Ale cudnie po prostu nie mogę się napatrzeć i nadziwić, że można wymyślić coś tak pięknego.
Brak słów
na trzeciej fotce to coś okrągłe to co to za roślinka
Ciekawa jestem czy zastane je w pozycji pionowej czy poziomej - ponoć wiało tam u nas konkretnie, a ja je sądziłam prawie w biegu, to nic nie wiadomo
Miły Pan juz mi ambrowca i tulipanowca wyhaczyl, tylko chyba tira i wózek widłowy po nie bym musiała podstawic
Jolciu na kawę a może prędzej herbatkę w moim wykonaniu ale w Twoim towarzystwie to ja zawsze chętnie jak tylko będę mogła i mnie przyjmiecie to ja jestem na tak zwłaszcza że ja mogę się dowlec..noooo..może nie piechotą ale rowerem to już bez kłopotu
Co do rewolty, to najbardziej lubię sadzić rośliny jesienią..one się do zimy pozbierają a juz wiosną zaczynają szaleć ... Ale jak nie zdąźę , to się nie pochlastam
A pytałam o Lolę , pamiętasz ?? już by u Ciebie siedziała na parapeciku
Edit: tak mi się wydaje ze pytałam . Ale jeśli mam sklerozisa i nie pytałam to znaczy się , że już się gubię i proszę o wybaczenie
Buziole dajcie znać jak ustalicie jakiś konkretniejszy dzień
Elus to troche czasu masz na ten kawałek przemysl to zima co sie teraz bedziesz spieszyc ; planuj ze mna mala kweke w Szarlotce pod koniec wrzesnia, bo zapomnialam Ci dac konski materialow na Tole kolejne a ja po cichutku tez bym sie w kolejce po tako Frelka ustawila )))
Ja też z tych co lubia jesień. Ja nawet lubię mgły i mżawkę, ale oczywiście nie przez cały rok.
Ewa u mnie też kiedyś w ogrodzie coś zeżarło selery ale nie wiem co bo one były wciągane w głąb ziemi zaraz po posadzeniu.
Piesa fajna, druga najważniejsza dla nas po moich wnukach, a jak ich nie ma to króluje w domu i w ogrodzie , jak dzieci sa u mnie to spada na drugi plan....i jest niezadowolona, ale kocha nas wszystkich bezgranicznie swoim psim serduchem bo ona ze schroniska jest, za 1 zł kupiona, siedem lat temu.....w wakacje........promocja była
Jesien juz niestety coraz bardziej zaznacza sie u mnie.........najwiecje widac po lisciach z lasu, które wpadaja na mój trawnik....