Hej Tess,
może to i Patriot w takim razie? Bardzo ładna! Mam podobną, ale też nie wiem jak się nazywa..
Róże z trawkami - też mi się spodobało pozdrawiam!
Nad rozlewiskiem zrobiło się jakoś sentymentalnie ,a już te opuszczone domy gdzie nawet bocian nie siada ...hmm...
Jak dobrze,że masz w tych rejonach działkę może kiedyś uda się podpatrzeć żurawie ?W końcu ludzie gdzieś je łapią w kadr
Hosty pod bzem nic oryginalnego nie powiem - ogrodowiskowe
Kanciki oczywiście też
Pozdrawiam Tess
Tess ja do zeszłego tygodnia też żyłam w błogiej nieświadomości że takie coś wogóle istnieje
W doniczce jest bodziszek wielkokwiatowy. Na zimę pójdzie do przechowalnika a wiosną najprawdopodobniej na rabatę różaną. No chyba że mi się koncepcja zmieni
Rozlewisko piękne, jak zawsze. Lubię takie widoczki. Czy ja też mogę mieć zakątek Tess u siebie?
Pewnie, że możesz Tylko wydaje mi się, że na własny zakątek trzeba jakoś zasłużyć Waska nazwała tak zakątek hostowy, bo podarowałam jej kupę host do tego zakątka.
A czymże zasłużyłam się Grupie? Niczem...
Jak to niczem?... a kto Ciebie o motywację prosił? ... i kopniaka?
Rozlewisko piękne, jak zawsze. Lubię takie widoczki. Czy ja też mogę mieć zakątek Tess u siebie?
Pewnie, że możesz Tylko wydaje mi się, że na własny zakątek trzeba jakoś zasłużyć Waska nazwała tak zakątek hostowy, bo podarowałam jej kupę host do tego zakątka.
Zaległości nadrobiłam.
Bożenko, będę rododendrony sadzić. Co im dać do dołka?
Obornik granulowany? Zwykłego nie mam.
No i liście dębu na wiosnę zakompostowałam w worku, ale chyba jeszcze się nie przekompostowały. Pisałaś u Grabi, że rok na to trzeba.
To dać takie, czy lepiej nie?
Zaszronione zdjęcie - super
Pozdrawiam, Bożenko
Teresko to musiałaś czytac uwagi Magji o rh. ja nie polecam obornika ani lisci bo choc byc może jest to dobre ale ja tego nie stosowałam a nie mogę polecac czegos czego nie sprawdziłam . Ja dawałam do ziemi tylko kwasny torf i nic więcej. Nie wiem czy Magji rady nie są lepsze ale ja mogę pisac tylko o sobie.