Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

leon60 11:26, 24 lip 2014

Będziesz miała wypasione meble ! zazdraszczam
i donoszę, że eM spawa barierki według Twoich wytycznych
Buziak
Madzenka 12:22, 24 lip 2014

malkul napisał(a)

hahahah na taki to mnie nie stać
ale możesz pokazać, tzn, pokaz koniecznie
ten "nasz w sieci za 13 tys. chodzi.

materace : kupimy gąbkę (juz namierzona), znajdziemy teściową , która umie szyć i kroić ( już mam taka od 10 lat), musze tylko namierzyc materiał na to.

jak będzie u nas bida to może faktycznie będziemy robic eksluzywne meble, lampy drapaki, altanym donice itp, itd.

Ja bym sobie sama pokrowce uszyła, kiedys nawet sobie plłaszcze i garnitury dla M szyłam ale ze spawaniem sobie nie dam rady...
Zaraz Ci wkleję linka

Ps. Carexy morrowi widziałam wylacznie paskowane ale na mojej odmianie prawie tego paska nie widac. Znasz je - rosną pod trzema trzmielinami
Madzenka 12:25, 24 lip 2014

Został ino podnozek.... Ludzie mają jednak kasę... Zestaw kosztował dobrze pinad 10 tys. Widziałm też na allegro
http://sklep.almidecor.com/pl/miloo-ibiza-1178#/
Magda70 21:42, 24 lip 2014

Gośka....ale wkręcasz! Zobaczyłam meble i se myślę...kurcze...przecież dla Twojego eMa to łatwizna na maksa...a ty takich szukasz. A potem się okazuje , że fotelik już gotowy...no! Od razu lepiej...
Tak se myślę....że chyba jednak się wybiorę na południe polski z moim eMem...na naukę spawania do Was

A co do berberysów i włażenia ich na drogę...to problem w razie WU z przycięciem?? Ile tam metrów?

Magda70 21:44, 24 lip 2014

Marzena2007 napisał(a)
Został ino podnozek.... Ludzie mają jednak kasę... Zestaw kosztował dobrze pinad 10 tys. Widziałm też na allegro
http://sklep.almidecor.com/pl/miloo-ibiza-1178#/

Boski...że też wy takie cuda wynajdujecie...
aleksandra_g 22:28, 24 lip 2014

też czasem jestem w szoku
ewa004 23:17, 24 lip 2014

O kurcze ...w szoku jestem ...już się meble spawają !!!
Chyba wymienię swojego chłopa na lepszy model
magnolia 00:08, 25 lip 2014

berberysy- weźmiesz piłe do zywopłotów raz w roku i w ciągu 5 minut skosisz co wyłazi za rabatę.
A potem tylko zagrabisz i zbierzesz.

Carex Green Dance- możnaby spróbować, ale ja bym ją wzięła na próbę- jaka jest po zimie, jak szybko się zbierze, tj puści nowe listki.....chyba żeby pytać producentów traw- Tomek z Radkowa?

Meble zawodowe- nasze chłopy musza się poznać lepiej. Może mój zarazi się od Twojego
Gabrysia_ 00:20, 25 lip 2014

No to czekam zatem na mebelki
magnolia 00:24, 25 lip 2014

jeszcze myślę nad carex umbrosa subsp sabynensis Jest bardzo ładna, ale nie mam pewności jak szybko będzie rosła.mam odmiane Tiny Tin, na szczęście wraca do gatunku, ale w tym sezonie dość długo się zbierała wiosną. szybciej niż frosted Curls, ale za wolno. Być może to po podziale, bo w poprzednich sezonach chyba szybciej jej szło.