Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ren133"

Tu ma być ogród :) 15:34, 24 lut 2016

Do góry
Jestem ciekawa jaką uzyskasz odpowiedź w kwestii grabów? A moje cisy sadzone z gołym korzeniem nie są takie zielone jak Twoje ... nie wiem czy się przyjęły?
Prawie - jak ogród 15:33, 24 lut 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

A jakie one biedne? Przecież śliczne są

No, śliczne, śliczne - wiosenne

Renia, a nie wiesz czasami, jak długo wytrzymają w takich warunkach? CHować je na noc? Trochę byłoby szkoda, gdyby tylko jeden dzień przetrwały...
Prawie - jak ogród 15:28, 24 lut 2016

Do góry
szemusia napisał(a)

Moje biedne stokrotki...

A jakie one biedne? Przecież śliczne są
Typografia ogrodu 15:21, 24 lut 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)

Moge wziac Ci w sobote nasiona.chcesz?
A o sadzonkach bede pamietac.ttlko na razie to musze poczekaci zobaczyc jak sie pozbieraja po tym dzieleniu

Chcę
Ogrodowy song 15:10, 24 lut 2016

Do góry
Dać by się dało

Zielonym od linijki - ogród Ivony 14:45, 24 lut 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

Na rogu (do linii domu) dałabym kulki ze stipą (coś wyższego mi się nie widzi) chyba, że dalej na tle domu ...
Ale magnolia Ci pomaga więc ja nawet nie śmiem się wtrącać
Na razie wszystko masz pięknie zaprojektowane, przemyślane, będzie cuuudnie

Powodzenia

Reniu dzięki za Twoje przemyślenia każde zdanie się liczy bo wnosi nowe spojrzenie więc zawsze sobie cenię każdy wpis. Bardzo dzienks Może będzie pięknie mam nadzieję
Typografia ogrodu 14:09, 24 lut 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

To jakbyś czasem chciała coś wyrzucić to zostaw dla mnie bo mi nie wzeszło za wiele

Moge wziac Ci w sobote nasiona.chcesz?
A o sadzonkach bede pamietac.ttlko na razie to musze poczekaci zobaczyc jak sie pozbieraja po tym dzieleniu
Ogród Małej Mi - sezon 2016 13:46, 24 lut 2016

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

Dziękuję za wielbienie.. umiem się sprzedać ..wirtualnie, ha, ha, ha

A białe krokusy to moje ulubione z wielkokwiatowych. One są późniejsze i zakwitną jak Cremy zaczną przekwitać To Joanne d`Arc. mam je w kilku miejscach

Cuuudne są
Typografia ogrodu 13:26, 24 lut 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)

Ja porozsadzalam a i tak mam po kilkanascie w doniczce

To jakbyś czasem chciała coś wyrzucić to zostaw dla mnie bo mi nie wzeszło za wiele
Ogród z pergolą 12:27, 24 lut 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

jeszcze cos nowego
serby na zywopłot muszą zostać, zmieniłam to. a moze w tym trójkacie rh?czerwona strzałka obrazujaca ze całość przesunięta w prawo

No myślałam, że ten żywopłot z serbów po prostu z boku będzie i już jest i nie narysowałam Rh bym nie dodawała tylko kulki pod brzozą i przeciągnęła nieregularnie w lewo A brzoza nie przesłoni ściany?
Asi ogródek pod świerkami 12:15, 24 lut 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

A możesz jeszcze zrobić takie zdjęcie żeby było widać koniec tej rabaty po lewo od placu zabaw?

Reniu ta rabatka kończy się przy furtce, a za furtką zaczyna się rabata przy sadzie. Jeśli przesunę trochę huśtawkę to zostanie po lewej stronie przed furtka kawałek na rabatkę wąską.
Asi ogródek pod świerkami 12:08, 24 lut 2016

Do góry
Asiuniaa napisał(a)

Swierk tam jest i właśnie nie sposób go ominąć inna linią. Ale kółko pasuje do twojego projektu Co o tym myślisz. Z placem zabaw tak zrobię Reniu. Narazie musi być. Tylko gdzie go obsadzić? Po bokach zrobić takie wąski rabatki prostopadłe do ściany południowej?Tylko w jakim kształcie ?

A możesz jeszcze zrobić takie zdjęcie żeby było widać koniec tej rabaty po lewo od placu zabaw?
Ogród z pergolą 11:53, 24 lut 2016

Do góry
ren133 napisał(a)
Takie coś naskrobałam
Wybacz jakość

Sorry, że bez wymiarów, wersja na każdą kieszeń (miscanty, carexy + brzoza to chyba nie będzie bardzo duży wydatek) i zagospodarowałam danicę

jeszcze cos nowego
serby na zywopłot muszą zostać, zmieniłam to. a moze w tym trójkacie rh?czerwona strzałka obrazujaca ze całość przesunięta w prawo
Asi ogródek pod świerkami 11:42, 24 lut 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

Czyli Twój kształt nie pasuje do mojego A ten świerk już tam jest?
Jeśli chodzi o plac zabaw to zostawiłabym go na razie tak jak jest jedynie dorzuciłabym po brzegach trawy wyższe + werbena + niższe A kiedyś się zobaczy

Swierk tam jest i właśnie nie sposób go ominąć inna linią. Ale kółko pasuje do twojego projektu Co o tym myślisz. Z placem zabaw tak zrobię Reniu. Narazie musi być. Tylko gdzie go obsadzić? Po bokach zrobić takie wąski rabatki prostopadłe do ściany południowej?Tylko w jakim kształcie ?
Asi ogródek pod świerkami 11:35, 24 lut 2016

Do góry
Asiuniaa napisał(a)
Rabata przy sadzie wersja z drzewem

Czyli Twój kształt nie pasuje do mojego A ten świerk już tam jest?
Jeśli chodzi o plac zabaw to zostawiłabym go na razie tak jak jest jedynie dorzuciłabym po brzegach trawy wyższe + werbena + niższe A kiedyś się zobaczy
Ogród z pergolą 11:27, 24 lut 2016

Do góry
Pod brzozą w przyszłości można dać kulki bukszpanowe z jakimiś kwitnącymi ... ale to pikuś przy tym co musisz zrobić teraz
Ogród z pergolą 11:23, 24 lut 2016

Do góry
Takie coś naskrobałam
Wybacz jakość

Sorry, że bez wymiarów, wersja na każdą kieszeń (miscanty, carexy + brzoza to chyba nie będzie bardzo duży wydatek) i zagospodarowałam danicę
Ogród z pergolą 10:37, 24 lut 2016

Do góry
ren133 napisał(a)
No to teraz już nic nie rozumiem bo jak Ty chciałaś projekt całkiem od zera to możliwości jest wiele Cały czas byłam przekonana, że Ty chcesz zostawić rodki i serby tylko trochę przeorganizować rabatę

A ja jeszcze sobie myślałam, że efektu długo nie osiągniesz dopóki będzie widać tą drewutnię w głębi bo serby potrzebują czasu ... a może żywopłot z cisa w linii studzienki a przed nim jakieś szczepione drzewa?

Chcesz zostawić rh czy nie?

odpowiedź jest niżej cytując projekt Marty
żywopłot z serbów musi zostac ale serby koło studnie nie. rodki moge zmienic miejsce tylko zeby było wiadomo gdzie
Zielonym od linijki - ogród Ivony 10:29, 24 lut 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

Na rogu (do linii domu) dałabym kulki ze stipą (coś wyższego mi się nie widzi) chyba, że dalej na tle domu ...

Powodzenia

ale zobacz Ren- raczej patrzy się z domu, z podjazdu, a stąd rzadko.
Ja bym chciała coś wyżej żeby jakieś plecy były dla kompozycji
Zielonym od linijki - ogród Ivony 10:27, 24 lut 2016

Do góry
ivo napisał(a)
No dalej myśle o tej rabacie i pustka. Co tam dosadzić żeby ładnie się komponowało z łanami lawendy i stipy. Chciałabym coś niewysokiego i może tę obwódkę bukszpanową jakoś powtórzyć co jest koło wykuszu.
Myśle o Ice Dance o tej seslerii skalnej albo heuflera. Mam jeszcze te thujki kulki do wykorzystania ale czy pasują?

Powodzenia
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies