Link nie wchodzi bo wkleiłaś niekompletny, urwany i dlatego nie otwiera się, kopiuj link w całości. Zdjęć nie swojego autorstwa nie można wklejać Regulamin oraz ochrona praw autorskich.
Wklej link ponownie, gdy wiesz gdzie to zdjęcie jest, skopiuj jeszcze raz.
Nie ma co deliberować, sadź buka żółtego Może wiśnia Amanogawa, jeśli chcesz kwitnące drzewo, ale buka nic nie przebije.
Napisz np. kogo szukałeś to zobaczę co pokazuje i dlaczego tak pokazuje.
Pokazuje posty innych osób, jeśli ta osoba zacytowała tę, którą szukasz. Jest też problem, bo czasem forumowicz ma nick rośliny, np. magnolia i już wtedy program nie rozpoznaje czy to osoba czy roślina.
Piękna ta kalina , jak upoluję to kupię
krzewuszki Kasia i Danusia obiecały z patyczków, a i swoje mogę spróbować rozmnożyć, a Paweł dał mi namiary na żylistki. Mam w ogrodzie dwa i chyba im dobrze bo ładnie rosną. Mam jeszcze dwie obiele( źle posadzone) , które bym mogła przesadzić w łąkę pod siatkę jako tło dla niej. Myślisz, że z brzozami dobrze będą wyglądały w łące?
No tak,chyba postawie na buka,tym bardziej że z drugiej strony frontu,też mam buczka,tyle że purpurowego.
Piękny jest jesienią,wszystko wtedy ładnie się zgrywa,miedziany buczek,miskant ML i rozplenice też dostają pięknych kolorków ,no i oczywiście szpaler hortensji Limelight.
Więc na 90% bedzie buczek
Dzięki Szefowo
U nas tego nie ma. Nie musizsz tego mieć, kup pojemnik kosz z uszami, gumowy, który się ugina. Nawet wodę możesz w nim nosić. Z tego wysypuj do taczki.
Taki kształt tylko mniej giętki, bo te są za błahe.
O Boże,sama Szefowa mi doradza Jest mi niezmiernie miło
Kamień z serca mi spadł,bo wszyscy mówią,że mam tam za mało miejsca a ja po prostu już tam widzę oczyma wyobraźni wysokie drzewo.Myslę ,że bryła domu to wymusza.Bo ten buksik,który tam obecnie jest wygląda nijako .W takim razie eliminując grujecznika zostały mi dwa drzewa,za bukiem przemawia kolor jesienią i to że jest chyba bardziej ażurowy niż grab,w sensie,że liscie buka nie są chyba tak gęste jak u graba.Chyba ,że się mylę?