Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu ma być ogród :)

Tu ma być ogród :)

nawigatorka 21:42, 03 lut 2016

lindsay80 napisał(a)

O to już całkiem długa lista produktów się robi, ja nie słodzę od 8 miesięcy - ale do kawy coś słodkiego musi być!

Ja nigdy nie slodzilam.ale pieke wiec i jem choc tego akurat nie za duzo.
lindsay80 21:45, 03 lut 2016

ren133 napisał(a)

A czemu ze śmietany i masła?

zup nie zaprawiam, więc śmietany prawie nie kupuję, za to z masłem ciężko by mi było się rozstać, ale staram się ze 2 razy w tygodniu zastępować pastą z avocado.
anna_t 21:45, 03 lut 2016

mój sposób na zrzucenie nadmiaru to picie wody mineralnej, butelka dziennie jak nic z białej kawy z cukrem chyba nie zrezygnuje nigdy, kofam nad życie!
nawigatorka 21:46, 03 lut 2016

anna_t napisał(a)
mój sposób na zrzucenie nadmiaru to picie wody mineralnej, butelka dziennie jak nic z białej kawy z cukrem chyba nie zrezygnuje nigdy, kofam nad życie!

Ale tu nie o zrzucenie nadmiaru (choc troche bym sie nie pogniewala) a o jakosc jedzenia i zycia chodzi.ale latwo nie jest.w sklepie trzeba sie na szukac by np twarog byl tylko twarogiem...ech

Ps a sama woda Cie odchudza bez sportu i diety? Tez bym tak chciala
nawigatorka 21:49, 03 lut 2016

lindsay80 napisał(a)

zup nie zaprawiam, więc śmietany prawie nie kupuję, za to z masłem ciężko by mi było się rozstać, ale staram się ze 2 razy w tygodniu zastępować pastą z avocado.

Znam takich,ktorzy bez masla i smietany gotowac by nie umieli a ja nawet polubilam jajecznice na oliwie
leon60 21:52, 03 lut 2016

uwielbiam chia we wszystkim
anna_t 21:53, 03 lut 2016

wiesz ja to mam wrażenie ze juz nie dam rady schudnąć, pilnuję tylko żeby nie wrzucic wiecej i woda mi w tym pomaga. niewiem o co chodzi czy metabolizm mi przyspiesza czy wypłukuje cos tą wodą, niewiem. a za sport się właśnie planuje wziąć (wiosne poczułam , zamówiłam dzisiaj multisport, wracam na joge i koleżanka namawia mnie na polo
masz rację z tymi zakupami, ja dzisiaj przy regale z osełką z 5 minut spedzialam, masakra! juz nawet masło zawalaja emulgatorami!
lindsay80 21:54, 03 lut 2016

anna_t napisał(a)

o tak, woda to podstawa, no i ruch (z tym u mnie kiepsko, szczególnie w okresie zimowym)

U mnie została biała na gorzko choć też mi się wydawało, że się nie da.

A z takich małych grzeszków na zimowe wieczory - czekolada na gorąco z amaretto
lindsay80 22:01, 03 lut 2016

nawigatorka napisał(a)

o jakosc jedzenia i zycia chodzi.ale latwo nie jest.w sklepie trzeba sie na szukac by np twarog byl tylko twarogiem...ech

to fakt...
Ja mam blisko biobazar, gdzie w soboty jest kiermasz i nie ma chyba rzeczy, której tam się nie dostanie, a w tygodniu działa bio-market.
No i niezastąpiony ryneczek i dary od rodziców ze wsi.

lindsay80 22:04, 03 lut 2016

leon60 napisał(a)
uwielbiam chia we wszystkim

całe szczęście, że w tym przypadku właściwości produktu nie rozmijają się ze smakiem - ja dodaję do jogurtów i koktajli, a Ty?