Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Matka 21:47, 20 sie 2013

Lecę do mądrej głowy-Danusiu jaki odstęp powinny mieć Anabelki przed Serbami?
Gardenarium 22:01, 20 sie 2013

U mnie to na styk, ale odstawiam co najmniej pół metra Masz dużo miejsca to na metr odsuń

Instagram Ogrodowiska
ana_art 22:04, 20 sie 2013

oooo nowy awatarek
Matka 22:04, 20 sie 2013

No to dobrze zrobiłam, bo właśnie metr od świerków posadziłamuff....

I jeszcze zapytam, z czym posadziłabyś werbenę na prostokącie 2x1m?
Donia72 22:41, 20 sie 2013

Witaj Danusiu Dawno mnie nie było na ogrodowisku i mam baardzooo duże zaległości Hortensja wspaniała, a aniołek uroczy Ostatnio też urzekły mnie trawy ozdobne i mam w planach rabatę trawiastą. Trawami zaraziła mnie moja siostrzyczka Anulka
Pozdrawiam cieplutko
Madzenka 06:25, 21 sie 2013

Śliczny avatarek
MuSzka 07:38, 21 sie 2013

Niedawno zaczęłam się interesować bukszpanami konkretnie strzyżonymi formami dlatego po raz kolejny wchodzę na wątek (ze względu na ilość stron i brak czasu nie jestem w stanie wszystkiego przeczytać i nie jestem za bardzo na czasie z rozmową.

Chciałam się jednak zameldować, że jestem i widziałam i podziwiałam. Jest cudnie, ślicznie, przepięknie jest tak inaczej, tak artystycznie. Nie ma zresztą co się dziwić w końcu mamy do czynienia z duszą artystyczną

Uwielbiam leśne działki, działki w stylu angielskim, ale taki nowoczesny styl artystyczny by pasował wydaje mi się do mojej działki. No ale bym musiała przekonać do tego M a to nie proste.
Gardenarium 07:59, 21 sie 2013

Marzena2007 napisał(a)
Śliczny avatarek

Oj, kto ma śliczny to ja wiem

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 08:01, 21 sie 2013

MuSzka napisał(a)
Niedawno zaczęłam się interesować bukszpanami konkretnie strzyżonymi formami dlatego po raz kolejny wchodzę na wątek (ze względu na ilość stron i brak czasu nie jestem w stanie wszystkiego przeczytać i nie jestem za bardzo na czasie z rozmową.

Chciałam się jednak zameldować, że jestem i widziałam i podziwiałam. Jest cudnie, ślicznie, przepięknie jest tak inaczej, tak artystycznie. Nie ma zresztą co się dziwić w końcu mamy do czynienia z duszą artystyczną

Uwielbiam leśne działki, działki w stylu angielskim, ale taki nowoczesny styl artystyczny by pasował wydaje mi się do mojej działki. No ale bym musiała przekonać do tego M a to nie proste.

Wystarczy eMa wciągnąc w spotkania Ogrodowiska, zaraz się przekona. Szkoda, że nie byliście na Święcie Róż

http://majawogrodzie.tvn.pl/93,Ogrod-wlascicielki-Ogrodowiska-Pasjonaci-fuksji-odc-381,odcinek.html

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 08:02, 21 sie 2013

Bogda napisał(a)
No to dobrze zrobiłam, bo właśnie metr od świerków posadziłamuff....

I jeszcze zapytam, z czym posadziłabyś werbenę na prostokącie 2x1m?

Zdjęcia kompozycji z werbeną są w artykule, ale ślicznie wygląda ze stipą, Sebek pisał, że w zasadzie pasuje do niej wszystko i miał rację

Polecam trawy i jeżówki.

https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/365-verbena-bonariensis-pieknosc-z-argentyny

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies