Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Muszelki

Ogród Muszelki

Muszelka 14:34, 18 lut 2018

Oczywiście można wybrać też wielkość albumów, format. Wiele fotoksiążek dałam do wydrukowania w poziomie, bo w górach robię sporo panoram.

Ewa777 20:18, 18 lut 2018

To ja reż skorzystam Mam ochotę zrobić książki z naszych wyjazdów. To rzeczywiście lepsze niż zdjęcia w albumie
Muszelka 07:20, 19 lut 2018

Ewo, raz wyślesz do wydrukowania i... wpadniesz jak śliwka w kompot Nie tylko wyjazd na wakacje będzie okazją do przygotowania albumu, ale także różne okazje rodzinne, np. chrzciny dziecka, roczek wnuczki, a może nawet ogród zmieniający się na przestrzeni lat...

Parę miesięcy temu np. pomagałam koleżance w przygotowaniu albumu z okazji 50. rocznicy ślubu jej rodziców, m.in. skanowałam ich stare zdjęcia rodzinne.
Radość jej rodziców z otrzymania prawdziwej książki, na kartach której mogą obejrzeć całą historię wspólnego życia od chwili ślubu po aktualne zdjęcia ich dzieci, wnuków i prawnuków jest bezcenna.
Mnie samą podczas przygotowywania tego albumu wzruszały bardzo osobiste, płynące z serca dedykacje różnych członków rodziny. Każdy z nich opisał jakąś szczególną chwilę z nimi przeżytą... Ponoć ten album to najpiękniejszy prezent, jaki w życiu otrzymali.

Powodzenia i skrobnij kiedyś słowo, jakie wrażenia po wydrukowaniu pierwszej sztuki
Ewa777 13:45, 19 lut 2018

Muszelko, już drukowałam taką książkę w prezencie dla mojej mamy z okazji 70 urodzin. Co roku drukuję też kalendarze z naszymi zdjęciami. Robiłam je w empiku. Niestety mam kilka uwag co do jakości, więc chcę spróbować wydrukować w innym miejscu. Nie wiem, czy ta zła jakość jest spowodowana błędem wydruku, czy jakością moich zdjęć. Twoje albumy są piękne, ale zdjęcia robisz profesjonalne, to i efekt jest. Sprawdzę, to ocenię Już zabieram się za album z ostatnich wakacji
Kasiek 14:12, 19 lut 2018

Muszelka napisał(a)
Kasiu, dla Ciebie mój karkonoski autoportret

Wiesz ze najpierw zobaczylam sniezna ksiezna, pozniej rycerzy z psem...a na koncu Twoj autoportret? Dziekuje, piekny, cudny prezent, bajka...
Kasiek 14:17, 19 lut 2018

U nas drukarki sa postawione w sklepach Rossmann, Müller, ostatnio juz widzialam w sieci spozywczych. Fajna sprawa, wszystkie fotki z np wypadu masz w jednej pigulce, finansowo atrakcyjnie
( fotki u mnie, nie bede Ci zasmiecac)
ryska 21:00, 19 lut 2018

Mam kilka takich foto-albumów potwierdzam fajna sprawa
Zdjęcia z Madery powaliły mnie na łopatki.
Muszelka 22:11, 19 lut 2018

Pozdrawiam Was cieplutko
ElzbietaFranka 00:05, 20 lut 2018

Muszelka foty piękne. Te albumy ciekawa rzecz. To taniocha w Warszawie pewnie drożej.
Muszelka 00:42, 21 lut 2018

Elu, albumy z drukarni wysyłkowej (miejsce zamówienia bez znaczenia).
Serdeczności!