Jestem spakowana kiedy mam się wprowadzić?
Ja się czarownicy nie brzydzę wić pytanie czy pościel juz powleklas ?
Ja miałam trzeci dom dla siebie na emeryturze budowac a tak M 'owi będe truć ze ja kcem nowy dom za 5 lat!!! Naogladalam sie i chora jestem. Jutro zamawiam koparkę coby moj domu zrównała z ziemia..... Upss nie opłaca sie ... Musze poczekac a mi elekt przeliczy kredyt we franku po 2,02....
Hi hi Waldku ja swietnie wiem jak sie nazywasz ale moj ipad podpowiada mi popularniejsze imie gdy nie zauważę ze podpowiedział powstaje taki nietakt słowny Wybacz
Przekaże M Twoje zalecenia , nich walczy o sowją leszczyne. W sekrecie w tym watku powiem, ze chetnie bym ja wycięła.....
Kachat z czasem będziesz je zgniatać bez obrzydzenia... To kwestia ilosci... Po kilkuset sztukach bedziesz miała znieczulicę....
Profilaktycznie wypłucz cała ziemie i dopiero posadz derenia. Na 100% zostawisz najmniejsze osobniki jesli tego nie zrobisz, z czasem urosna i zjedza korzenie derenia...
Ja nie wacham , zidentyfikowałam, ze kora w ogrodzie nasilała u mnie katar sienny, szczegolnie jesienia... Dlatego teraz u mnie kory juz nie ma....ale czytałam wpisy Toszki musze ja przekompostowac....
Irenko ten powojnik mnie powalił na kolana kolorem i obfitością kwiatów. Nie pozowliłam go na razie sadzic, maja rodzice podziwiac w donicy, skonstruujemy kratkę i posadzimy przy garazu widocznym z okna. Inna kratka juz zajęta przez Eden Rose, Mini eden rose i powojnika Cardinal R. Mam nadziej ze ogród tesciowej w tym roku nabierz eksztaltu dzieki moim zakupom
Syla rok temu po oprysku choroba sie nie rowijała licze zatem i ze w tym roku ja zatrzymam....
Opadów nie było, oświetlenie jest nadmierne (patelnia) , z nawożeniem nie szalałm, tylko raz w marcu ale na pewno brak lrzewiewu, bo graby juz sie mocno zageścily.....
Mysle że cos nadal tkwi w glebie co zabił moje amanogawy i teraz probuje zabić ambrowce. Dziekuje za pomoc waLke podejmę amistarem +Topsin a potem innymi środkami
Jak sie człowiek naogląda takich pokazowych warzywniczkow jak u Magdy, Oli i Malkul to wsytd warzywniczek w bajzlowniczku pokazac. Spuśćmy zaslonę milczenia na moje skrzynki w kolorze kukurydzy....... do ktorych aby sie przedrzeć trzeba ominąć worki z bio, taczkę, walec i przechowalnik brzydkich roslin....
Amelia wielkie dzieki za tak miłe słowa. Napisz ciut wiecej coś o swoim ogrodzie, jakie potrzebujesz roze, w jakie miejsce? Jesli nie masz swego watku ,wklej u mnie zdjecie z miejscem gdzie je chcesz posdadzić, chetnie doradzimy