Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu ma być ogród :)

Tu ma być ogród :)

ren133 08:41, 04 lut 2016

nawigatorka napisał(a)

Ale tu nie o zrzucenie nadmiaru (choc troche bym sie nie pogniewala) a o jakosc jedzenia i zycia chodzi.ale latwo nie jest.w sklepie trzeba sie na szukac by np twarog byl tylko twarogiem...ech

Ps a sama woda Cie odchudza bez sportu i diety? Tez bym tak chciala

Zacznijmy od tego, że Ani to żadna dieta nie jest potrzebna
Kuba 08:55, 04 lut 2016

Efffa napisał(a)

Tego nie wiedziałaam, znów jestem mądrzejsza.

Dziewczyny ta opinia to nieprawda, gdyby tak było to częściej szczupłe osoby miały by zawały i udar a tak nie jest
ren133 08:58, 04 lut 2016

Madzenka napisał(a)
A problemy zdrowotne zaczynaja sie zwykle po 40..... I pielęgniarka powiedziła mi ze jesli tłuszcz nie idzie w boczki to idzie w żyły......
Musze sie zaprzyjażnić z zielonymi sokami....

Coś w tym jest ... nawet jak czułam się dobrze i nie miałam problemów z wagą to fakt po 40tce wszystko się zmienia ...
ren133 09:01, 04 lut 2016

Nie wiem jak Wy ... ale podsumowując te wywody o zdrowym żywieniu ... dzisiaj jest Tłusty Czwartek i zaraz zabieram się za drugiego pączka w planach mam jeszcze jednego
lindsay80 09:50, 04 lut 2016

Kuba napisał(a)

Dziewczyny ta opinia to nieprawda, gdyby tak było to częściej szczupłe osoby miały by zawały i udar a tak nie jest

nie ma co generalizować, ale dobra waga, nie zawsze jest równoznaczna z tym, że człowiek jest zupełnie zdrowy.

Mam sporo znajomych w wieku 30-40 lat, z reguły szczupłych, a już mają problemy z cholesterolem, ciśnieniem, nie mówiąc o dolegliwościach gastrycznych i kręgosłupie - ale czemu się tu dziwić, pęd życia, praca, stres, mało snu, jedzenie byle czego i byle kiedy i wszystko jasne.

lindsay80 09:50, 04 lut 2016

ren133 napisał(a)

Zacznijmy od tego, że Ani to żadna dieta nie jest potrzebna

Widziałam tylko fotkę, ale też mi się tak wydaje
lindsay80 09:51, 04 lut 2016

ren133 napisał(a)
Nie wiem jak Wy ... ale podsumowując te wywody o zdrowym żywieniu ... dzisiaj jest Tłusty Czwartek i zaraz zabieram się za drugiego pączka w planach mam jeszcze jednego

no proszę Cię.. my tu wcale takie idealne nie jesteśmy, na co dzień pączów nie jem ale w taki dzień - też sobie nie odmówię i na jednym raczej się nie skończy
frezja 09:52, 04 lut 2016

anna_t napisał(a)
ja dzisiaj przy regale z osełką z 5 minut spedzialam, masakra! juz nawet masło zawalaja emulgatorami!

poczytajcie sobie..http://oszustwo.eu/archives/3340
lindsay80 10:02, 04 lut 2016

Kończąc temat zdrowego odżywiania, zarzucę Wam jeszcze jeden temat, którym ostatnio żyję - posłanie 6 latka do szkoły.

Moja córka we wrześniu będzie miała 6,5 roku, byliśmy przekonani, że do szkoły pójdzie, bo nadaje się i mentalnie i rozwojowo i sama chce, okazuje się jednak, że prawdopodobnie nie stworzy się klasa, bo rodzice mając możliwość pozostawienia dziecka jeszcze na rok w przedszkolu, zrobią to.
Prawdopodobnie musi się zmienić podejście władz miasta do tego tematu, bo okazuje się, że w 3 szkołach w mieście pierwsze klasy w ogóle moga nie powstać - na pół roku przed rozpoczęciem roku szklnego wszystko znowu staje na głowie.
Zobaczymy co nam urzędnicy zaproponują, tylko pytanie czy w pośpiechu można coś mądrego wymyślić....?
nawigatorka 10:20, 04 lut 2016

Nie zazdroszcze.moja jeszcze nie ma 5 ale konczy juz zerowke i teoretycznie bedzie mogla juz isc do szkoly.ale bylaby o dwa lata mlodsza od innych.zatem bedzie robila jeszcze raz program przedszkolny a i tak bedxiemy musieli ubiegac sie o wczesniejsze pojscie do szkoly!