Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

ana_art 22:12, 30 sie 2013

Marzena2007 napisał(a)

Chyba coś w tym jest... Mój M zbyt kulturalny ....
eeee czasami przynosi odwrotny skutek... I klient czeka ustawowy czas na naprawę ... Mówi rodzice maja serwis miedzy innymi simensa i mówią ze nie od nich zależy dostępność części ale jak człowiek jest człowiekiem to zawsze można cos przyspieszyć ...
anna_studio 23:17, 30 sie 2013

Pozdrawiam Pracusia....
zazdraszczam kondycji...
Mala_Mi 23:26, 30 sie 2013

No to idziemy spać
monteverde 23:28, 30 sie 2013

Podziwiam pracowicie przebyty dzień w ogrodzie pozdrawiam Marzenkodzięki za wpis u mnie
gierczusia 23:32, 30 sie 2013

Nieee nooo spać ??... Początek łikenda ?????... Noo jak tooo ??
gierczusia 23:34, 30 sie 2013

Marzena2007 napisał(a)

Do biegania przymierzam się od miesiąca.... I nie mogę ....... Muszę tylko wyskoczyć na zakupy ......

Czyli biegasz Kofffana ...
Celina 07:16, 31 sie 2013

Pozdrawiam łikendowo
Madzenka 10:03, 31 sie 2013

Wtam Was w sobotnie przedpołudnie. Wczoraj padłam przed 23 :00 ale po śnie i jodze czuję się jak nowonarodzona i znów mogę działać
Idę zobaczyć co w ogrodzie słychać Muszę M zbałamucić na przesadzenie rh bo za duży dla mnie samej.
Dasia 10:21, 31 sie 2013

Miłej pracy w ogrodzie życzę
Z moich doświadczeń z naprawą sprzętu wynika, że niestety ostre działanie jest skuteczniejsze. Mi pół roku naprawiali indukcję, niby chodziła, ale ciągle coś było nie tak. W końcu zadzwoniłam na infolinię, oberwało się kulturalnie, ale zdecydowanie (oczywiście nie temu co trzeba, bo co pracownik infolinii winien), ale jeszcze tego samego dnia jakiś kierownik oddzwonił, że zdecydowali mi wymienić płytę na nową. Potem tej nowej nie przyjęłam, bo miał ją dowieźć serwisant i zainstalować, a przysłali kurierem. Za kilka dni przyjechała nowa z serwisantem, który ją zamontował.
Trochę to trwało, ale ja byłam w lepszej sytuacji, bo moja płyta była użytkowana przez nas, tylko część funkcji nie działała. Ale był trochę strach, czy ten zepsuty sprzęt nie spowoduje jakiegoś spięcia czy coś.
Madzenka 12:49, 31 sie 2013

Dasia napisał(a)
Miłej pracy w ogrodzie życzę
Z moich doświadczeń z naprawą sprzętu wynika, że niestety ostre działanie jest skuteczniejsze. Mi pół roku naprawiali indukcję, niby chodziła, ale ciągle coś było nie tak. W końcu zadzwoniłam na infolinię, oberwało się kulturalnie, ale zdecydowanie (oczywiście nie temu co trzeba, bo co pracownik infolinii winien), ale jeszcze tego samego dnia jakiś kierownik oddzwonił, że zdecydowali mi wymienić płytę na nową. Potem tej nowej nie przyjęłam, bo miał ją dowieźć serwisant i zainstalować, a przysłali kurierem. Za kilka dni przyjechała nowa z serwisantem, który ją zamontował.
Trochę to trwało, ale ja byłam w lepszej sytuacji, bo moja płyta była użytkowana przez nas, tylko część funkcji nie działała. Ale był trochę strach, czy ten zepsuty sprzęt nie spowoduje jakiegoś spięcia czy coś.

W naszym przypadku było kulturalne egzekwowanie praw na infolinii (to ja), maile M, Wpis na facebooku... po tym naprawili lodówkę... teraz po mailu M przyjadą w środę do reszty