Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:20, 20 sie 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)
Trawki cudne, jak wszystko i też uważam, że najlepiej mieć różne, choć sama w obrębie 10 gatunków się poruszam

Irenko zaintrygowałaś mnie do tego stopnia, że zadumałam się ile ja mam traw. poszłam porobić foty i o to co mi wyszło...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:17, 20 sie 2013

Do góry
agatanowa napisał(a)

ana, a te trawki wyższe, pierzaste przy kulach, z przodu? To co to są?

Te hortensje boskie przy płocie, to doczytałam, że limki? (tyle masz stron, że w zyciu nie przebrnę więc wolę się upewnić)
pierzaste to stipa one są wsadzone pomiędzy kulami i hakone. pod płotem są limki dobrze doczytałaś A ze stronami u mnie nie jest tak najgorzej... inni mają po 3-4 tyś
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:08, 20 sie 2013

Do góry
phiii Giewont, teraz trudno się na niego dostać, ostatnio pokazywali gigantyczną kolejkę turysów na giewont
Patrze na prognozy pogody i jestem załamana... przyjdzie nam tyłek w termach cały czas moczyć...
a ja na chochołowskiej nie byłam upssss...
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 22:04, 20 sie 2013

Do góry
oooo nowy awatarek
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 19:15, 20 sie 2013

Do góry
ana_art napisał(a)

Danusiu czy można jeszcze przyciąć śliwe wiśniową, czy już za póżno?

Za późno
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 17:00, 20 sie 2013

Do góry
acha jakie piękne zakupki, różowe kaloszki mniodzio, jaka to marka moż na ebayu można kupić ? Książki juz po okładkach widać że koplnia wiedzy Aniołek wymiaa, cuuudny.
Danusiu czy można jeszcze przyciąć śliwe wiśniową, czy już za póżno?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:45, 19 sie 2013

Do góry
gdzie byliście? z wózkiem to mizernie, nawet takim z dużymi terenowymi kołami ciężko. Ja odliczam juz goooodziny do widoków Tatr Liczę, że pogoda dopisze.
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:50, 19 sie 2013

Do góry
Karolina pozdrawiam ambrowca też ci polecam

Gosia tak wyszło przez przypadek ale co rok bardziej zachwycam się rozchodnikiem okazałym

Michalina, ale ciut nimi się nacieszyłaś..póki małe, takie słodkie

danuta_szwajcer...Danusiu, w życiu różnie się układa, powoli przyjdzie czas i na twoje działania, powolutku; ja teraz też zwolniłam tempo, wczoraj za diabła nie chciało mi się podlewać, dobrze, że M. dba a wnusie wszystkie kochamy

AgnieszkoB, dzięki

Reniu, psie budki i kwiatki czasami je wąchają no i wiedzą, że tu winogrona, bardzo je lubią, o dziwo

Agatko, widziałam cię u Ani fajne spotkanie i zdjęcia

Krys i ja macham, choć dziś kondycja raczej słaba

Gabrysiu, dziękuję, to mobilizuje, każda pochwałą

Dasia, dzięki i powiem, że ten weekend odpoczywałam, no tylko przeniosłam roślinki z jednego miejsca w drugie, bo tam zmiana

Babka...Olga, miło gościć kolejną Dolnoślązaczkę cieszę się, ze klimat pasuje oczywiście wpadnę z rewizytą

Dzidka, tak myślałam, że to miejsce może się tobie spodobać jeśli u nas będzie luz, mogę ci te kaczuchy kupić i przy okazji odwiedzin podrzucić

Kondziu

Krysiu, w tym miejscu chyba studnię zrobimy ..., na razie zostaje, jak jest, nie mam koncepcji, a może tak jest ok, bo jak coś mi nie leży, zaczynam wymyślanie

ana_art, te liście szafirków średnio lubię, ale kwiatostan mnie zachwyca to u ciebie jakoś wcześniej
dzięki

Zbysiu, ojej, jakie świetne wersy! dzięki uśmiałam się

Wiuniu, ja swoje za radą Wieloszki tnę dość często..a bukszpany też niedawno cięłam, a berberysy to prawie co tydzień tnę, tak rosną będzie dobrze

Mirka, teraz u mnie bardziej towarzysko życie się toczy ale plan i tak mus wykonać ale wczoraj upał był nie do wytrzymania, siedzieliśmy w cieniu

Kasiu/Kitek, dzięki, jakie to miłe

Aniu, Zbysiu zdolniacha

Ula, ambrowca polecam, jest, co rok piękniejszy, a ty masz u siebie możłiwości

AgnieszkaW, cieszę się i podziwiam twoje dokonania też z czyśćcem poszaleję

Aniu monte, koniecznie przesadź, ciut lepiej mu będzie, ale to trochę potraw, bo on tak regularnie rośnie dzięki

Sylwia, tyś młoda, jeszcze do wnuków się nie śpiesz ambrowiec posadzony rok temu

Rench, podoba mi się to określenie, dzięki

Gierczusiu, poczekam do Wigilii, może moje psiury się wypowiedzą

Dajano, ja tylko fakt stwierdzam, to co oczy widzą macham ciepło

Kasiu/ Kindziu i ja odwzajemniam dziś ciut lepiej, już bez upału

wszystkich pozdrawiam i mam nadzieję, że tam gdzie trzeba deszcz w końcu dotrze

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:55, 18 sie 2013

Do góry
ana_art napisał(a)

ana, a te trawki wyższe, pierzaste przy kulach, z przodu? To co to są?

Te hortensje boskie przy płocie, to doczytałam, że limki? (tyle masz stron, że w zyciu nie przebrnę więc wolę się upewnić)
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 23:14, 18 sie 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Łukasz dziękuję za wizytę u mnie, ja byłam u Ciebie wielokrotnie

Jeszcze nie opanowałem do końca szybkiego i sprawnego przeglądania większej ilości wątków, a niektóre są tak obszerne, że czasem trwa to nawet kilka dni. Niemniej jednak znalazłem kolejną perełke, którą jest twój ogród
Dziękuje również za odwiedziny
Kubusiowo II 22:26, 18 sie 2013

Do góry
Gośka nie zamęczyłaś się?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:21, 18 sie 2013

Do góry
Sylwia długo to nie trwało, ale jednak bujnełam się
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:15, 18 sie 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
kochana żebyś Ty wiedziała ile ja nocy nieprzespanych zaliczyłam dzięki ogrodowisku A skoro podziwiasz i wzdychasz to mam nadzieję że te noce nie były stracone. Leżałam sobie dzisiaj na chamaczku słoneczko świeciło i milo mi było, bo pomyślałam jest ładnie a będzie jeszcze lepiej

oooo hamak ..... to Twój debiut na nim ? ja miałam dzisiaj ochotę na leżaczek .... i pomyślałam sobie , że aż zrobię sobie fotkę , że jednak się udało ..... ale mi czasu brakło aby do niego dotrzeć a o 15 musiałam wybyć z domu
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 22:08, 18 sie 2013

Do góry
zakątek z mebelkami metalowymi urzeka mnie okruuuutnie.. ten klonik prrzy kamyku jak się nazywa? Jestem na etapie szukania klonu
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 22:03, 18 sie 2013

Do góry
ale Ty spryciula jesteś a moje wylądowały w kompostowniku...
Lawendowy kredens 22:00, 18 sie 2013

Do góry
koniecznie kup hortensje one są zjawiskowe
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:56, 18 sie 2013

Do góry
bacha2224 napisał(a)
Ach jestem u ciebie często,przeczytałam cały wątek,kilka nocy nieprzespanych,wzdycham i podziwiam,jeden z najpiękniejszych ogrodów na tym forum,gratuluję.
kochana żebyś Ty wiedziała ile ja nocy nieprzespanych zaliczyłam dzięki ogrodowisku A skoro podziwiasz i wzdychasz to mam nadzieję że te noce nie były stracone. Leżałam sobie dzisiaj na chamaczku słoneczko świeciło i milo mi było, bo pomyślałam jest ładnie a będzie jeszcze lepiej
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:52, 18 sie 2013

Do góry
Luki napisał(a)
Nie wiem jak to się stało, że wcześniej mnie u Ciebie nie było. Teraz to musze zbierać kopare z ziemi
Jestem pod ogromnym wrażeniem. Masz cudowny ogród. Piękne zdrowe wyrośnięte rośliny.
O hortensjach, które powaliły mnie na kolana nawet nie wspominam
Będę często odwiedzał

dziękuję za słowa, które mocno podnoszą na duchu i zapraszam
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 21:51, 18 sie 2013

Do góry
Łukasz dziękuję za wizytę u mnie, ja byłam u Ciebie wielokrotnie
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:46, 18 sie 2013

Do góry
Iza dzięki za miłe słowa... aż się wzruszyłam BUZIOLE
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies