Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Margarete 13:31, 08 wrz 2015

AlKa napisał(a)
U mnie troszkę padało i może jutro uda mi się do ogrodu wyskoczyć i chwasty wyrwać.

Witaj AlKa
miło ze wpadasz, ja też musze z rewizyta do ciebie zajrzec...........żeby twoje zmagania ogrodowe obejrzeć
Margarete 13:33, 08 wrz 2015

zawitka napisał(a)
Następnych 500 ładnego ogrodu życze a jeżówki wymiatają a u mnie nie chcą rosnąć jakieśtakie niemrawe ???

O Zawitka !
Dziekuje za gratulacje i życzenia.
Moje jeżówki to młodziaki, tylko te białe sa juz rozrośniet, ale marzą mi sie we wszystkich odmianach które mam takie wielgaśne kepy...kiedys sie pewnie doczekam
Buziaki !
Margarete 13:34, 08 wrz 2015

JoannA napisał(a)
Małgosiu,
miło było chociaż przez chwilę porozmawiać. Żałuję że tak krótko ale niestety czas miałam bardzo ograniczony. Napewno znajdzie się jeszcze okazja na spotkanie i dłuższą rozmowę. Ale cieszę się bardzo że mogłyśmy poznać się osobiście.
Spóźniłam się na 500 więc nadrabiam.
Pozdrawiam

Już napisałam u ciebie - takie samo mam odczicie...niedosyt
Za piekne róże dziękuję
Kto one są ?
Margarete 13:35, 08 wrz 2015

popcorn napisał(a)
a relacji z wyjazdu niet?

Będzie będzie....cierpliwośći........
Margarete 13:35, 08 wrz 2015

jankosia napisał(a)
No dziewczyny musicie wrzucić zdjęcia bo ja to byłam na targach a jakoby mnie nie było Potem e samochodzie mi opowiadały co było, co wygrało itd. Masakra

j.w.
Margarete 13:39, 08 wrz 2015

07_Rene napisał(a)
W końcu dotarłam do Ciebie
Zanotowałam sekrety uprawy jeżówek, pooglądałam ostatnie zdjęcia Ładnie u Ciebie
Taniec na zwabienie deszczu u mnie niestety nie działa. Dzisiaj od rana się chmurzyło, troszkę pokropiło i koniec - słońce wychodzi. A kopać sie nie da, ziemia jak skała..

Witaj Rene,
gdzies tam na forum sie mijamy, bo i ja zwr,óciłam juz dawno uwage na twój Nik i na nazwe twojego wątku
Miło mi że zaglądasz, za komplementy dziekuje - mój ogród nie dośc że nieduzy to ja jeszcze mam wszystko...i kokoszę...i mam nieład...ale go i tak lubie- ten mój Ogród Marzeń...
Pada u mnie przepisowo od niedzieli co bardzo mnie cieszy, wiele juz nie pomoże ale przed zima choć troche poprawi jakośc gleby i pozwoli cos zrobic w ogrodzie - póki co twarda skorupa była i nic sie nie dało zrobic...
Pozdrawiam !
Margarete 13:39, 08 wrz 2015

Krys napisał(a)
Wrzuce zaraz trocheu siebie

JA tez powrzucam.....dopiero dzisiaj
Margarete 13:42, 08 wrz 2015

Edyta10 napisał(a)
piękne masz jeżówki, trawki zresztą też

Cześć Edytko - nasza łódzka koleżanko
Miło że w końcu do mnie dotarłas, dzieki za komplementy w imieniu swoim i ogrodu
Margarete 13:46, 08 wrz 2015

rozark napisał(a)
Miłego tygodnia życzę

Dziekuje, Reniu wzajemnie !
Margarete 13:51, 08 wrz 2015

lojalna_ napisał(a)
Jezowki, trawy , hortki wszystko sie slicznie prezentuje i rozrasta pieknie jesien do drzwi puka a piesa urocza

Piesa fajna, druga najważniejsza dla nas po moich wnukach, a jak ich nie ma to króluje w domu i w ogrodzie , jak dzieci sa u mnie to spada na drugi plan....i jest niezadowolona, ale kocha nas wszystkich bezgranicznie swoim psim serduchem bo ona ze schroniska jest, za 1 zł kupiona, siedem lat temu.....w wakacje........promocja była

Jesien juz niestety coraz bardziej zaznacza sie u mnie.........najwiecje widac po lisciach z lasu, które wpadaja na mój trawnik....