Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lojalna_"

Tu ma być ogród :) 16:23, 16 wrz 2015

Do góry
Edytko czyli walka z nornica , sadzenie cebul i widze jeszcze u Ciebie wyjazd na plantacje sie kroi ()
Lawendowy zawrót głowy 16:07, 16 wrz 2015

Do góry
eee_taam napisał(a)

ja trutkę sypie ile wlezie ....żeby wybić całkowicie ...po trutce 4 dni szaleje ze zdwojona siła i potem jset spokój.....ta gadzina się koci podobno 9x w roku ...wiesz ile tego jest?

a czosnku się nie boi ...w moim warzywniku tam gdzie miałam czosnek to podkopała i wywlekła na powierzchnię bo stał na jej drodze

Zdruzgotalas mnie....polazła do sasiadki ale przeciez w kazdej cheili moze wrocic , od strony sasiadow nas troche podtapialo i na tej rabacie mam sporo zwiru z ziemia dla drenazu i chyba tego nie lubi wiec poszła jsk tam zje wszystkie cebule to moze sobie zas o nas przypomniec
Odcienie zieleni 15:52, 16 wrz 2015

Do góry
Ja bym chetnie zobaczyła na fotkach co tam porabiasz ogrodowo
Lawendowy zawrót głowy 14:13, 16 wrz 2015
Do góry
lojalna_ napisał(a)

Od wczoraj nic sie nie dzieje moze sobie poszła .....nawsadzalam we wszystkie mozliwe dziury zabkow czosnku i iine smrody

ja trutkę sypie ile wlezie ....żeby wybić całkowicie ...po trutce 4 dni szaleje ze zdwojona siła i potem jset spokój.....ta gadzina się koci podobno 9x w roku ...wiesz ile tego jest?

a czosnku się nie boi ...w moim warzywniku tam gdzie miałam czosnek to podkopała i wywlekła na powierzchnię bo stał na jej drodze
Typografia ogrodu 12:40, 16 wrz 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Ale cisy piekne fajne masz CO

zazwyczaj w centrach nie kupuje takich roślin tylko w szkółkach, ale właśnie tam kupiłam ostatnie robusty w ubieghłym roku za 38 zł. teraz takich nie było
Pogubiłam się po drodze... 12:38, 16 wrz 2015

Do góry
Cudasny ogrod jeden z piekniejszych na O
Typografia ogrodu 12:36, 16 wrz 2015

Do góry
Ale cisy piekne fajne masz CO
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 12:29, 16 wrz 2015

Do góry
Marta wzielo mnie na ...kwadraty , kulki wokoł kostki pokwadratowałam jeszcze dostawie cztery i mysle ze bedzie pasowalo Jak cisy? Spokoj ?
Lawendowy zawrót głowy 11:10, 16 wrz 2015

Do góry
Dorota123 napisał(a)
NORNICE dokarmiam takim preparatem. BROS granulat na myszy i szczury.
Trzeciej dawki już nie jadły - zaszkodziła im czy co?

Dzieki Dorotko
Szmaragdowy Zakątek 08:56, 16 wrz 2015

Do góry
Krys, jankosia, rozark – WIELKIE dzięki dziewczyny!!!

ryska – dzięki Reniu…i również miłego tygodnia

lojalna_ - tak naprawdę Jolu to nie ma co fotografować… kawałek trawnika, kilka iglaków i parę krzaczków…są ogrody o wieeeeele piękniejsze niż mój.

ren133 – Reniu, zapraszam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na 99% jestem w każdą sobotę. Ale gdybyś (obojętnie w który dzień tygodnia) była przejazdem i widziała zaparkowany mój samochód to właź bez pukania!!!

popcorn – dokumentacja fotograficzna poczyniona…zaraz wkleję.
Oczywiście, że w sobotę po ciebie podjadę.

Margarete – dzięki Małgoś.
Altanka stoi – zaraz pokażę, a nowa hosta oprócz ciemnych „nóżek” ma jeszcze takie nietypowo prążkowane liście…fajna jest.

07_Rene – dziękuję Reniu, fajnie jest przekonać się, że komuś podoba się mój ogródek…i moje ogrodowe „damskie robótki”…he he.

eliza3 – dzięki Ela, pozytywny „kop” już jest, teraz czekam na podium…he, he
"W kolorze blue" 08:18, 16 wrz 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)
Gosia uprzedzam lojalnie Twój M ewidentne ewoluuje !

Najpierw zaczyna sie od partnerstwa w domu, zajmowania dziećmi, gotowania, coraz lepszy poziom gotowania, mistrzostwo w gotowaniu, potem zabiera się za trawnik i wie co to bukszpan ale nie pamieta jak sie nazywa lawenda, potem?
Potem ostrzegam lojalnie wtrąca sie w nasadzenia w ogrodzie, żąda określonego typu tulipanów, wrecz domaga sie uporządkowania rabat i wiekszej ilosci traw, nie zgadza sie na platany i broni własna piersią brzoz, domaga sie wiekszej ilosci hortensji limelight!!!
Ensata ostrzestrzegam i błagam powstrzymaj ten proces ewolucji M!!

Ps i czekam na fotki, sspragniona fotek jestem

HAha leze ...moj doszedł do hortensji i nadal ich nie znosi ........
Dla odmiany czas na zmiany... 08:15, 16 wrz 2015

Do góry
Noo oszolomiona jestem po tych fotkach , bardzo sie u Ciebie swiatowo zrobilo piekne zestawienia
Lawendowy zawrót głowy 08:04, 16 wrz 2015

Do góry
siakowa napisał(a)

hahaha to na wiosne bedziesz miała nie tylko czosnki główkowane, gladiatory ale i czosnek zwykły

Wreszcie warzywnie bedzie
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 07:52, 16 wrz 2015

Do góry
U mnie jakies anomalia lawendowe tam gdzie zraszacz ladna jest zwłaszcza liscie teraz grube , zdrowe , tam gdzie nie podlewam i zraszacza brak , liscie juz zolkna i nie sa takie mieste takie cuda

A ja i tak szałwie kocham i mnie by tam szkoda lawendy nie bylo , tylko nazwe watku musiałabym zmienic ,)
Lawendowy zawrót głowy 07:44, 16 wrz 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Od wczoraj nic sie nie dzieje moze sobie poszła .....nawsadzalam we wszystkie mozliwe dziury zabkow czosnku i iine smrody

hahaha to na wiosne bedziesz miała nie tylko czosnki główkowane, gladiatory ale i czosnek zwykły
Lawendowy zawrót głowy 07:44, 16 wrz 2015

Do góry
eee_taam napisał(a)

w L 2szt za 5zł nie dojdziesz ładu składu....i widzisz Ensy tu też cebulki na topie

Jola kiedy planujesz je dołować? bo chyba jeszcze za ciepło?

Ja czekam az sie ochlodzi....nie spieszy mi sie ...nornica jeszcze sie musi wyprowadzic zreszta z tego co widze to za bardzo jej sie u mnie nie podoba , woli u sasiadow ziemie wzruszac
Lawendowy zawrót głowy 07:42, 16 wrz 2015

Do góry
Ensata napisał(a)
Moj za siedem zeta był wielki jak jajo strusia prawie

Hehe bo to moze nie byl czosnek zobaczymy wiosna co Ci z tego wyskoczy ,)
Lawendowy zawrót głowy 07:41, 16 wrz 2015

Do góry
Enya73 napisał(a)
Ceny cebul są dość zróżnicowane, ale zwróćcie uwagę, że są różne klasy cebul z jednej odmiany, które różnią się przede wszystkim wielkością, a to przekłada się na ich cenę.
Podziwiam Jolu taką imponującą ilość, czeka Cię sporo pracy, ale jakie będą piękne efekty na wiosnę. Tylko jak masz nornice, to sadź w koszyczkach.
Tak w ogóle, to masz piękny ten ogród. Pozdrawiam serdecznie

Tak powinno byc ze cena wyzsza cebulka wieksza, ale niestety nie zawsze tak jest koszyczki dziewczyny polecaja tylko caly czas zachodze w glowe jak je upchac w rabaty ....

Dzieki za komplementy pozdrawiam rowniez
Lawendowy zawrót głowy 07:38, 16 wrz 2015

Do góry
WilczaGora napisał(a)
ale cebul nakupowałaś !!!
będzie spektakl wiosną, oj będzie

Ciesze sie jak dziecko
Lawendowy zawrót głowy 07:37, 16 wrz 2015

Do góry
amelia_b napisał(a)
Pójdzie jak zeżre wszystko dookoła czosnków Piękne zakupy, nie zazdroszczę tylko sadzenia bo plecy mogą rozboleć

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies