An Tre - mialyśmy fajne spotkanie a pogoda była wyśmienita. Nic tak nie doładowuje akumulatorów jak takie miłe spotkanie, w tak sprzyjających okolicznościach przyrody
Anula WN - a ja odnoszę wrażenie, że brąz pomiędzy kulami bukszpanowym lepiej wyglądał ale zobaczymy jak rozplenica się rozrośnie i jak będzie wyglądała
Kasik778 - oj potwór tak jak zoombie opanuje całą Polskę
Marzenko - pozdrawiam trącając gałązki cyklamenka
Ewa - u Ciebie możemy gremialnie wkopać potworka
Tess - dziewczyny wroclawskie ślą pozdrowienia
Wieloszka - my też żałujemy...
Gabi - pogoda jest zachwycająca, zapowiadają jeszcze piękniejszą w następny weekend. Gabi zaraz wpadnę poczytać. U mnie szafirki standardowo wypuszczają liście. W ubiegłym roku w grudniu tulipany.
Magda - fajnie że zaglądasz. Niesustannie podziwiam , że przeczytałaś i jesteś na bieżąco
Pszczólko - może potrzebujesz do uprzęży drugiego konia daj znać to przyjadę dziękuję za komplement dot. sweterka - pasował do błekitu nieba
Irenko - a widzialam u Ciebie dwukolorową chryazantemę, to dopiero szok!!
Kasiu - kaloszki stare, ale nie ma w skarbnce na czarne huntery bo wszystko na roślinki wydałam a marzą mi się czarne lub błekitne takie jak nosi Maja w ogrodzie
BTW slicznosci. Madzenko Ty zdaje sie zainwestowalas w horti Magical Moonlight. Co o niej powiesz??? Kiedy zaczyna kwitnienie, czy kwiaty sie przebarwiaja na rozowo? Masz moze jakies fotki?
Szukam horti, ktora dlugo kwitnie i nie rozowieje No i mus sztywniara, zeby byla
Co do horti magical moonlight to mam kilka zdjęć jutro zamieszczę. Jest piękna, ma tylko kilka gałązek a na każdej wieeeeelki kwiat. Jest biała, biała, nie wybarwia się, ciut zbrązowiała. Gałązki się uginały pod ciężarem kwiatów ale już jesienią zdrewniały i nie potrzebowala podpór. Kwitła wcześniej niż limlajtka.
Kasiu - kaloszki stare, ale nie ma w skarbnce na czarne huntery bo wszystko na roślinki wydałam a marzą mi się czarne lub błekitne takie jak nosi Maja w ogrodzie
A mi się w ogóle marzą kalosze - i nigdy nie mogę znaleźć odpowiednich...Bo jak ładne to dla ogrodniczek albo dla rolnika
A mi się w ogóle marzą kalosze - i nigdy nie mogę znaleźć odpowiednich...Bo jak ładne to dla ogrodniczek albo dla rolnika
A Maja chyba nosi huntery
no nosi piekne koloru błekitu paryskiego
A jaki nosisz rozmiar?
A Maja chyba nosi huntery
no nosi piekne koloru błekitu paryskiego
A jaki nosisz rozmiar?
Nie wiem czy tu je sprzedają, ale są te błękitne- i to we Wrocławiu
A numer mojej nogi - 44/45 Zależy od buta Sprawdziłem na stronie hunter.com kalosze dla mnie....500 złotych za gumiaki nie dam - do tego wysyłkę jeszcze doliczyć to już w ogóle!
...i jak buzia ma sie nie usmiechac???????????????????????
nie nie da rady!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
uwielbiam, uwielbiam, uwielbiammmmmmmmmmmmmm te Wasze spotkania i patrzec na Was!!!!
sciskam Was trzy i znow zazdrosze...fajowo macie cudne dziewczynki!!!!!
p.s
o modzie kaloszowej tez poczytalam i nawet na stronke dla Sebusia tez weszlam popatrzec...noz cos trzeba chyba samemu zakupic...te z Maji to tez moje ulubione....
pozdrawiam Mrzenko, tulisiam mocno choc z daleka...ale MOCNO !!!!!!!!