Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

Matka 22:09, 06 sie 2013

a no widzisz, to jednak pikny jestbo od razu w ślipia się mnie rzuciła Ty tam na słonko uważaj przy robocie bo zejdziesz

i kto to mówi, ja dzisiaj o 12tej przekopywałam [przód w pełni promieni
gierczusia 23:28, 06 sie 2013

Ja pierniczę Bociuś ... Nooo gdzie ta porażka , ja Ciem proszem .. No może byś kciała jeszcze bardziej uporządkowane, ale gdzież tam Twemu CUDOWNEMU ogrodowi do założeń formalnych ... Jest piknie i koniec mi tu marudzenia... ...Poza tym... Gdyby już było piknie ( tak według Ciebie ) to co byś robiła jesienią i na przyszłą wiosnę ???... Nooo cooo , ja siem pytam
gierczusia 23:30, 06 sie 2013

Aaaa.. I potwierdzam ,że żurawki dają radę w żwirku .. Bez problemu.. Oczywiście , to nie to samo co w normalnej ziemi beż żwirku , ale ogólnie bez problemu

Buziaki od Garfielda
bociek 07:00, 07 sie 2013

Garfield, ja mam co robic, spokojna Twoja Kombinuje, zeby bylo lepiej i mnie nie draznilo

Moze obwodka z buksika lub trzmieliny cosik poprawi na lepsze...

Dzisiaj jak zdaze to pokombinuje, ale plan napiety na maksa
bociek 07:02, 07 sie 2013

Cieplo i bezchmurne niebo. Razem z pszczolkami zycze milego dnia

ana_art 07:05, 07 sie 2013

ooooo jak Ty to zrobisz w ten skwar i nóg nie wyciągniesz to fiufiu. U mnie już jest 20st w cieniu

edit: obrazek powyżej UROCZY
jotka 07:09, 07 sie 2013

bociek napisał(a)
Cieplo i bezchmurne niebo. Razem z pszczolkami zycze milego dnia

Ale się porobiło - Bociek tak samo pracowity jak pszczółki Trzeba będzie powiedzenie zmienić na pracowity jak ...

Ślicznie u Ciebie okiem gościa, ale Ty sama wiesz co Cię uwiera i musisz to zmienić .... skąd ja to znam
Trochę różu w bieli nie zaszkodzi
Mala_Mi 08:16, 07 sie 2013

Bociuś.. zauważyłam, że jak bylinówka ma ładną obwódkę to nawet bajzel na rabacie wygląda piknie
U siebie muszę wprowadzić takie obwódki wszędzie....
A dodatek różu mi sie podoba... nie jest monotonnie
atena35 08:20, 07 sie 2013

bociek napisał(a)
Odpowiem hurtem co mialam na mysli piszac porazka bylinowa Przeca ja wiem, ze chabazie sie rozrosna, no co Wy

Porazka bo po pierwsze primo ksztalt jest do kitu, mus cyrklowac i znowu zabierac trawnik M. Po drugie primo mialo byc bialo, ale juz nie jest, bo nawsadzalam rozowosci. Po trzecie primo nic nie jest sensownie ulozone tylko bajzlownia sie zrobila, chciejstw masa, a mialam byc twarda w ogrodniczych, tiaaaaa, konsekwencja lezy i kwiczy. I w dodatku dopoki szalwia nie przekwitnie nic nie moge porzadkowac, bo pszczolki sie tam uwijaja, a wiec do pazdziernika zadnych przemeblowan w samych bylinach.A jeszcze dojda cebulowe... Po czwarte primo miala byc fajna obwodka, a jest kaszaneczka Ale to akurat zmienic nie problem. Oj cos czuje, ze latwo nie bedzie

No, skoro tyle argumentów to trzeba uznać, że porażka i mus poprawiać

Wkleiłam Ci u mnie Berry na żwirku dodam, że w pełnym słońcu tam siedzą (od 8 - 18)
Kindzia 08:30, 07 sie 2013

Bociusia jutro cyknę carexom i wkleję, nie chce mi się po aparat do domu lecieć, trawki przed biurem cały dzień się wietrzą...

Buziolek