Klonów palmowych prawie nie foci się latem bo najładniejsze wiosną i jesienią ale coś wrzucę.
Shirasawy, Fireglow i Oridono koło siebie. Potem Katsura, najmłodszy tegoroczny Emma, Mikawa i Dissectum.
Ścięłam lawendy dzisiaj. Co to za ściema, że lawend komary nie lubią. Myślałam, że mnie zeżrą.
You and Me Forever ścięta prawie do zera wiosną teraz wypuściła parę kwiatków.
Caradonny są niesamowite. Dopiero co je ścinałam a one już kwitną ale są o połowę mniejsze.
Kamila! Ależ terenu do ogrodniczkowania!
I fajne, zielone tło za płotem masz!
Superowe buszowisko na rabatach - chyba te ponad 2-miesięczne deszcze tak dały kopa roślinom. U mnie na niektóre rabaty nie mogę wejść taki gąszcz się stworzył
Widzę, że u Ciebie też bodziszek Rozanne zawitał. Piekny kolor. Trudno o niebieski kolor na rabatach teraz
A ta trawka ptasie łapki wpadła mi w oko. A jaka nazwa właściwa to sobie wygooglam coś o tej trawce
Myślałam że to selseria - u Joli na wątku widziałam i spodobała mi się bardzo. Bo tak nad trawkami dumam
Ja tam się nie znam na nawozach,ale chyba mam ten sam nawóz co Ty i trawnik fajnie po nim rośnie, a że upadlo mi trochę granulek w 3 malutkich miejscach to nic,bo po za tym trawniczek wygląda super