Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

Madzenka 20:23, 27 maj 2015

Kondzio czy Twoje róże już startują, eh u mnie za chwileczke zacznie sie spektakl.
Kondzio 22:03, 27 maj 2015

Madzenka napisał(a)
Kondzio czy Twoje róże już startują, eh u mnie za chwileczke zacznie sie spektakl.
Jeszcze nie niestety za duża wilgoć i brak słońca
Kondzio 22:06, 27 maj 2015

margaretka3 napisał(a)
Konradzie, a ja dziś nie mogę, nie będę jechać wieczorem do Krakowa, trochę mi się pozmieniało w tym tygodniu. Jest szansa, że w niedzielę będę jechać, najmłodszy ma turniej piłkarski, tylko jeszcze nie podano nam szczegółów, nie wiem, o której będę wracać. Będziesz w niedzielę?

Kondziu, no a dumałeś nad oliwkowozielonym kolorem drzwi? One są wielgachne, różowy czy morelowy będą odciągać uwagę od roślin i dominować nad otoczeniem, tak mi się wydaje. Te piękne drzwi same z siebie robią ogromne wrażenie
No, szukaj rozwiązania, Tobie się mają podobać Już Cię poznałam troszkę i wiem, że i tak będziesz zmieniać, aż znajdziesz właściwy kolor
jesteśmy w domu w niedziele ma sporo roboty w ogrodzie Zapraszamy Zielony nam nie pasi musimy się jeszcze z tym przespać
Kondzio 22:08, 27 maj 2015

Trafiłaś w sedno będę czekał na sygnał Nawet trochę porobiłem w ogrodzie po pracy
Justyna 22:10, 27 maj 2015

Konradzie, chapeau bas!
Jestem pod ogromnym wrażeniem. Monty Don byłby z Ciebie dumny. Zmiany jakie czynisz są fantastyczne. Widać, że w ekspresowym tempie asymilujesz wiedzę od najlepszych. Jednocześnie, co ważne, wyrabiając sobie własny styl. Jestem zauroczona bylinowymi kompozycjami i dodatkami. Jeszcze raz gratulacje, jest cudnie
Kondzio 22:28, 27 maj 2015

Justyna napisał(a)
Konradzie, chapeau bas!
Jestem pod ogromnym wrażeniem. Monty Don byłby z Ciebie dumny. Zmiany jakie czynisz są fantastyczne. Widać, że w ekspresowym tempie asymilujesz wiedzę od najlepszych. Jednocześnie, co ważne, wyrabiając sobie własny styl. Jestem zauroczona bylinowymi kompozycjami i dodatkami. Jeszcze raz gratulacje, jest cudnie
Bardzo dziękuje za komplementy uwielbia Monty Dona drzwi w ogrodzie od gapiłem z jego ogrodu, ale myślałem już od jakiegoś czasu jak zamknąć te części ogrodu od siebie Oglądam non stop na youtubie angielskie programy ogrodnicze i staram się wybierać co do mnie pasuje jeszcze raz dziękuje za komplementy bo mnie motywuje i chce mi się prowadzić wątek Bo ogród robię dla siebie a że pokazuje i dzielę się doświadczeniem sprawia mi to przyjemność
Kondzio 10:04, 28 maj 2015

I kilka zdjeć z ogrodu

Kondzio 10:06, 28 maj 2015

popcorn 10:07, 28 maj 2015

Super zdjęcia pięknie jest!!
Kondzio 10:07, 28 maj 2015