tak sobie teraz wymysliłam, a może w tym gabionie przy tarasie takie okienka jak gdyby zrób?fajnie by to moglo wygladać, takie na wysokosci oczu np 2 plaskie ale podłużne
Reniu a co z naszymi różami?bo cos wspominałas ze moze 18-go będą?
napisałabyś mi na priv ile za nie wyszło?
bo ja dzisiaj dziewczyn nie mam to moglabym po nie podlecieć
Chociaż wiesz- myślałam, ze szurniemy sobie cały froncik na wiosnę,ale...trzeba to będzie rozbić na dwa etapy. Czyli teraz brama plus furtka plus gabiony po bokach plus gabion obok tarasu(muszę jeszcze dodać koszta wypełnienia gabionów), a na jesień reszta frontu.Chociaż może być i tak, że frontu reszta będzie za rok-bo nie wiem czy nie wpadnę w jaki dziki pęd z ogrodem
Kacha kurnik stawiaj jak nic, zobacz jak ci trawnik ponawożą
żurawki już czyscilaś to ja też zacznę, suchę wycinac, na młode uważać i tyle?nie zaszkodzi im ze mrozy jeszcze trochę?
Tak Aniu od południa-bo ma to być zabieg ukrywający płot betonowy, a z frontu będzie ładne ogrodzenie- a nawet gdyby faktycznie fajnie byłoby coś posadzić pod ogrodzeniem frontowym-do czasu wymiany ogrodzenia mija się to z sensem-przy robocie wszystko się zniszczy.
Toszka ja Cię zaczne sledzić na tym forum i Twoje rady wklejać sobie do worda, mega poradnik wyjdzie!
a jak zrobisz autoryzację to kokosy zbijemy i calemu ogrodowisku fundniemy...no niewiem..nawozy na cały rok??
Kasia tylko od południa?moze daj tam tez od frontu żeby jak ktoś wchodzi to jednakowy był?a tam już duzo wiecej sadzonek Ci nie wyjdzie
wiesz że gdyby nie ta rozmowa na ten temat u mnie to niewiem czemu ja myślałam ze one tylko kolorem się różnią...a się okazuje że gracek taki gigant..
a ML to co metr sadzić?
glosujesz na czarną ok, to ponawiam pytanie, co wtedy z obeliskiem który mialbyć symetrycznie między oknami?ustawić go na palisadzie?
jak tam to teść musi te dwie nogi dluzsze wyspawac bo tam stopien z 20cm sie zrobi..
zmieniłam awatar bo przeciez ile mozna na mnie patrzeć róże ładniejsze!
opady..a ja okna myje :/
dzisiaj zaczynam, dziewczyny sprzedane, właśnie przerwe na kawę mam