Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

DorKa 13:18, 19 lut 2018

Magleska napisał(a)

ogród z lustrem też prześledziłam cały i jest na mojej liście ulubionych
.....czym więcej myślę ,tym jestem głupsza hihi

Madzia zresetuj się na jakiś czas . Zapomnij o ogrodzie ( wiem, to trudne ) ale przyniesie nowe pomysły i pomoże spojrzeć na wszystko z innej perspektywy.
Grodzia 13:21, 19 lut 2018

MAM to samo im więcej planuję i rozmyślam tym większy mętlik w głowie ))
ale damy radę
Magleska 13:25, 19 lut 2018

DorKa napisał(a)

Madzia zresetuj się na jakiś czas . Zapomnij o ogrodzie ( wiem, to trudne ) ale przyniesie nowe pomysły i pomoże spojrzeć na wszystko z innej perspektywy.

jak zaczynam resetować się ogrodowo ,to mnie depresja dopada -wiesz dlaczego ....
a wolę sobie o drzewkach śnić ,niż myśleć co nastąpi niedługo
a tak poważnie ,to nie mam zbyt wiele czasu na to planowanie -jedynie tak jak dziś dzień wolnego ,to sobię myślę i rysuję
Magleska 13:26, 19 lut 2018

Grodzia napisał(a)
MAM to samo im więcej planuję i rozmyślam tym większy mętlik w głowie ))
ale damy radę

Bo jak nie my to kto ...... hihi
samych trafnych decyzji ogrodowych życzę
DorKa 13:46, 19 lut 2018

Magleska napisał(a)

jak zaczynam resetować się ogrodowo ,to mnie depresja dopada -wiesz dlaczego ....
a wolę sobie o drzewkach śnić ,niż myśleć co nastąpi niedługo
a tak poważnie ,to nie mam zbyt wiele czasu na to planowanie -jedynie tak jak dziś dzień wolnego ,to sobię myślę i rysuję

Rozumiem Cię doskonale W takim razie wymyślaj ile wlezie a jak nadejdzie czas sadzenia to zrobimy burzę mózgów i od strzała będzie pięknie Trzymaj się kochana!
ElzbietaFranka 15:43, 19 lut 2018

Magleska napisał(a)

Ela jak coś wymyślę w powiedzmy trzech ostatecznych wersjach ,to będę się konsultować .....

może Ty mi powiesz jak to jest z tymi szczepionymi odmianami drzewek ?
-chodzi o wiśnie royal burgundy-jak są szczepione na o k1,50 -szczepienie wysoko poniżej korony (nie na dole )-jak duże mogą urosnąć w zwyż i na szerokość ?.....i nawet nie chodzi mi za 10 lat ,tylko powiedzmy w okresie 3-5 lat ? szukam w necie i same sprzeczne informacje znajduje .....że łatwo można w ryzach utrzymać ,wiosną mocno skracać itp...[/quote

Magda postaram się odpisać wieczorem teraz jestem w trasie. Odnośnie choin napisałam Na mim wątku nie musisz szukać.
Anda 12:38, 20 lut 2018

Hej Madziu, dziekuje za zaproszenie Co planujesz? Musze troche poczytac
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Magleska 12:46, 20 lut 2018

Anda napisał(a)
Hej Madziu, dziekuje za zaproszenie Co planujesz? Musze troche poczytac

o jak fajnie ,że jesteś bardzo się cieszę
panuję pozmieniać coś w przedogródku i cały bok
dla przypomnienia zdjęcia ,żebyś szukać nie musiała
Anda 12:57, 20 lut 2018

Widze proste rabaty. Pod plotem to cisy? Te kule to tez cisy? Jak wysoki jest plot? Styl ogrodu chcesz bardziej ogrodowiskowy, czy niekoniecznie? Czy masz tam duzo slonca? Jaka gleba? Tyle pytan, ale zeby Ci tu farmazonow nie wciskac to musze cos niecos wiedziec

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 12:58, 20 lut 2018

Ten zwirek tam zostanie? Ile metrow maja te rabaty?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies