Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Magnolia"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:38, 25 cze 2014

Do góry
Magda70 napisał(a)
No i kto by mi najcięższe prace ogrodowe robił? Za darmo...no prawie

bardzo dobre!
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:34, 25 cze 2014

Do góry
magnolia napisał(a)
a my bez nich. Nie byłoby sie na kogo wnerwiać i z kogo się chichrać

Marta, litości, ja nie mogę się tak śmiać.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:32, 25 cze 2014

Do góry
a my bez nich. Nie byłoby sie na kogo wnerwiać i z kogo się chichrać
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:30, 25 cze 2014

Do góry
Magnolia, rozwaliłaś mnie tymi kubkami i talerzami

Oj, te chłopy.....
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:27, 25 cze 2014

Do góry
Magda70 napisał(a)

No błagam...zapomnieliby jak się nazywają przez ten czas...

to możliwe.Albo wymyśliliby jakiś patent na to. jak np ze zmywaniem- jak mnie dłużej nie ma, każdy ma swój komplet- talerz, kubek. Używany na maxa, nie musi być myty. To są pomysły które pchaja świat do przodu!
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:24, 25 cze 2014

Do góry
Magda70 napisał(a)

Marta...one już się więcej nie otworzą?? Bo jak tak to przez przypadek je mam i się denerwowałam, że jakieś dziwne bo nie zrobiła się z nich kula...

nie, takie są
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:21, 25 cze 2014

Do góry
magnolia napisał(a)

fajnie by było jakby ich ze sobą zostawić, np na miesiąc....

No błagam...zapomnieliby jak się nazywają przez ten czas...
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:21, 25 cze 2014

Do góry
magnolia napisał(a)
przypomniałam sobie że obiecałam Gosi kiedys czosnki Allium nigrum- zdjecie jak zakwitną . Są cudne i pachną ładnie

Marta...one już się więcej nie otworzą?? Bo jak tak to przez przypadek je mam i się denerwowałam, że jakieś dziwne bo nie zrobiła się z nich kula...
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:15, 25 cze 2014

Do góry
Tess napisał(a)

No to przebił mojego
No własnie to mnie irytuje, że mówiąc do mnie "przypomnij mi" zwala na mnie to "zapamiętanie", a ja przecież najczęściej zupełnie nie pamiętam, o czym miałam przypomniec

fajnie by było jakby ich ze sobą zostawić, np na miesiąc....
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:12, 25 cze 2014

Do góry
przypomniałam sobie że obiecałam Gosi kiedys czosnki Allium nigrum- zdjecie jak zakwitną . Są cudne i pachną ładnie

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:12, 25 cze 2014

Do góry
magnolia napisał(a)

Tess- mój M. potrafi mnie budzić takim tekstem o trzeciej nad ranem. Potem wiem że coś miałam pamiętać, ale nie wiem o czym.

No to przebił mojego
No własnie to mnie irytuje, że mówiąc do mnie "przypomnij mi" zwala na mnie to "zapamiętanie", a ja przecież najczęściej zupełnie nie pamiętam, o czym miałam przypomniec
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:09, 25 cze 2014

Do góry
dobra Magduś!

Tess- mój M. potrafi mnie budzić takim tekstem o trzeciej nad ranem. Potem wiem że coś miałam pamiętać, ale nie wiem o czym.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:07, 25 cze 2014

Do góry
Tess...skąd ja to znam. Mój eM to ma sklerozę...ja też ale zdecydowanie mniejszą

Magnolia...będziemy Ci info na maila wysyłać codziennie o fotkach. To nie zapomnisz.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:03, 25 cze 2014

Do góry
magnolia napisał(a)
na szczęście mam trójkę dzieci w takim wieku że przypominają o sobie i wielu sprawach.
Ale o fotach nie przypomną.

Skąd wiesz? Spróbuj, może jednak przypomną

Mój eM ma - irytujący mnie do granic możliwości - zwyczaj mówienia do mnie - w najmniej do tego odpowiedzniej chwli - "przypomnij mi, że mam to zrobić"
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:59, 25 cze 2014

Do góry
na szczęście mam trójkę dzieci w takim wieku że przypominają o sobie i wielu sprawach.
Ale o fotach nie przypomną.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:56, 25 cze 2014

Do góry
Milka napisał(a)
Ujarzmianie kamieni przez powojniki, to doskonały pomysł

tez tak myślę.

Twoja księżniczka ma ładny kolor bardzo.
Mój to jakas inna odmiana, bardziej czerwona. Jeszcze nie kwiatnie. Muszę pilnować żeby nie pożarł sąsiedniej lawendy.

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:55, 25 cze 2014

Do góry
Magnolia...ty też? o mojej nie wspomnę
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:54, 25 cze 2014

Do góry
jak nie zapomnę, cyknę fotę tych jezyków. Ale mam sklerozę niestety.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:48, 25 cze 2014

Do góry
magnolia napisał(a)

Ale czym się martwicie? Pewnie że tnij. Moją ściełam tydzień temu, juz jest znowu ładna, taki jeżyk.Na krótko, bez litości...
Dzielić teraz- tez wytrzyma jest,i u Was jak u nas- lato wrzesniowe, zimne.
Byle nie podzielić w dzień 30 stopni.

Martwić się nie martwimy...tylko troszkę się zdziwiłam jak Beata pisała, że będzie teraz ciąć.
Ale mojej jeszcze nie tnę. Ładna jest ale pewnie w przyszłym roku też juz będę ciąć.
W sumie co racja to racja....jak brzydka ciąć. Przecież sama tak z carexami teraz robię
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:44, 25 cze 2014

Do góry
butterfly napisał(a)
Magnolio, dziewczyny zasiały ziarno niepokoju... Sorki Gosia, że u ciebie...
Mam seslerię caerulea - obecnie gigant - moge ją ściąć ?
Chcę też ją podzielić, ale to chyba bliżej września, czy teraz tez mogę?

Ale czym się martwicie? Pewnie że tnij. Moją ściełam tydzień temu, juz jest znowu ładna, taki jeżyk.Na krótko, bez litości...
Dzielić teraz- tez wytrzyma jest,i u Was jak u nas- lato wrzesniowe, zimne.
Byle nie podzielić w dzień 30 stopni.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies