Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

tulucy 21:41, 18 sty 2018

Takie "przekompostowane" zrębki byłyby niezłe, jak ścieżka z igliwia w lesie... świeże też mi nie leżą
basia3012 11:20, 20 sty 2018

Dziękuję Sebku za odwiedziny w moim ogrodzie . Twój to mistrzostwo sztuki ogrodniczej . Piękny !!!. Gratuluję . Pozdrawiam .
Gardenarium 08:22, 21 sty 2018

Sebek napisał(a)

Wyglądałyby (chyba) dość naturalnie, nie trzeba im żadnych obrzeży, igły mogłyby spokojnie na nie lecieć. Pytanie tylko jak się po tym chodzi? Ma ktoś je z Was wysypane jako ścieżkę?

A może zwykła kora rozwiąże sprawę? Z tym, że ona chyba bardziej nasiąka niż zrębki? Czy się mylę?

Masz rację, zrębki są bardziej suche, bo to w końcu drewno. Chodziłam po zrębkach, tak samo się chodzi niż po korze, po korze trochę lepiej.

Instagram Ogrodowiska
nawigatorka 08:31, 21 sty 2018

Ja mam u siebie kilka tirów zrabkow i jeśli miałaby to być ścieżka to dużo zależy od stopnia zmielenia jak będzie sienpo tym chodziło. Ale raczej tylko bardzo duze kawały będą kłopotliwe. Ale takich myśle ze z powodów estetycznych Nie zniósł
Sebek 11:44, 21 sty 2018

tulucy napisał(a)
Takie "przekompostowane" zrębki byłyby niezłe, jak ścieżka z igliwia w lesie... świeże też mi nie leżą

Świeże never ever - pewnie wyglądałyby jak trociny
Sebek 11:45, 21 sty 2018

basia3012 napisał(a)
Dziękuję Sebku za odwiedziny w moim ogrodzie . Twój to mistrzostwo sztuki ogrodniczej . Piękny !!!. Gratuluję . Pozdrawiam .

Poleciałas z tym mistrzostwem ale dziękuje
Sebek 11:46, 21 sty 2018

Gardenarium napisał(a)

Masz rację, zrębki są bardziej suche, bo to w końcu drewno. Chodziłam po zrębkach, tak samo się chodzi niż po korze, po korze trochę lepiej.

Miałem Cię prosić o głos, a tu już recepta na dylematy ogrodnicze napisana Dziękuje
Sebek 11:49, 21 sty 2018

nawigatorka napisał(a)
Ja mam u siebie kilka tirów zrabkow i jeśli miałaby to być ścieżka to dużo zależy od stopnia zmielenia jak będzie sienpo tym chodziło. Ale raczej tylko bardzo duze kawały będą kłopotliwe. Ale takich myśle ze z powodów estetycznych Nie zniósł

Będą zrębki zatem Przecież Twoje całe lany są nimi wysypane i się wszyscy nimi jaramy Najwyżej jak mnie będą denerwować to je zdejmę i żwir wysypie
Kasiek 20:59, 21 sty 2018

Ostatnio, pokazywalam kolezankom z pracy, Twoj slawetny wianek Wszystkie Cie chca...Tfuuu ...Twoj wianek
Sebek 07:52, 22 sty 2018

Kasiek napisał(a)
Ostatnio, pokazywalam kolezankom z pracy, Twoj slawetny wianek Wszystkie Cie chca...Tfuuu ...Twoj wianek

Kasia - i tym jednym zdaniem sprawilas, ze poniedziałek od razu wydaje się fajniejszy Pozdrów je ode mła