An Tre - mialyśmy fajne spotkanie a pogoda była wyśmienita. Nic tak nie doładowuje akumulatorów jak takie miłe spotkanie, w tak sprzyjających okolicznościach przyrody
Anula WN - a ja odnoszę wrażenie, że brąz pomiędzy kulami bukszpanowym lepiej wyglądał ale zobaczymy jak rozplenica się rozrośnie i jak będzie wyglądała
Kasik778 - oj potwór tak jak zoombie opanuje całą Polskę
Marzenko - pozdrawiam trącając gałązki cyklamenka
Ewa - u Ciebie możemy gremialnie wkopać potworka
Tess - dziewczyny wroclawskie ślą pozdrowienia
Wieloszka - my też żałujemy...
Gabi - pogoda jest zachwycająca, zapowiadają jeszcze piękniejszą w następny weekend. Gabi zaraz wpadnę poczytać. U mnie szafirki standardowo wypuszczają liście. W ubiegłym roku w grudniu tulipany.
Moje rh dostają specjalistyczny nawóz i to wystarcza. Nie wszystkie rosliny są żarłokami , są przecież i takie które rosną na piasku i to im najbardziej odpowiada. ja zaczynając z rh dużo czytałam. Nie spotkałam literatury w któej by kazano dawac obornik , wiec nie dawałam. Nie zawsze i z ksiazek dowiadywałam się prawdy np kiedys juz pisałam wyczytałam żeby rh ściółkowac torfem i to zrobiłam. Rh chorowały i na szczęście jakoś sama doszukałam się przyczyny . W tej chwili najbardziej ufam p Ciepłucha który w swoim folderze pisze tak
czyli tylko torf i ziemia, nic więcej i ja tak robie. Poniewaz rosną dobrze i niektóre są bardzo wysokie co sprawdziło mnóstwo osób na spotkaniu u mnie nie mam powodu do zmiany sposobu uprawiania tych roślin.
Przepraszam za podwójne litery, to efekt długiego czasu w jakim to zdjęcie robiłam i drżących najwyraźniej moich rąk.
Hej Tess,
może to i Patriot w takim razie? Bardzo ładna! Mam podobną, ale też nie wiem jak się nazywa..
Róże z trawkami - też mi się spodobało pozdrawiam!
Nad rozlewiskiem zrobiło się jakoś sentymentalnie ,a już te opuszczone domy gdzie nawet bocian nie siada ...hmm...
Jak dobrze,że masz w tych rejonach działkę może kiedyś uda się podpatrzeć żurawie ?W końcu ludzie gdzieś je łapią w kadr
Hosty pod bzem nic oryginalnego nie powiem - ogrodowiskowe
Kanciki oczywiście też
Pozdrawiam Tess
Tess ja do zeszłego tygodnia też żyłam w błogiej nieświadomości że takie coś wogóle istnieje
W doniczce jest bodziszek wielkokwiatowy. Na zimę pójdzie do przechowalnika a wiosną najprawdopodobniej na rabatę różaną. No chyba że mi się koncepcja zmieni
Rozlewisko piękne, jak zawsze. Lubię takie widoczki. Czy ja też mogę mieć zakątek Tess u siebie?
Pewnie, że możesz Tylko wydaje mi się, że na własny zakątek trzeba jakoś zasłużyć Waska nazwała tak zakątek hostowy, bo podarowałam jej kupę host do tego zakątka.
A czymże zasłużyłam się Grupie? Niczem...
Jak to niczem?... a kto Ciebie o motywację prosił? ... i kopniaka?
Rozlewisko piękne, jak zawsze. Lubię takie widoczki. Czy ja też mogę mieć zakątek Tess u siebie?
Pewnie, że możesz Tylko wydaje mi się, że na własny zakątek trzeba jakoś zasłużyć Waska nazwała tak zakątek hostowy, bo podarowałam jej kupę host do tego zakątka.
A czymże zasłużyłam się Grupie? Niczem...
Jak to niczem?... a kto Ciebie o motywację prosił? ... i kopniaka?