Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ElzbietaFranka"

Ptasi gaj 00:17, 31 gru 2017

Do góry
Gdzieś zniknęła.
Moja działka na Dębowym Lesie 21:40, 30 gru 2017

Do góry
ElzbietaFranka napisał(a)
Aniu co ja widzę, ale u ciebie rekodzielnictwo kwitnie. Tylko popatrzyłam na obrazki, ale muszę też co przeczytać i wrócę wkrótce.
Pozdrawiam.

Elu witaj!
Coś sobie trzeba znaleźć na te długie zimowe wieczory.
Czasami jakieś filmy, czasami czytanie książek, czasami forum, a czasami trochę takich różnych robótek.
Zapraszam oczywiście częściej .

Dzisiaj pół dnia byliśmy na działce.Pogoda cudna jak na przełomie lutego i marca.Słoneczko.
Powycinałam suche badylki z marcinków.
Rozłożyliśmy obornik,który dostaliśmy od gołębi, czy z gołębi.
Nawet nie wiem, jak się poprawnie mówi, czy pisze, wybaczcie.Nawóz gołębi chyba tak będzie lepiej.
Powiązałam juki, bo wcześniej nie było czasu.I pigwę, bo za mocno się rozłożyła.
Nawet nasionka z aksamitek jeszcze zebrałam .
I dwa mieczyki nie wykopane znalazłam. .Często jakiś mijak się zdarza.

Moja twardzielka -róża Elmshorn jeszcze kwitnie.I nawet sporo ma pączków.
Ale wątpię aby zdążyły wszystkie rozkwitnąć.
Temperatury teraz mają iść w dół.

Ogród Cioci cz. 3 18:23, 30 gru 2017

Do góry
Dzisiaj to tvn pokazywali Wisłę więc chyba nie oszukuje. Nasypalo dużo bo dzwoniłam do Cioci więc też potwierdziła że dosyoalo i jest git.
Małgosiu odpisze więcej wieczorem.

Nocą nie stopnieje bo jest mrozik
Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku 18:10, 30 gru 2017

Do góry
Witam Ania. Co ja czytam że już mieszkasz to fajnie być już na swoim i nowym miejscu. Dla córki i dla ciebie łatwiejsze życie.

Ja te spacery to z musu mam też z córką. Chodzimy i zwiedzamy i tak codziennie parę kilometrów mam w nogach. Przeważnie chodzimy po parkach bo co za przyjemność w tłumie lub przy ulicy. Jakbym nigdzie nie poszła i jej nie zmęczona to noc mam z głowy.
Pozdrawiam i życzę na ten nowy rok 2018 wszystkiego dobrego przede wszystkim zdrowia, silnego ducha i pomocy Bożej i aby wszystkie Twoje marzenia się spełniły.

Elu ja mieszkam już 2,5 roku. Dużo pracy jeszcze ale powoli ogarniamy wszystko w swoim czasie. Spacery tez uwielbiamy, dlatego za każdym razem delektujemy się. Daria nie ma problemu ze spaniem, owszem jest pobudzona ale wtedy gdy męczy ją epilepsja. Ściskam Was dzielne kobietki mocno i pozdrawiam.
...uDany ogród 17:58, 30 gru 2017

Do góry
Witam Dana. Pięknie masz na działce popada u was więc jest bajecznie. U nas dzisiaj był przymrozki więc też oszronilo, ale śniegu brak. Słonko swieci zachód słońca na czerwono. Zimy jednak nie widać.

Na nowy rok życzę zdrowia i wszelkiej pomyślności aby twoje marzenia szczególnie budowlane się spełniły. Życzę ponownie.

Kasia się nie odzywa na żaden kontakt.

Elu miło mi bardzo, że podoba Ci się mój ogródek
Nigdy nie lubiłam zimy, ale od kiedy mam ten kawałek ziemi jestem zachwycona ośnieżonym krajobrazem.
Taki oszroniony ogród tez zachwyca
Myślę, że zima dopiero przed nami, ale mamy już prawie styczeń jeszcze chwila i będziemy siać I zaraz wiosna!
Bardzo dziękuję za życzenia mam nadzieję, że w końcu się spełnią
Widziałam, że się udziela na Muratorze, zatem chyba wszystko u Niej ok.

...uDany ogród 17:49, 30 gru 2017

Do góry
Witam Dana. Pięknie masz na działce popada u was śnieg więc jest bajecznie. U nas dzisiaj był przymrozki więc też oszronilo, ale śniegu brak. Słonko swieci zachód słońca na czerwono. Zimy jednak nie widać.

Na nowy rok życzę zdrowia i wszelkiej pomyślności aby twoje marzenia szczególnie budowlane się spełniły. Życzę ponownie.

Kasia się nie odzywa na żaden kontakt.
Ogród Cioci cz. 3 16:29, 30 gru 2017

Do góry
Dzisiaj to tvn pokazywali Wisłę więc chyba nie oszukuje. Nasypalo dużo bo dzwoniłam do Cioci więc też potwierdziła że dosyoalo i jest git.
Małgosiu odpisze więcej wieczorem.
Ptasi gaj 16:14, 30 gru 2017

Do góry
Piękna pogoda dzisiaj. Trochę przymrozilo, słoneczko swieci, zachód na czerwono jutro będzie wiatr.

Na zielonej... trawce :) 16:10, 30 gru 2017

Do góry
Piękne dekoracje, ja ze względu na niedomagania oprócz choinek nic nie robiłam. Mam kaszel od ponad 2 tygodni i ledwo żyje antybiotyk nie pomaga mówią, że to przyczyną smogu.
Na zielonej... trawce :) 16:05, 30 gru 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Tak, zgadza się to PNP. Mam nadzieję, że interesujące choć trochę

3 stycznia się ukaże. Interesujące pewnie tak. Jestem bardzo ciekawa jakości zdjęć bo nie mają najlepszych wydruków mgliste brak kontrastu papier do niczego. Wierzę, że wysłałaś foty jak żyleta a co z nich wyjdzie zobaczymy.
Pisz do większych miesięcznikow tam się bardziej przykładają do wydania foty robią lepszej jakości.
Znam się na tym to wiem.

Poza tym wszystkiego dobrego w nowym roku. Zdrowia i wszelkiej pomyślności.
Żywopłotki cisowe. 00:32, 30 gru 2017

Do góry
Hania to wygody macie z tym wyjazdem autokarem. Teraz to tam tłumy pełno dzieci trzeba się wybrać trochę później ok. 20 bardzo dużo jest iluminacji z syrenka można sobie zrobić foty, ale kolejki stoją.
Konstancin też cudnie wygląda w tym roku.

Haniu tobie też wszystkiego dobrego w tym nadchodzącym. Dużo zdrowia i radości oby nadchodzący roczek był mniej deszczowy niż 2017.
Pozdrawiam

My jeździmy ok 20 stycznia.
Jedzie z nam i pan co jest przewodnikiem ma wszystko w jednym palcu ile świateł rocznie jest założonych gdzie zmiana. to z Trzeciego wieku.
Ogród Cioci cz. 3 00:02, 30 gru 2017

Do góry

Małgosiu daj spokój dobra zmiana nie ma szans w Wawie. Mieszczuchy chodzą na ich nieszczescie i jest ok 65 proc.

Obu Elu
Żywopłotki cisowe. 23:10, 29 gru 2017

Do góry
Hania to wygody macie z tym wyjazdem autokarem. Teraz to tam tłumy pełno dzieci trzeba się wybrać trochę później ok. 20 bardzo dużo jest iluminacji z syrenka można sobie zrobić foty, ale kolejki stoją.
Konstancin też cudnie wygląda w tym roku.

Haniu tobie też wszystkiego dobrego w tym nadchodzącym. Dużo zdrowia i radości oby nadchodzący roczek był mniej deszczowy niż 2017.
Pozdrawiam
Ptasi gaj 23:02, 29 gru 2017

Do góry
Anabell napisał(a)
Elu wreszcie i ja dotarłam do Ciebie, przed świętami nie dałam rady, ale choinkę widziałam, lubię taka kolorową. Też pomyślałam o łańcuchach że mało kto wiesza.

Zmienia nam się razem z modą.
Koraliki powiesiłam w innych miejscach, ponoć muszą być by związać rodzinę razem.
może to i dobre

Spacer miałaś cudowny, jak w raju.
Ja prawie co rok wyjeżdżam na podziwianie cudnie oświetlonej W/wy.
Z tym że zorganizowaną grupą jedziemy autokarem całym Traktem od Kolumny do Wilanowa Autokar dostaje pozwolenie na przejazd, wysiadamy w kilkunastu miejscach spacerując.
Potem zawożą nas na herbatkę na pl Teatralny lub w Wilanowie.

Jak obserwuję co rok świateł więcej. `

Nowy Rok za pasem i życzę wszystkiego czego pragniesz. Hania

Haniu Konstancin też pięknie przyozdobiony podoba mi się w tym roku. Jeżdżę przez Konstancin na działkę jak wracam wieczorem to ulice urzekające. Byłam w święta przy teżni.
Ogród Cioci cz. 3 22:53, 29 gru 2017

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)

Cudne sąMoże dobra zmiana je zostawi?

Małgosiu daj spokój dobra zmiana nie ma szans w Wawie. Mieszczuchy chodzą na ich nieszczescie i jest ok 65 proc.
Kwiaty we włosach 22:46, 29 gru 2017

Do góry
Nie wiem czy lepiej bez zimy. W każdym razie leje codziennie. Niż za nizem wędruje z Niemiec wszystko pędzi znad Atlantyku. Dopóki nie zmieni się front musi przyjść z północy lub ze wschodu. U Ruskich plusowe temperatury, Syberia odmówiła posłuszeństwa.
Moja działka na Dębowym Lesie 22:39, 29 gru 2017

Do góry
Aniu co ja widzę, ale u ciebie rekodzielnictwo kwitnie. Tylko popatrzyłam na obrazki, ale muszę też co przeczytać i wrócę wkrótce.
Pozdrawiam.
Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku 22:33, 29 gru 2017

Do góry
Witam Ania. Co ja czytam że już mieszkasz to fajnie być już na swoim i nowym miejscu. Dla córki i dla ciebie łatwiejsze życie.

Ja te spacery to z musu mam też z córką. Chodzimy i zwiedzamy i tak codziennie parę kilometrów mam w nogach. Przeważnie chodzimy po parkach bo co za przyjemność w tłumie lub przy ulicy. Jakbym nigdzie nie poszła i jej nie zmęczona to noc mam z głowy.
Pozdrawiam i życzę na ten nowy rok 2018 wszystkiego dobrego przede wszystkim zdrowia, silnego ducha i pomocy Bożej i aby wszystkie Twoje marzenia się spełniły.
Ptasi gaj 22:19, 29 gru 2017

Do góry
Dorota123 napisał(a)
Pięknie w takiej scenerii to nawet moje zbuntowane nogi chyba by nie odmówiły mi posłuszeństwa.

Mnie też nogi wysiadaja, ale jakoś drepcze.
Ptasi gaj 22:17, 29 gru 2017

Do góry
Następny spacer już w nowym roku. Najlepiej w tygodniu mam nadzieję, że turyści świątecznie wyjadą i nie będzie takiego tłoku. Jeszcze zostały Łazienki, Świętokrzyska, Mariensztad trochę chodzenia jest.
Najlepiej zwiedzać to ok 20.oo bo wcześniej to tłumy.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies