Gośka....ale wkręcasz! Zobaczyłam meble i se myślę...kurcze...przecież dla Twojego eMa to łatwizna na maksa...a ty takich szukasz. A potem się okazuje , że fotelik już gotowy...no! Od razu lepiej...
Tak se myślę....że chyba jednak się wybiorę na południe polski z moim eMem...na naukę spawania do Was
A co do berberysów i włażenia ich na drogę...to problem w razie WU z przycięciem?? Ile tam metrów?
berberysy- weźmiesz piłe do zywopłotów raz w roku i w ciągu 5 minut skosisz co wyłazi za rabatę.
A potem tylko zagrabisz i zbierzesz.
Carex Green Dance- możnaby spróbować, ale ja bym ją wzięła na próbę- jaka jest po zimie, jak szybko się zbierze, tj puści nowe listki.....chyba żeby pytać producentów traw- Tomek z Radkowa?
Meble zawodowe- nasze chłopy musza się poznać lepiej. Może mój zarazi się od Twojego
jeszcze myślę nad carex umbrosa subsp sabynensis Jest bardzo ładna, ale nie mam pewności jak szybko będzie rosła.mam odmiane Tiny Tin, na szczęście wraca do gatunku, ale w tym sezonie dość długo się zbierała wiosną. szybciej niż frosted Curls, ale za wolno. Być może to po podziale, bo w poprzednich sezonach chyba szybciej jej szło.