Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu ma być ogród :)

Tu ma być ogród :)

Iwk4 23:24, 03 lut 2016

Matko, ile tu dobrych rad żywieniowych. Ja mam tyły
Madzenka 06:59, 04 lut 2016

Jestem mięsożerna, uzywam duzo cukru, masła i pieczywa... I moze nie mam problemu z wagą dzieki odpowiedniej dawce ruchu...ale...... Zapalenie zył, żly cholesterol, żylaki i groźba udaru......
Pije mnistwo wody , gdy tylko ograniczę od razu mam za gęstą krew.... Jesli nie zmienie sposobu odżywiania to 50 tki nie dożyje... I pewnie to wynika z tego ze nigdy nie miałam problemow z waga to myslalam ze mi wszystko wolno?... A problemy zdrowotne zaczynaja sie zwykle po 40..... I pielęgniarka powiedziła mi ze jesli tłuszcz nie idzie w boczki to idzie w żyły......
Musze sie zaprzyjażnić z zielonymi sokami....
lindsay80 08:03, 04 lut 2016

polinka napisał(a)
Mleko mam takie prosto od krowy rolnika, masło też od rolnika, jaja od kur rolnika Mięsa w sklepie nie kupujemy. Bierzemy świnię od rolnika, zatrudniamy rzeżnika i mamy własne kiełbasy, pasztety, szynki itd.
W tym roku może uda się wyhodować własne warzywa i powracają wspomnienia z młodości, kiedy w sklepie kupowałam tylko sery bo wszystko inne miał człowiek swoje.

Gdzie Wy kupujecie te nasiona szałwii hiszpańskiej??

Super masz to zorganizowane, trochę trzeba się zakręcić, żeby to wszystko pozyskać, ale na pewno warto.

Chia szukaj na działach ze zdrową żywnością.
Efffa 08:03, 04 lut 2016

Madzenka napisał(a)
Jestem mięsożerna, uzywam duzo cukru, masła i pieczywa... I moze nie mam problemu z wagą dzieki odpowiedniej dawce ruchu...
ja tak samo, chociarz ze sportem bym sie musiała przeprosić.
Efffa 08:04, 04 lut 2016

Madzenka napisał(a)
I pielęgniarka powiedziła mi ze jesli tłuszcz nie idzie w boczki to idzie w żyły......

Tego nie wiedziałaam, znów jestem mądrzejsza.
lindsay80 08:09, 04 lut 2016

Iwk4 napisał(a)
Matko, ile tu dobrych rad żywieniowych. Ja mam tyły

Iwonko, każdy moment jest dobry żeby coś zmienić, te koktajle to prosta sprawa i na początek wystarczy zwykly malakser czy blender, a w internecie przepisy na wszelkie możliwe konfiguracje.
To może być prawdziwa " dobra zmiana"
lindsay80 08:15, 04 lut 2016

Madzenka napisał(a)

Musze sie zaprzyjażnić z zielonymi sokami....

Cukier out, pieczywo ciemne, do tego soki i po jakimś czasie na pewno to znajdzie odzwierciedlenie w wynikach badań
Do tego relaks w pięknym ogrodzie = zdrowsze ciało i zdrowszy umysł
lindsay80 08:18, 04 lut 2016

Efffa napisał(a)
ja tak samo, chociaz ze sportem bym sie musiała przeprosić.

Nie Ty jedna, zrobi się cieplej to wdrozymy w życie kijki, rower i bieganie - we dwie zawsze raźniej i motywacja wieksza
siakowa 08:28, 04 lut 2016

Madzenka napisał(a)]..... I pielęgniarka powiedziła mi ze jesli tłuszcz nie idzie w boczki to idzie w żyły......

ech...coś w tym jest
Efffa 08:30, 04 lut 2016

lindsay80 napisał(a)

Nie Ty jedna, zrobi się cieplej to wdrozymy w życie kijki, rower i bieganie - we dwie zawsze raźniej i motywacja wieksza

Jestem za, mam nadzieję, ze nie skonczy sie na planach, nawet juz trasę obmyśliłam.Spójrz na fb.