Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Magda70 22:31, 29 sie 2013

Syla napisał(a)
Dziękuję za miłe słowa ..... pokażę teraz moją inspirację na ścianę wodną ..... nie będzie czerwono jak na zdjęciu bo ściana będzie z gabionu ale ...... donica będzie a w niej czerwony klon ..... reszta dokładnie jak na obrazku

O w morde......................ja nie mogę.............
Syla 22:32, 29 sie 2013

baraga1904 napisał(a)
...też mnie kuszą jesienne...na pelargonie już patrzec nie mogę...daję im jeszcze tydzień żeby całkiem jeszcze lata nie przepędzac ale w przyszłym tygodniu letnie idą out...

...czym się smucisz Sebek?

może jutro będzie ciepełko i posadzę ..... ja mam petunie ale jakieś takie marne były w tym sezonie i nie żal mi będzie jak się ich pozbędę
Syla 22:34, 29 sie 2013

Magda70 napisał(a)

O w morde......................ja nie mogę.............

liczę na podobną reakcję po realizacji zadania blachę będę malować na czarno tak jak wnękę na lustro i wnękę na drewno w altanie ..... do wylewki betonowej użyję pigmentu i powinno wyjść jakoś ciemno-szaro aby potem na czarno malnąć surowy beton ..... matko i córko .... jak to wyjdzie ???? nie wiem ......

ana_art 22:40, 29 sie 2013

Eee spokojnie od Was wrzosów ciągnęła nie będę
grembosia 22:42, 29 sie 2013

Sylwia, wyjdzie pięknie, jak ze wszystkim u Ciebie, masz niesamowite wyczucie...
Mathildis 22:46, 29 sie 2013

Syla napisał(a)

siedzę, patrzę i oczu oderwać nie mogę...... zaglądam na następne strony i znów wracam ....
Syla na 3 zdjęciu liściaste między trawkami to hortki? Stożki bukszpanowe? a trawki i trawy to...?
Magda70 22:49, 29 sie 2013

Syla napisał(a)

liczę na podobną reakcję po realizacji zadania blachę będę malować na czarno tak jak wnękę na lustro i wnękę na drewno w altanie ..... do wylewki betonowej użyję pigmentu i powinno wyjść jakoś ciemno-szaro aby potem na czarno malnąć surowy beton ..... matko i córko .... jak to wyjdzie ???? nie wiem ......

Rób....bedę zgapiać na wiosnę.....rób!! Będę namiary, rozmiary i reszte brać
makkasia 23:06, 29 sie 2013

Syla napisał(a)
Mam nadzieję , ciągle ją mam , że te moje eksperymenty dobrze będą wyglądać ..... oczekuję na efekty wraz z wami i mocno się denerwuję dziękuję że zaglądacie i za wsparcie ....

Nie wytrzymałam presji i pojechałam sobie na zakupy po rośliny na jesienne kompozycje donicowe ....
wymieszam je z niektórymi rosnącymi obecnie już w donicach .....

pogoda się popsuła .... wieje , trochę kropi i zimno .... sadzenie odwleczone i czekam na przyzwoite warunki cieplne

Jeszcze raz dziękuję za wsparcie

piękne
Syla 13:46, 30 sie 2013

Magda70 napisał(a)

Rób....bedę zgapiać na wiosnę.....rób!! Będę namiary, rozmiary i reszte brać

hehehehe dobra ......
Syla 13:51, 30 sie 2013

Mathildis napisał(a)

siedzę, patrzę i oczu oderwać nie mogę...... zaglądam na następne strony i znów wracam ....
Syla na 3 zdjęciu liściaste między trawkami to hortki? Stożki bukszpanowe? a trawki i trawy to...?

Tak to hortki Vanille Fraise ... stożki bukszpanowe ... trawy wysokie to gracillimus a niskie co Frosted Curls .....