w tym opisie zobaczyłam moje ulubione ....ogrody holenderskie .. ...mój naj ulubiony Sarina Meijer https://picasaweb.google.com/flippie39/SarinaMeijer ...u niej jest duzo kwitnących bylin samych powojników ze 70 ...a w tym folderze jest więcej ogrodów ...kiedyś myśle je pozwiedzać ...bo większość jest udostępniona do zwiedzania tylko nie cały sezon i nie codziennie...trzeba sie z nimi umawiać
Ten pierwszy pin i następne to projekty na CHFS Fajne, nie ?
Aniu, nie chcę Cię martwić, ale na 18 metrach nie da się zrobić inspiracji Polinki. Jej projekt brałam pod uwagę Ale rozrysowując go wyszłoby troszkę inaczej, niż myślisz. 3 kostki po 2 m (albo po 1m, jak na inspiracji) to dopiero 6 metrów. Do tego 2 metry zabiorą serby i 6 metrów trawki, daje ci to 14 metrów przy kostkach dwumetrowych. To spore kostki.
Przy metrowych masz zaledwie: 8 metrów. Wizja fajna, ale czy powtórzenie tego po całości by dało też taki efekt? No i jeszcze dochodzi koszt takiej rabaty?
Ale to ty decydujesz
Kasia zatkało mnie, kurcze każdy naprawdę ma inna wizję burza mocarzy a nie mózgów ;powtórzę widok od furtki, bo moze tylko ja mam wrażenie że tą pusta sciane pasowałby czyms zasłonić?Kasia nie wydaję Ci sie?tylko rodki?może to drzewo na srodku chociaż?reszte musze przemysleć dluzej.
teraz muszę uciekać, Natasza sie obudziła a ja nic nie zrobiłam, ani obiadu ani porządków, wciągacie jak narkotyk będę wieczorkiem
Odnoszę wrażenie, że ty się nie chcesz kurczowo trzymać jednego stylu i być jego więźniem i moim zdaniem super ja też tego u siebie nie chce czy to takie ważne jaki będzie styl? najważniejsze żeby było ładnie i w zgodzie ze sobą