Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

TeresaSz 20:36, 18 sie 2013

Mi tam też się podoba, szczególnie mając na uwadze ilość włożonej pracy, zużytego sprzętu no i kampanię wrześniową przed Tobą
agatanowa 21:27, 18 sie 2013

ogrodowiskowo bardzo

z bluszczem będzie super!

co do trzmieliny zawsze jestem na tak, zwłaszcza jeśli nie na kiju, tylko zwykła. Ale jeśli chcesz na kiju to będzie pasowało do charakteru rabaty bardzo
AgaAga 21:42, 18 sie 2013

Witaj Łukaszu, przypadkowo wpadłam na ten wątek i już z niego tak szybko nie wyjdę po obejrzeniu ogrodu, stwierdziłam że zakochałam się w żurawkach. Dzięki Tobie, albo przez Ciebie zamówiłam 14szt żurawek każda z innej odmiany bo tak mi się spodobała żurawkowa fala, ale gdzie ja to teraz posadzę.

Przerobiona rabata wygląda teraz dostojniej. Pozdrawiam
monteverde 21:42, 18 sie 2013

A ja zamiast najmniejszej kulki wsadziłabym jakąś jeszcze jasną roślinkę, coś mi tam nie pasi
ana_art 21:51, 18 sie 2013

Łukasz dziękuję za wizytę u mnie, ja byłam u Ciebie wielokrotnie
Luki 23:07, 18 sie 2013

agatanowa napisał(a)
ogrodowiskowo bardzo

z bluszczem będzie super!

co do trzmieliny zawsze jestem na tak, zwłaszcza jeśli nie na kiju, tylko zwykła. Ale jeśli chcesz na kiju to będzie pasowało do charakteru rabaty bardzo

Z założenia miało być ogrodowiskowo Trzmielina jak będzie to na pniu bo na normalny krzew nie mam miejsca, ale część nóżki i tak byłaby niewidoczna
Mam nadzieje, że bluszczyk w przyszłym roku podrośnie i będzie vardziej widoczny.

TeresaSz napisał(a)
Mi tam też się podoba, szczególnie mając na uwadze ilość włożonej pracy, zużytego sprzętu no i kampanię wrześniową przed Tobą

Dziękuje bardzo Pracy troszke było, a że nie przepadam za rękawicami to całe łapki mam pozadzierane
Luki 23:10, 18 sie 2013

AgaAga napisał(a)
Witaj Łukaszu, przypadkowo wpadłam na ten wątek i już z niego tak szybko nie wyjdę po obejrzeniu ogrodu, stwierdziłam że zakochałam się w żurawkach. Dzięki Tobie, albo przez Ciebie zamówiłam 14szt żurawek każda z innej odmiany bo tak mi się spodobała żurawkowa fala, ale gdzie ja to teraz posadzę.

Przerobiona rabata wygląda teraz dostojniej. Pozdrawiam

Cóż za zbieg okoliczności bo ja od wczoraj mam otwarty twój wątek, ale jeszcze nie zdąrzyłem przejżeć.
Bardzo dziękuje, a żurawek nigdy mało chociaż ja w tym roku już się wstrzymałem na dobre bo ciągle kilka zakupionych czeka w doniczkach i nie mam na nie miejsca.
Mojej fali obecnie przydałoby się troszke opieki, zarosła w jednym miejscu niechcianymi intruzami
Luki 23:12, 18 sie 2013

monteverde napisał(a)
A ja zamiast najmniejszej kulki wsadziłabym jakąś jeszcze jasną roślinkę, coś mi tam nie pasi

Najmniejsza kulka była wsadzona jako ostatnia. Chodziłem po ogrodzie z łopatką i szukałem czegoś odpowiedniego, ale znalazł się tylko ten bukszpan i czerwony berberys, który już totalnie by tam nie pasował. Kulka mogłaby być ewentualnie troszke większa. Na chwilę obecną musi zostać.
Luki 23:14, 18 sie 2013

ana_art napisał(a)
Łukasz dziękuję za wizytę u mnie, ja byłam u Ciebie wielokrotnie

Jeszcze nie opanowałem do końca szybkiego i sprawnego przeglądania większej ilości wątków, a niektóre są tak obszerne, że czasem trwa to nawet kilka dni. Niemniej jednak znalazłem kolejną perełke, którą jest twój ogród
Dziękuje również za odwiedziny
agatanowa 23:17, 18 sie 2013

moim zdaniem jest ok ta kulka

a trzmielina na kiju tez bedzie strzyżona w kulkę? (dlatego wolę bezkijne - trochę blizsze naturze, ale tu u Ciebie na tej rabacie będzie pasowała)