Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe kreacje

Ogrodowe kreacje

sierotka 13:30, 03 lut 2018

Witaj Aurelio piekna ta Twoja dzialeczka a tą rózę zapisałam i ja tez marzę o różach pnących mam nadzieję wreszcie na wypielęgnowanie pnących
Pozdrówka
Aurelllia 15:12, 03 lut 2018

ElzbietaFranka napisał(a)
Skąd ta wiewiórka jest u ciebie. Podawaj jej orzechy to zostanie. Ciekawe czy ma kompana czy kompanke. Dobrze by było aby była rodzina.
wiewiórka jest od 5 lat gdzieś buszuje w ogrodzie przez cały rok korzysta z poidełka dla ptaków no i niestety podkrada mi orzechy z leszczyny i orzecha włoskiego
Aurelllia 15:19, 03 lut 2018

sierotka napisał(a)
Witaj Aurelio piekna ta Twoja dzialeczka a tą rózę zapisałam i ja tez marzę o różach pnących mam nadzieję wreszcie na wypielęgnowanie pnących
Pozdrówka
ja ją dorwalam w Leroy miała być bezproblemowa i w sumie taką jest W zeszłym roku zmogła ja choroba grzybowa trochę, ale taka końcówka sezonu była
Aurelllia 15:24, 03 lut 2018

Nowalijka napisał(a)
Piękny rudzielec, kita do pozazdroszczenia
sama bym taką kitę chciała A po zimie mi jakoś tak włosy lecą... ratuję je trochę plukankami ziołowymi i maseczkami
Aurelllia 15:25, 03 lut 2018

SlonecznyOgrod napisał(a)
Jest wiewiór przyłapany na gorącym uczynku.
jak nie będę po za domem to może ja jeszcze dorwę
sierotka 16:23, 03 lut 2018

Aurelllia napisał(a)
sama bym taką kitę chciała A po zimie mi jakoś tak włosy lecą... ratuję je trochę plukankami ziołowymi i maseczkami

Kup Skrzyp z pokrzywą w aptece i pij tableteczki dośc wytrwale ja piłam chyba Humawity bardzo dobry efekt po ok 3 miesiącach od razu fryzjerka widziała odrosty liczne duzo
Trzeba od wewnątrz budować cebulki i porost włosków
Aurelllia 17:03, 03 lut 2018

Łykałam, łykałam biotebal chyba i pomagał i jakoś z rytmu się wybiłam, przestałam i może przez to tak garściami lecą Trzeba wrócić !!!!
ElzbietaFranka 18:14, 03 lut 2018

Aurelllia napisał(a)
Łykałam, łykałam biotebal chyba i pomagał i jakoś z rytmu się wybiłam, przestałam i może przez to tak garściami lecą Trzeba wrócić !!!!

Biotebal pomaga na własnej skórze odczuwam. Aurelia kup sobie doppelherze na włosy i paznokcie na pewno pomoże.
Ja się bałam w zeszłym roku grzebienia użyć. Teraz fryzjerka powiedziała mi, że mam pełno niemowlęcych włosów wyrastsja krótkie 4 cm.
zoja 19:32, 03 lut 2018

Aurelka ja stosowalam wcierke Jantar i olej rycynowy. Tez byl efekt ale najlepsze sa hinduskie ziola shikakai i beahmi i amla.

Najwazniejsze jednak to sprawdx jak bardzo na to ma wplyw szampon ktorego uzywasz - moze warto zmienic na inny.

Ps. Mi po preparacie ze skrzypem wlosy wypadaly i paznokcie sie lamaly - taki ewenement
zoja 19:33, 03 lut 2018

A koty wiewiorki nie lapia??? Kiedys mialam kota, ktory lapal i przynosil na podworko - kitki znajdowalismy