Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lindsay80"

Tu ma być ogród :) 11:41, 04 lut 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Super masz to zorganizowane, trochę trzeba się zakręcić, żeby to wszystko pozyskać, ale na pewno warto.

Chia szukaj na działach ze zdrową żywnością.

o co chodzi z tym chia? nie słyszalam o tym wczesniej
Tu ma być ogród :) 11:39, 04 lut 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

no to dzieje się!
Jeździsz konno?

konno nie polo chodziło mi o polo dance - taniec na rurze podobno niezły wycisk
Tu ma być ogród :) 10:02, 04 lut 2016

Do góry
Kończąc temat zdrowego odżywiania, zarzucę Wam jeszcze jeden temat, którym ostatnio żyję - posłanie 6 latka do szkoły.

Moja córka we wrześniu będzie miała 6,5 roku, byliśmy przekonani, że do szkoły pójdzie, bo nadaje się i mentalnie i rozwojowo i sama chce, okazuje się jednak, że prawdopodobnie nie stworzy się klasa, bo rodzice mając możliwość pozostawienia dziecka jeszcze na rok w przedszkolu, zrobią to.
Prawdopodobnie musi się zmienić podejście władz miasta do tego tematu, bo okazuje się, że w 3 szkołach w mieście pierwsze klasy w ogóle moga nie powstać - na pół roku przed rozpoczęciem roku szklnego wszystko znowu staje na głowie.
Zobaczymy co nam urzędnicy zaproponują, tylko pytanie czy w pośpiechu można coś mądrego wymyślić....?
Tu ma być ogród :) 09:51, 04 lut 2016

Do góry
ren133 napisał(a)
Nie wiem jak Wy ... ale podsumowując te wywody o zdrowym żywieniu ... dzisiaj jest Tłusty Czwartek i zaraz zabieram się za drugiego pączka w planach mam jeszcze jednego

no proszę Cię.. my tu wcale takie idealne nie jesteśmy, na co dzień pączów nie jem ale w taki dzień - też sobie nie odmówię i na jednym raczej się nie skończy
Tu ma być ogród :) 09:50, 04 lut 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

Zacznijmy od tego, że Ani to żadna dieta nie jest potrzebna

Widziałam tylko fotkę, ale też mi się tak wydaje
Tu ma być ogród :) 09:50, 04 lut 2016

Do góry
Kuba napisał(a)

Dziewczyny ta opinia to nieprawda, gdyby tak było to częściej szczupłe osoby miały by zawały i udar a tak nie jest

nie ma co generalizować, ale dobra waga, nie zawsze jest równoznaczna z tym, że człowiek jest zupełnie zdrowy.

Mam sporo znajomych w wieku 30-40 lat, z reguły szczupłych, a już mają problemy z cholesterolem, ciśnieniem, nie mówiąc o dolegliwościach gastrycznych i kręgosłupie - ale czemu się tu dziwić, pęd życia, praca, stres, mało snu, jedzenie byle czego i byle kiedy i wszystko jasne.

Tu ma być ogród :) 08:30, 04 lut 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Nie Ty jedna, zrobi się cieplej to wdrozymy w życie kijki, rower i bieganie - we dwie zawsze raźniej i motywacja wieksza

Jestem za, mam nadzieję, ze nie skonczy sie na planach, nawet juz trasę obmyśliłam.Spójrz na fb.
Tu ma być ogród :) 08:18, 04 lut 2016

Do góry
Efffa napisał(a)
ja tak samo, chociaz ze sportem bym sie musiała przeprosić.

Nie Ty jedna, zrobi się cieplej to wdrozymy w życie kijki, rower i bieganie - we dwie zawsze raźniej i motywacja wieksza
Tu ma być ogród :) 08:15, 04 lut 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)

Musze sie zaprzyjażnić z zielonymi sokami....

Cukier out, pieczywo ciemne, do tego soki i po jakimś czasie na pewno to znajdzie odzwierciedlenie w wynikach badań
Do tego relaks w pięknym ogrodzie = zdrowsze ciało i zdrowszy umysł
Tu ma być ogród :) 08:09, 04 lut 2016

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Matko, ile tu dobrych rad żywieniowych. Ja mam tyły

Iwonko, każdy moment jest dobry żeby coś zmienić, te koktajle to prosta sprawa i na początek wystarczy zwykly malakser czy blender, a w internecie przepisy na wszelkie możliwe konfiguracje.
To może być prawdziwa " dobra zmiana"
Tu ma być ogród :) 08:03, 04 lut 2016

Do góry
polinka napisał(a)
Mleko mam takie prosto od krowy rolnika, masło też od rolnika, jaja od kur rolnika Mięsa w sklepie nie kupujemy. Bierzemy świnię od rolnika, zatrudniamy rzeżnika i mamy własne kiełbasy, pasztety, szynki itd.
W tym roku może uda się wyhodować własne warzywa i powracają wspomnienia z młodości, kiedy w sklepie kupowałam tylko sery bo wszystko inne miał człowiek swoje.

Gdzie Wy kupujecie te nasiona szałwii hiszpańskiej??

Super masz to zorganizowane, trochę trzeba się zakręcić, żeby to wszystko pozyskać, ale na pewno warto.

Chia szukaj na działach ze zdrową żywnością.
Typografia ogrodu 07:33, 04 lut 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
dla mnie też ok, sadź!
Zeby tak moim nie zachciało się chorować, bo ja je nadal lubie
Ja mam 1 m od murku ogrodzenia.
trzymam za Twoje kciuki.choroba moich nie.zostala jasno zidentyfikowana.mam jedynie nadzieje.ze.nie pochodzi z ziemi bo wtedy igraby nie dadza rady.ale tego nie wiem.
Tu ma być ogród :) 22:48, 03 lut 2016

Do góry
Efffa napisał(a)
ja to źle ujęłam, ja jem zdrowo ale dużo i niczego sobie nie odmawiam

Ty akurat nie musisz, dziękuj niebiosom za dobre geny
Tu ma być ogród :) 22:40, 03 lut 2016

Do góry
Efffa napisał(a)

ups to ja chyba do tej grupy nie pasuje

jak potrafisz zasady minimalizmu wdrożyć w życie w domu, to za chwilę w kuchni zrobisz rewolucję żywieniową, cicha woda...
Tu ma być ogród :) 22:37, 03 lut 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

kurcze, okazuje się, że pełno tu mamy zwolenniczek zdrowego trybu życia, co to nie tylko gadają, ale wcielają w życie!

ups to ja chyba do tej grupy nie pasuje
Tu ma być ogród :) 22:23, 03 lut 2016

Do góry
leon60 napisał(a)

koktajle, jogurty, desery ale i do owsianki i maślanki daje

kurcze, okazuje się, że pełno tu mamy zwolenniczek zdrowego trybu życia, co to nie tylko gadają, ale wcielają w życie!
Typografia ogrodu 22:20, 03 lut 2016

Do góry
dla mnie też ok, sadź!
Zeby tak moim nie zachciało się chorować, bo ja je nadal lubie
Ja mam 1 m od murku ogrodzenia.
Tu ma być ogród :) 22:13, 03 lut 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

całe szczęście, że w tym przypadku właściwości produktu nie rozmijają się ze smakiem - ja dodaję do jogurtów i koktajli, a Ty?

koktajle, jogurty, desery ale i do owsianki i maślanki daje
Tu ma być ogród :) 22:07, 03 lut 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
wiesz ja to mam wrażenie ze juz nie dam rady schudnąć, pilnuję tylko żeby nie wrzucic wiecej i woda mi w tym pomaga. niewiem o co chodzi czy metabolizm mi przyspiesza czy wypłukuje cos tą wodą, niewiem. a za sport się właśnie planuje wziąć (wiosne poczułam , zamówiłam dzisiaj multisport, wracam na joge i koleżanka namawia mnie na polo
masz rację z tymi zakupami, ja dzisiaj przy regale z osełką z 5 minut spedzialam, masakra! juz nawet masło zawalaja emulgatorami!

no to dzieje się!
Jeździsz konno?
Tu ma być ogród :) 22:04, 03 lut 2016

Do góry
leon60 napisał(a)
uwielbiam chia we wszystkim

całe szczęście, że w tym przypadku właściwości produktu nie rozmijają się ze smakiem - ja dodaję do jogurtów i koktajli, a Ty?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies