Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Madzenka 21:59, 29 sie 2013

Syla jak postepy prac, bo mnie z ciekawości skręca
Sebek 22:00, 29 sie 2013

Ale super zakupy Mnie też już kuszą wrzosy i inne Chyba pójdę sobie po nie na początku tygodnia - tak na wyleczenie smutku
ana_art 22:03, 29 sie 2013

A czym się tak Sebek smucisz????
baraga1904 22:04, 29 sie 2013

...też mnie kuszą jesienne...na pelargonie już patrzec nie mogę...daję im jeszcze tydzień żeby całkiem jeszcze lata nie przepędzac ale w przyszłym tygodniu letnie idą out...

...czym się smucisz Sebek?
Sebek 22:09, 29 sie 2013

ana_art napisał(a)
A czym się tak Sebek smucisz????

Wakacje się kończą...
ana_art 22:12, 29 sie 2013

Aaaaa no tak, niestety wszystko co dobre szybko się kończy. Narazie mnie wrzosy nie kuszą bo mnie w domu nie ma, ale nie powiem, że nie zerkalam na nie w ogrodnicxych ' po drodze'
Syla 22:20, 29 sie 2013

GorAna napisał(a)

Przychodzę z rewizytą i nie mogę znaleźć szczęki....gdzieś mi spadła....zapodziała się ....może gdzieś pod bukszpanem:...po prostu pięknie u Ciebie....i jeszcze piękniej się zapowiada...podziwiam smak i pomysłowość...mam pytanie..co to za roślinki są przed bukszpanami?...te złote...czyżby to tojeść rozesłana?
Pozdrawiam i kibicuję przy tworzeniu ogrodu marzeń

Tak Aniu to tojeść ..... dostałam od Ani monteverde ....... posadziłam do małych doniczek po przywiezieniu z nad morza i mam teraz takie pięknotki dziękuję
Syla 22:28, 29 sie 2013

Marzena2007 napisał(a)
Syla jak postepy prac, bo mnie z ciekawości skręca

gabioniki - trwją prace wykopaliskowe i montaż prętów .... dzisiaj zmieniłam w jednym miejscu koncept chłopakom i się mocno trudzili przy przesypywaniu żwirku i wykopaliskach i rozwalaniu wcześniej wylanego fundamentu (bo miał być mur z kamienia) ....

ogrody zimowe - obróbki blacharskie już tylko estetyka czyli silikon i brakuje jeszcze dokładnie czterech elementów blacharskich ponieważ również zaszły malusie zmiany ....
ogrzewanie podłogowe już zakończone .....M teraz instaluje peszle i kombinujemy z przeciąganiem kabli "prądowych"..... po tym zabiegu czeka nas wylewka .... Jutro jadę podjąć decyzję odnośnie płytek ....

i tyle czekam na ostatnią ofertę cenową deski masaranduba na taras letni, schody oraz altanę ....
Syla 22:29, 29 sie 2013

Sebek napisał(a)
Ale super zakupy Mnie też już kuszą wrzosy i inne Chyba pójdę sobie po nie na początku tygodnia - tak na wyleczenie smutku

ja również się smucę bo mi ktoś dzisiaj kaloryfery zakręcił na zewnątrz .... ach jak ja nie lubię zimna ....
Syla 22:30, 29 sie 2013

ana_art napisał(a)
Aaaaa no tak, niestety wszystko co dobre szybko się kończy. Narazie mnie wrzosy nie kuszą bo mnie w domu nie ma, ale nie powiem, że nie zerkalam na nie w ogrodnicxych ' po drodze'

poczekaj jak wrócisz teraz odpoczywaj