Jestem ciekawa jaką uzyskasz odpowiedź w kwestii grabów? A moje cisy sadzone z gołym korzeniem nie są takie zielone jak Twoje ... nie wiem czy się przyjęły?
Reniu dzięki za Twoje przemyślenia każde zdanie się liczy bo wnosi nowe spojrzenie więc zawsze sobie cenię każdy wpis. Bardzo dzienks Może będzie pięknie mam nadzieję
No myślałam, że ten żywopłot z serbów po prostu z boku będzie i już jest i nie narysowałam Rh bym nie dodawała tylko kulki pod brzozą i przeciągnęła nieregularnie w lewo A brzoza nie przesłoni ściany?
Reniu ta rabatka kończy się przy furtce, a za furtką zaczyna się rabata przy sadzie. Jeśli przesunę trochę huśtawkę to zostanie po lewej stronie przed furtka kawałek na rabatkę wąską.
Swierk tam jest i właśnie nie sposób go ominąć inna linią. Ale kółko pasuje do twojego projektu Co o tym myślisz. Z placem zabaw tak zrobię Reniu. Narazie musi być. Tylko gdzie go obsadzić? Po bokach zrobić takie wąski rabatki prostopadłe do ściany południowej?Tylko w jakim kształcie ?
Czyli Twój kształt nie pasuje do mojego A ten świerk już tam jest?
Jeśli chodzi o plac zabaw to zostawiłabym go na razie tak jak jest jedynie dorzuciłabym po brzegach trawy wyższe + werbena + niższe A kiedyś się zobaczy
Takie coś naskrobałam
Wybacz jakość
Sorry, że bez wymiarów, wersja na każdą kieszeń (miscanty, carexy + brzoza to chyba nie będzie bardzo duży wydatek) i zagospodarowałam danicę
odpowiedź jest niżej cytując projekt Marty
żywopłot z serbów musi zostac ale serby koło studnie nie. rodki moge zmienic miejsce tylko zeby było wiadomo gdzie
Na rogu (do linii domu) dałabym kulki ze stipą (coś wyższego mi się nie widzi) chyba, że dalej na tle domu ...
Ale magnolia Ci pomaga więc ja nawet nie śmiem się wtrącać
Na razie wszystko masz pięknie zaprojektowane, przemyślane, będzie cuuudnie