Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

ren133 12:32, 07 wrz 2015

Ewkakonewka napisał(a)

Muszę przyznać, że jest ok

Skromna jesteś
Ewkakonewka 13:30, 07 wrz 2015

No podoba mi się jak mało co
lojalna_ 12:21, 08 wrz 2015

Wrzesien dla wszystkich taki zabiegany, ale jak sobie przypomne o zimie to buuuu, mysmy juz wczoraj w niedziele w kominku zapalili .....o rany
amelia_b 12:38, 08 wrz 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Proszę bardzo jaką pyszną stołówkę urządziłam w warzywniku jakimś zwierzom!!!
Całe dwa selery zniknęły, łącznie z liśćmi !!!

I jeszcze kolejne dwa wyjedzone całe w środku.

Chyba Ci nornice szaleją,u mnie w tamtym roku połowę selerów zjadły
Donia72 12:39, 08 wrz 2015

No faktycznie, stołówkę se urządziły...
anka_ 12:45, 08 wrz 2015

U mnie w tamtym roku zeżarły prawie wszystkie warzywa, łącznie z ziemniakami. W tym nasadziłam gęsto czosnku i na razie się sprawdza. Z tym, że w rządkach- nie pomiędzy. Tą drugą opcję miałam w tamtym roku i nie sprawdziła się. Robiły korytarze wzdłuż grządek z warzywami, omijając czosnek.

Teraz z warzywnika stołówkę zrobiły sobie sarny...
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
amelia_b 12:48, 08 wrz 2015

lojalna_ napisał(a)
Wrzesien dla wszystkich taki zabiegany, ale jak sobie przypomne o zimie to buuuu, mysmy juz wczoraj w niedziele w kominku zapalili .....o rany

Ja jestem dziwna ale ja lubię jesień,nawet jak pada i wieje a kominka nie mam niestety,muszą mi ciepłe skarpety wystarczyć
eda 13:17, 08 wrz 2015

Ewkakonewka napisał(a)

Ma trzy głowy, ale nic nie dostawał. Kwitnie teraz jako jedyny reprezentant różanki, może dlatego tak się stara hihihihi

To czapki z głów ! Dzielny jest dzielna to znaczy widziałam poczynania zwierzyńca w warzywniaku siok normalnie ale przynajmniej rodzinka nakarmiona no i dodatkowe pokoje masz Wiem daj mi w łeb ...hi to dlatego że nie mogę wiesz jeszcze broić ogrodowo ble buziolki Ewcia miłej pracy
lojalna_ 13:23, 08 wrz 2015

amelia_b napisał(a)

Ja jestem dziwna ale ja lubię jesień,nawet jak pada i wieje a kominka nie mam niestety,muszą mi ciepłe skarpety wystarczyć

Ja tez lubie jesien i nie jestesmy dziwne tylko te nadchodzace zimne i ciemne i nijakie szybko zapadajace wieczory kiedy niby zima a sniegu nie ma to mnie przeraza
Gocha 14:05, 08 wrz 2015

lojalna_ napisał(a)

Ja tez lubie jesien i nie jestesmy dziwne tylko te nadchodzace zimne i ciemne i nijakie szybko zapadajace wieczory kiedy niby zima a sniegu nie ma to mnie przeraza

Ja też z tych co lubia jesień. Ja nawet lubię mgły i mżawkę, ale oczywiście nie przez cały rok.
Ewa u mnie też kiedyś w ogrodzie coś zeżarło selery ale nie wiem co bo one były wciągane w głąb ziemi zaraz po posadzeniu.