Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej

Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej

noemi 12:34, 06 maj 2014

Ślicznie jak dobrze, że Dziewczyny miały taką prośbę Dziękuję za fotki

butterfly 14:26, 06 maj 2014

Magnolia, sliczne widoki zazdroszcze takich duzych drzew.
A to sesleria otula buksiki? Kiedy ja scinasz? Moja tak samo wyglada ale musze jej dac jeszcze 2 tyg..

Dobrze ze cie dziewczyny namowily
Pszczelarnia 14:35, 06 maj 2014

Magnolio, co masz tam pod brzozami - trawa jaka? Daje radę?

Olalala! Spodziewałam się takiej lekkości.

EDIT: Aga, pamiętasz dyskusje o rozchodnikach? Jakie odmiany były polecane? Żeby sztywno stały, bez robali.
popcorn 15:03, 06 maj 2014

Och! Magnolio, bosko!!! Ach czemu nie masz swojego wątku???
magnolia 15:28, 06 maj 2014

Ewo, to niedźwiedzie furto się morduje. Nawet żyje, już kilka lat. Miło mi dziewczyny, ale same widzicie że poza starodrzewem nie ma za bardzo nic specjalnego. Ale będzie lepiej, coraz ładniej- taki mam kierunek.
Karola ,nie ma się czym chwalić jeszcze.
paulina_wero... 17:15, 06 maj 2014

fantastyczne zdjęcia u mnie czosnek niedźwiedzi też kwitnie
Bogdzia 20:31, 06 maj 2014

Aguś postanowiłam czynnie pomóc Ci w wyborze roślinki -klon czy magnolia, a ponieważ klon jest już w sprzedazy i w super cenie to popatrz jak on wygląda bo to ta sama odmiana. (Ja w tym roku kupiłam za 45 zł wiec ta cena jest bardzo dobra).To jego zdjecie dziś robione

a tak na jesieni

Tess 20:46, 06 maj 2014

Klon! Ja oddaję głos na klona (o ile jeszcze plebiscyt trwa).
EwaG 21:23, 06 maj 2014

magnolia napisał(a)

Marto, tej górki nie pamiętam?!
Marzanka piękna. A czosnek karatawski uwielbiam pasjami (ciągle mówiąc na niego katarawski...).
Mam pytanie do Ciebie (jak już się odezwałam to od razu z pytaniem). Rozmawiałyśmy o paproci, co wytrzumuje suche podłoże. Czy możesz przypomieć jej nazwę.
agniecha973 22:05, 06 maj 2014

Magnolio, PIĘKNIE. Dzięki, że coś pokazałaś. Musisz częściej. Że wątku nie zakładasz, to trochę rozumiem, przecież zamęczylibyśmy cię. Ale pokaż nam częściej kawałek swojego królestwa.

Kilka wniosków po obejrzeniu: przytulia się u mnie marnuje, nie wiedziałam, ze można z niej tyle wycisnąć ; czosnek niedźwiedzi mus mieć, wiesz, ze wypatrzyłam go u nas w parku - właśnie kwitnie!!! umiesz wykorzystać dany ci krajobraz, tego mocno zazdroszczę, bo sama nie umiem; fajna ta ciemna plama pod brzozami; seslerie mnie omamiają co raz bardziej (jaka ta jesienna z ub. roku u mnie piękna! ale muszę jeszcze podzielić, więc znów zbiednieje )

Pytanie: czym masz oddzielone rabaty od trawnika? Na jednym ze zdjęć wydaje mi się, że widzę deski.