Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 07:33, 04 lut 2016

lindsay80 napisał(a)
dla mnie też ok, sadź!
Zeby tak moim nie zachciało się chorować, bo ja je nadal lubie
Ja mam 1 m od murku ogrodzenia.
trzymam za Twoje kciuki.choroba moich nie.zostala jasno zidentyfikowana.mam jedynie nadzieje.ze.nie pochodzi z ziemi bo wtedy igraby nie dadza rady.ale tego nie wiem.
nawigatorka 07:35, 04 lut 2016

Mala_Mi napisał(a)
Mogłam pomądrzyć się tylko w kwestii hortek, ale już Ci napisał Sebek i Madżen.

Kopania nie zazdroszczę.. i dobrze, że mam większość za sobą Tak obrzydło kopanie, że nawet warzywnika na zimę nie skopałam
madrz sie Aniu madrz bo komu jak komu ale.to bie madrosci nie brakuje.obetne jak mowicie.

wyobrazam sobie ile musialas sie nakopac.u nas gleboryzarka nie da rady na naszej trawie (juz probowalismy i sie popsula) poza tym ona ciacha za bardzo jak dla mnie,a traktor zrobi za duza demolke.pozostaje ja
nawigatorka 07:36, 04 lut 2016

Makao_J napisał(a)

Bo u ciebie są hektary. Przy takiej działce każdy by w końcu siadł.

A wlasnie jsk duza jest Ani dzialka? Nie pamietam
kamila66 09:01, 04 lut 2016

nawigatorka napisał(a)

Witaj u mnie.
Dziekuje za informacje o korzeniach.dobrze wiedziec.tamta wisnia miala korzenie marne bardzo slabo rozrosniete.ale ona tez rozstala dosc brutalnie wykopana z rabaty bo nie chcialam wysadzac bukszpanow by ja wydostac.gdy bede teraz wysadzala i wsadzala graby musze juz zdemolowac mocniej podjazd by to zrobic...

Ja też dziękuję za odpowiedź Jak jeszcze podczytywałam forum pamiętam, że pisałaś o wiśniach, podejrzenie wtedy padło na oprysk z pola czy to się potwierdziło? Mówią aby nie żałować roślin w ich miejsce będą nowe, ale tych wiśni jednak szkoda.
iwka 09:02, 04 lut 2016

doczytałam, że dzisiaj najlepiej siać stipę w związku z tym wszystkiego najlepszego Asiu
nawigatorka 09:13, 04 lut 2016

kamila66 napisał(a)

Ja też dziękuję za odpowiedź Jak jeszcze podczytywałam forum pamiętam, że pisałaś o wiśniach, podejrzenie wtedy padło na oprysk z pola czy to się potwierdziło? Mówią aby nie żałować roślin w ich miejsce będą nowe, ale tych wiśni jednak szkoda.

Raczej to nie oprysk.ja mam pola wszedzie wokol wiec cos bym zauwazyla chyba.roslin nie zaluje.ale kasy troche
To ty tak przyczajona jux bylas.milo gdy ktos zaglada choc sie o tym nie wie
nawigatorka 09:14, 04 lut 2016

iwka napisał(a)
doczytałam, że dzisiaj najlepiej siać stipę w związku z tym wszystkiego najlepszego Asiu

Haha ja sialam dwa dni temu ale uwaznie czytasz.
Pieknie dziekuje.paczka?

jankosia 09:17, 04 lut 2016

Asia, ja już chyba zawszę będę wiedziała że w dzień siania stipy nawigatorka ma imieniny Wszystkiego najlepszego!
siakowa 09:17, 04 lut 2016

nawigatorka napisał(a)

Haha ja sialam dwa dni temu ale uwaznie czytasz.
Pieknie dziekuje.paczka?

zjadłam na śniadanie i już mam dość na cały dzień
nawigatorka 09:18, 04 lut 2016

jankosia napisał(a)
Asia, ja już chyba zawszę będę wiedziała że w dzień siania stipy nawigatorka ma imieniny Wszystkiego najlepszego!

A ja takndla zartu napisałam i wszysscy zauwazylisama bede dzieki temu pamietac.dzieki