eeee czasami przynosi odwrotny skutek... I klient czeka ustawowy czas na naprawę ... Mówi rodzice maja serwis miedzy innymi simensa i mówią ze nie od nich zależy dostępność części ale jak człowiek jest człowiekiem to zawsze można cos przyspieszyć ...
Ana, każdy zestaw zdjęć poprzedzam zdjęciem z nazwą firmy. Jak się cofniesz do góry powinny być nazwa firmy i jej dane. Jakby nie były czytelne, mam katalogi, podam na pw
Oglądam o z jednej strony żałuje, ze nie będę a z drugiej mam podobne zdanie co Debra... U ieoroczna wystawa mnie nie powalilła. Za to podobały mi się dodatki i teraz na zdjęciach Debry tez wypatrzylam fajne małpy i kule. Masz może namiary na firmę ?
na szczęście w tym roku zapalenia płuc chyba u nas jeszcze nie było ja mam bardzo fajnego lekarza dziecinnego. Temperatura u Franka była przejsciowa, dzisiaj byliśmy na kasprowym... Nie wiem czy jutro się podniose z łóżka, nóg nie czuje...
Ojej...!
A u nas zapalenie płuc (drugie w tym roku)
Masz jakieś doświadczenia/porady w tym temacie (tfu, tfu)?
W poniedziałek miał być pierwszy dzień w przedszkolu
Wyppczywam siedzę w pokoju z goraczkujacym po wczorajszej wyprawie na czarny staw Frankiem ale u mnie to norma, zawsze się może zdarzyć jakaś temperaturka, rozwolnienie czy wymioty... Standard
Aaaaa no tak, niestety wszystko co dobre szybko się kończy. Narazie mnie wrzosy nie kuszą bo mnie w domu nie ma, ale nie powiem, że nie zerkalam na nie w ogrodnicxych ' po drodze'
witaj strasznie mi miło szczególnie, że przybyła do mnie kolejna podlasianka jestem pod wrażeniem, ze chciało Ci się czytać te wszystkie strony: D masz zacięcie hahaha : D . Skąd czerpie siłe? Hmmmm z ziemi sprawia mi to frajdę , relaksuje się psychicznie