Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ElzbietaFranka"

Ptasi gaj 00:35, 11 gru 2017

Do góry
Dorota123 napisał(a)
Gratuluję nowych nabytków, też lubię być na bieżąco z tymi gadżetami. Wyobraź sobie minę mojego osiemnastolatka jak zobaczył, że kupiłam sobie taki telefon jak jego, a mina mojego średniego syna była bezcenna jak się okazało, że mój aparat fotograficzny jest dwa razy lepszy od jego. Czasem babcie też lubią mieć "coś" bo ja jestem babcią trzylatka.

Jaki masz model tego tel bo robi naprawdę dobre zdjęcia.

Dorota te foty wczoraj robione są tabletem nowym gadżetem "Huawei" taki sam mam telefon Lewandowski po nim chodzi.
Mój Em zawsze kupuje sprzęt porównuję że wszystkimi innymi z górnej półki. Są oczywiście lepsze "apla" ale nie warto wydawać bo z roku na rok się wszystko zmienia.
Moje stare gadżety uzywaja moje dzieci.

Aparat foto mam "lumix" piękne foty robi sceneria zimowa na osiedlu nim zrobiona. Robi foty przez szybę. Ma bardzo dużo możliwości ikony wyskakują na ekranie cholera mnie bierze jak robię nim foty.

Moi domownicy to się znają szczególnie em obcykany w tym jest. Syn młodszy mnie zawsze wybawia z opresji jak coś skopsam.
Ptasi gaj 15:56, 10 gru 2017

Do góry
Basilikum napisał(a)
fiu fiu to co dostaniesz pod choinke jak telefon uz masz

Basiu juz nic nie chce. Zamówiłam kosmetyki ale co znajdę to już od Mikołaja zalezy. Ale gadżety nie do odrzucenia. Program do fot w telefonie nie do ogarnięcia na razie - czego nie miałam w poprzednim bądź. Mi tego brakowało.
Ogrodowe kreacje 23:19, 09 gru 2017

Do góry
Witam. Te zabawki obiecywane były od lata i teraz nastąpiło kupno z okazji różnych moich świat.
Ciesze się bo to nowe i inne niż kilka lat wstecz, chociaż komputer dotykowy jeszcze nie ogarniam. Chciałam się pozbyć skrzyni dysku bo mi już taki duży nie potrzebny. Teraz komputer służy jako relaks a nie do pracy. Stary już zarobił na siebie kilka razy więc komuś tam oddamy jak się uporam z nowym.
Ptasi gaj 23:09, 09 gru 2017

Do góry
Aurelllia napisał(a)
Podobno jak krzewy są tak mocno obsypane owocami np berberysy, kaliny, ogniki a także świerki mają dużo szyszek to ostra zima się szykuje - kiedyś gdzieś o tym czytałam, takie przesądy ludowe, ale pewnie trochę prawdy w tym jest Ptaszki będą miały co dziobać Elu to sprzęcior masz bajerowy z jakiejś okazji ? Przeoczyłam imieniny/urodziny? czy lubisz gadżety i przyszła pora na wymianę ?

Miałam nie taki zły jeszcze SMsunga Telefon, ale jak człowiek ogląda w tv te bajery to w mózgu się wszystko burzy.
Elektronika ciągle się zmienia i patrząc w stecz nie jest już taka droga.
Lubie się przywiązywać do swoich rzeczy, ale lubię też zmieniać.ja z komputerami mam do czynienia ponad 30 lat, ale teraz już nie nadążam tak się wszystko zmienia. Technologia mnie kusi w ciągu roku parametry telefon komputerów i pochodnych się bardzo zmieniają.
Robiąc porządki w szafkach znalazłam telefony 15 letnie to zabytki.

Nowy tel robi foty jak zyleta.
Ptasi gaj 22:57, 09 gru 2017

Do góry
Foty z dzisiaj. Rybki ospale pływają.

Trawka bardzo zielona nie ma dużego mrozu i śniegu.

Na koniec kiedy wreszcie nadejdzie taka piękna jak na focie.

Ptasi gaj 17:33, 09 gru 2017

Do góry
anabuko1 napisał(a)

No właśnie ??
Rozyczka ładna. Lubię takie i koloru i pełne kwiaty.
Oj.Oj!! Ależ ten berberys ma owoców
Ptaszki będą miały co jeść.
Ja bardzo Lubię herbatki z dodatkiem berberysu.

Ptaszki buszuja na berberysach ale nie mam pojecia jakie. Odnośnie róży jest u. Mnie pierwszy rok, ale cholernica zaczęła kwitnąć jesienią do Tej pory ma kwiaty.
Owoce berberysy maja dużo Wit C no i walory smakowe.
Ptasi gaj 17:26, 09 gru 2017

Do góry
Basilikum napisał(a)
masz nowy aparat??

Iza w zeszłym roku dostałam aparat bardzo dobry zapomniałam nazwy skleroza, ale go nie lubię ma mnóstwo funkcji które się wyświetlają na ekranie. Oczy mi latają w każdą stronę bo co chwilę coś innego się wyświetla bardzo mnie to denerwuje. Więc zrobic fotę na nim to nie lada wyczyn.

Bardzo lubię takie zabawki elektroniczne.
Ptasi gaj 17:05, 09 gru 2017

Do góry
Dostałam nowy sprzęt elektroniczny. Napisałam Gobasi, telefon 16 megapikseli "Huawei", oraz tablet 12 megep tej samej firmy, teraz testuję tablet robilam foty bardzo dobra ostrość i dokładność.
Telefon jeszcze nieczynny bo trzeba kupisz jakieś karty bo stare się nie nadają. Można zrobić fotę ale internet nie działa i nie mogę fot wstawiać na forum.

Komputer też dostałam wieczorem go ogarniam, dotykowy ale mam klawiaturę muszę się przyzwyczaić. To tyle w tym temacie.

Ptasi gaj 13:36, 09 gru 2017

Do góry
Testuję mój nowy sprzęt. Daria różyczka "Roxy"

Jeszcze jakieś tam

Ptasi gaj 23:17, 08 gru 2017

Do góry
Mamy na osiedlu przed budynkiem Posadzone berberysy. Z pierwszego piętra myślałam że to jeszcze liscie jakieś dziwne idę bliżej a to ich owoce nigdy nie było aż tyle.

.

Ptasi gaj 23:04, 08 gru 2017

Do góry
SlonecznyOgrod napisał(a)
Tą różę w doniczce co masz to znasz jej nazwę, bo ja mam bardzo podobna okrywową ale nazwy na karteczce nie miała.
A Twoja też okrywowa?

Daria jutro pstryknę metke to napisze. To był śnieg jednodniowy wody z niego było co nie miara. W mieście szybko stopnia na działce było więcej.
Gożdzikowa - wiejski ogród 12:47, 08 gru 2017

Do góry
Nie znacie gospodarstwa wyżej piszący. Jest tylko mniej zmartwień, ale praca jest zawsze bo człowiek nauczony pracy nie potrafi nie pracować jedynie robi to wolniej, a na gospodarce praca jest zawsze.
Basia sama nie wierzysz w ten wolny czas .
Napisałam na prw
Bawarka 22:55, 07 gru 2017

Do góry
ElzbietaFranka napisał(a)
A jak z przechowanie tych pięknych koronkowych bombek.

Elu, wykorzystam opakowanie po starych bombkach, pasuja idealnie, juz sprawdzalam
Bawarka 22:49, 07 gru 2017

Do góry
A jak z przechowanie tych pięknych koronkowych bombek.
Kolorowy ogród na piasku 14:25, 06 gru 2017

Do góry
Piękny ogród. Multum kwiatów oglądałam ostatnie foty pięknie.
Rutewka pięknie kwitnie, kiedy u mnie bedzie taka.

Pozdrawiam

Na rutewki warto poczekać, są długo ozdobne. Swoje ścinam dopiero jesienią.
W trzecim roku już było co podziwiać. Jesienią posadziłam białe, ciekawa jestem czy zakwitną.

Miłkowo - sezon 2016-2022 19:26, 05 gru 2017

Do góry
Pozdrawiam Milus.
Bawarka 20:44, 04 gru 2017

Do góry
No to jednak masz trochę śniegu, ale u nas jak widziałaś mocno sypnęło i tak jak sypnęło tak juz znika mokry ten śnieg.
Teraz jest +2 stopnie więc raczej mrozu nad ranem nie będzie jest dosyć ładna bezwietrzna pogoda nawet dzisiaj słonko świeciło.

Też mam "grudniki" ale różowe jeszcze w pączkach. Moje kwitną 2 razy w roku zawsze na święta Bożego Narodzenia i później w marcu.-kwietniu.
Mam też amarylisa już ma 2 pąki ok. 20 cm.

Niech napada śnieg i mrozek złapie u Ciebie. Pozdrawiam

Tak nas zasypalo ze dzisiejszej nocy bylo 400 wypadkow samochodowych i 3 ofiary smiertelne. Rano mialam snieg prawie do kolan, pozniej troche sie stopil a teraz na wieczor zlapal mroz i mamy szklanke na jezdni. Jutro musze przejechac 300 km w calym kawalku
Kiedys, w domu rodzinnym bylo ich sporo, a ja ich nie lubialam...Teraz, patrzac sie na te piekne kwiaty, usmiecham sie do wspomnien i zapachow Amarylisy bardzo lubie, szczegolnie biale, piekne sa Tak probuje nimi pokierowac by kwiaty mialy na swieta
Ogród z uśmiechem 20:39, 04 gru 2017

Do góry
Ladne te drabinki, tylko u mnie koty sasiadow by pod jimi zasadzki robily wiec to odpada. W tym tygodniu musze cos wymyslec aby na tarasie cos zainstalowac.

Kotow nie mam, czasami jakiś dziki się zapedza ale go gonię Oczywiście, pewności nie mam czy nie zapoluje ale trudno, nie jestem w stanie pilnować cały czas wiec...
Ogród z uśmiechem 20:34, 04 gru 2017

Do góry
Jola duzo roslin wytrzepalam ze sniegu, będzie dzisiaj mroz wiec zlodowacialy snieg to pewnik ze połamie rosliny.

To nie celebrytki tylko celebryci. Pisalam w zeszlym roku, ze celebrytki u nas nie zimuja odlatuja. Przylatuja wiosna na gotowe kazdy sikor buduje gniazdo na jej przywitanie.

Foty piękne nie zaleznie od płci.

Widzisz one madrzejsze od nas. My budujemy wspolnie.

Dobrze, ze wczoraj to zrobiłam bo dzisiaj dopadalo a wrocilam jak juz bylo ciemno
Elu, z tego co czytalam to samice sikorek mogą odlatywac ale nie muszą. Przejrzalam zdjęcia i widzę, ze samiczki tez są. Jest ich na pewno o wiele mniej niż latem. Maja krótszy ten ciemny pasek od szyi do ogona
Sezon 2017 u Hanusi 18:24, 04 gru 2017

Do góry
Haniu pozdrawiam z mokrej Warszawy.

Dostalam podwojnego amarylisa w prezencie ma ok. 20 cm mam go 5 dni i rosnie wzwyz. Cebula o sredniy garnka litrowego. Jak zakwitnie to pokaze.

Teraz u mnie grudniki kwitna pojedyncze kwiaty mam 2 szt pakow bardzo dozo.

Pozdrawiam dobrego tygodnia zycze.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies