Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 14:16, 07 sie 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Magda ja wiem jak działają ubezpieczalnie nie jednolrotnie korzystalam jako klient ale rownież jajko naprawiający i wystawiający fv. Proces niestety jest czaso i nerwochlonny. Jeśli winny jest rejon energetyczny to dobrze by były szkody u sąsiadów (ale to zabrzmiało) inaczej trudno cos od nich wyegzekwować. Trzeba tez zwracać uwagę przed podpisywaniem polisy ubezpieczeniowej za jaki rodzaj przepieć biorą odpowiedzialność. Bo przepiecia mogą być rożne...

Ano dokładnie....
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:30, 07 sie 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Irenko uśmiałam się z tej żywicy. Jak nic Ty i Danusia jesteście zywicznymi dziewczynami stąd ta energia

ha, ha, no nieźle to wyszło, jak drzewa jesteśmy
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 12:25, 07 sie 2013

Do góry
Magda ja wiem jak działają ubezpieczalnie nie jednolrotnie korzystalam jako klient ale rownież jajko naprawiający i wystawiający fv. Proces niestety jest czaso i nerwochlonny. Jeśli winny jest rejon energetyczny to dobrze by były szkody u sąsiadów (ale to zabrzmiało) inaczej trudno cos od nich wyegzekwować. Trzeba tez zwracać uwagę przed podpisywaniem polisy ubezpieczeniowej za jaki rodzaj przepieć biorą odpowiedzialność. Bo przepiecia mogą być rożne...
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:16, 07 sie 2013

Do góry
Irenko uśmiałam się z tej żywicy. Jak nic Ty i Danusia jesteście zywicznymi dziewczynami stąd ta energia
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 08:24, 07 sie 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
a to różnie bywa, tak może działać AC, jednak w większości przypadków jest tak, że rzeczoznawca szacuje szkodę, naprawiasz, przedsawiasz fakture i na podsawie fakury Ci zwracają. Głupie to ale tak jest brrrr. eż mnie nurtuje en kabel? hmmmm a może o sprawka elektrowni-przepięcie, dowiedzcie się czy u sąsiadow nic się nie stało

Aniu, tak działa AC właśnie jak opisałaś...aczkolwiek zawsze można zrobić cesję na zakład naprawczy...
W ubezpieczeniu mieszkania bywa raczej inaczej...
ale u Madżenki to prawdopodobnie awaria elektryczna to może być wina zakładu energetycznego i wtedy odszkodowanie leci z OC tej firmy...a tam juz trzeba rachunki przedstawić...
Aczkolwiek każda firma ubezpieczeniowa rządzi sie swoimi prawami....no i fima ma 30 dni na wypłatę odszkodowania...a jak tu żyć w tych czasach bez lodówki i innych sprzętów???

Pozdrawiam...
Boćkowe perypetie ogrodkowe 07:05, 07 sie 2013

Do góry
ooooo jak Ty to zrobisz w ten skwar i nóg nie wyciągniesz to fiufiu. U mnie już jest 20st w cieniu

edit: obrazek powyżej UROCZY
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 07:02, 07 sie 2013

Do góry
Evchen napisał(a)
I ja tu byłam.. nie lamentuję i nie pocieszam... ale to jakoś nie po kolei, żeby odszkodowanie dostać po pokryciu kosztów/szkody/.. to po co to odszkodowanie...zawsze myślałam, że przychodzi rzeczoznawca, wycenia, wypłaca i kupujesz.
a to różnie bywa, tak może działać AC, jednak w większości przypadków jest tak, że rzeczoznawca szacuje szkodę, naprawiasz, przedsawiasz fakture i na podsawie fakury Ci zwracają. Głupie to ale tak jest brrrr. eż mnie nurtuje en kabel? hmmmm a może o sprawka elektrowni-przepięcie, dowiedzcie się czy u sąsiadow nic się nie stało
Spełnione marzenie - mały domek z ogrodem i pieskami :) 23:51, 06 sie 2013

Do góry
Aniu nie wiem czy widziałaś, ale w sobotę mamy spokanie ogrodowiskowe u mnie w ogrodzie. dyś miała ochotę i czas to zapraszam Adres wyślę na pw
Ogród na górce 23:42, 06 sie 2013

Do góry
Aniu wpadam na chwilke bo nie pamiętam czy pisałam u Ciebie o spotkaniu u mnie
https://www.ogrodowisko.pl/watek/3398-1008-zapraszam-do-mojego-ugoru-d-na-podlasiu?page=6#post_5
Jeśli będziesz miała ochotę i czas zapraszam
Zapraszam do mojego ugoru na Podlasiu - sierpień 2013 23:36, 06 sie 2013

Do góry
wysłałam adres gdyby ktoś nie otrzymał to napiszcie
Zapraszam do mojego ugoru na Podlasiu - sierpień 2013 23:09, 06 sie 2013

Do góry
Megi napisał(a)
Aniu, niestety ja się muszę wypisać z listy, bo okazało się, że czasowo nie dam rady zrobić sobie wycieczki, nad czym ubolewam, bo bardzo chciałam przyjechać

tym samym życzę Wam udanego spotkania i z góry proszę o dużo zdjęć ściskam
buuuuu no pacz a tak się cieszyłam, że jednak Cię poznam...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:07, 06 sie 2013

Do góry
ka1sia napisał(a)
Ależ piękne miejsce no masz talenta, trzeba przyznać
buziaki i podrowionka zostawiam
Dzięki Kasiu ja tylko wyrobnik jestem Iza u Madżenki pisała, o kawie a wcześniej że lubi z Tobą podróżować. ZApraszam dwie pieczenie przy jednym zasiadze będą
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:04, 06 sie 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)

Ana..najwyżej dojedzie do Ciebie...
Albo do mnie tylko ja expresu nie mam....ale inne napoje mam
Ja expres mam tylko pociągi do mnie nie dojeżdżją
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:02, 06 sie 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)
Pozachwycałam się....cudnie masz...
Hortensje szaleją!!
Jak mi żal, że nie mogę ptzyjechać na spotkanie...
to fakt kwiecia w hortach coniemiara. Ja również żałuję...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:59, 06 sie 2013

Do góry
Joku napisał(a)
Ana, przepiękny ogród. A ja ciągle pamiętam twoją rabatę w przedogródku z zawijasem bukszpanowym i czerwonymi żurawkami. Chyba ją przerabiasz albo już przerobiłaś.

Dzięki Jolu, rabata frontowa póki co w rozmyśleniach Ostatnio dumliśmy nad nią z M ale nic sensownego nie przyszło mi do głowy więc odłozyłam ją na 'potem '
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:56, 06 sie 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Ajajajaj - jest przepięęęęknie - jak to wszystko niesamowicie rośnie......I nie narzekaj na trawnik......Jak chcesz zobaczyć mój to potem zapraszam....
nie narzekam gdzieniegdzie są wypalone plamy od nawozu (bo sypałam po ciemności) i pomimo że nie wygląda to najlepiej nie przejmuję się
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:51, 06 sie 2013

Do góry
reni napisał(a)
Aniu..brak słów
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:50, 06 sie 2013

Do góry
wiunia napisał(a)
Aniu , ja nic nie powiem na temat Twojego ogrodu, hortensji, trawek....mnie zatkało.... Pozdrawiam bardzo serdecznie

dzięki, też mi się podoba, chociaż już rozmyślam czy czegos nie pozmieniać
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:48, 06 sie 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)
Aniu, no u ciebie po prostu mozna pasć z zachwytu, to wzorcowy, wystawowy ogród, nie wiem, jak to się tobie udaje, może za 5 lat i ja ogarnę bajzlownię!
mnie się wszystko podoba!
no proszę Cię....
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:47, 06 sie 2013

Do góry
kasiula79 napisał(a)

Anula a takie fajne palenisko to gdzie można zakupić?
poszło na pw
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies