Ewciu, nie mam dużego doświadczenia z magnoliami...może ma przeciąg...wiem, że one lubią osłonięte stanowisko....domek przygotowuje się do wylania stropu
Aniu piękne tulipankowo u Ciebie a widzę magnolia Ci kwitnie ja mam dwie juz 3 lata i jeszcze nie kwitła ani razu nie wiesz czym to może być spowodowane za młoda czy jak ?Domek widzę "rośnie"pozdrawiam.
Magnolia gwiaździsta ostatnim tchnieniem jeszcze kwitnie. A już zaczyna Rh Cunningham's White.
Wszystko się zieleni, trawniki prawie po kolana a kosiarka nadal w serwisie Nie cierpię takiego trawska.
Trawnik nad stawem posiany. Przy obecnej pogodzie w sobotę powinien się pokazać.
Dzisiaj zakupiłem miłorzęba Mariken na wysokim pieńku. Ma już liście, cudny jest.
Jemu zdjęcie zrobię jutro.
Pięknie się przyjął
Szkarłatka kwitnie na biało, takie wielkie kolby, a potem owoce jak jeżyna, liście wielkie i ciemne, jak u hortensji ogrodowych
piękna magnolia i tawuły, ale co nie jest u was piękne
Oj, octu to bym się bała stosować! Ryzykant z Twojego taty, że się nie bał ?
Skoro już dziewczyna z za miedzy powiedz jak Twoje roślinki przetrwały ostatni przymrozek? U mnie oberwał orzech, hortensja "Romance" no i niestety - magnolia .... z żółtej stała się czarna Jak u Ciebie?