U mnie to samo , na początku było ,,stale państwo pracujecie -odpocząc trzeba" a teraz dzień dobry tylko wtedy gdy już nie da sie ukryc miedzy chwastami ale naśladowac nadal się im nie chce bo od tego plecy bolą.
jeżówkę jak ta różowa posiadam, śliczna jest, jestem zauroczona jeżówkami
konik cudniasty... i te widoki śliczne, pięknie pokazujesz przyrodę.
gdybyś znalazła taką białą solidną ławkę daj znać
edit
bukszpany zamiast lawendy fajny pomysł, aczkolwiek lawenda zapowiadała się tam fajniutko
Ja tez zauroczona jestem liliami, posadzilam kilka za bukszpanowym żywoplotem coby M nie drażnić bo jemu kojarzą się z pogrzebami... Narazie zakwitła jednapozostale w pąkach. Zastanawiałem się właśnie jak się z nimi postępuje
Ja tez zauroczona jestem liliami, posadzilam kilka za bukszpanowym żywoplotem coby M nie drażnić bo jemu kojarzą się z pogrzebami... Narazie zakwitła jednapozostale w pąkach. Zastanawiałem się właśnie jak się z nimi postępuje
Iza raz jeszcze przeczytałam to co napisalaś i jestem padnieta, no tak poetycko ujełaś moje rabaty, ze aż wyszłam popatrzeć na te rozlewajace się żurawki
KOCHANI nieskromnie mówiąc mi też się podoba, trzeba jeszcze wygładzić, coś tam dosadzić coś przesadzić ... Iza kurza stopa latac dalej nie umiem ale za to jestem "szczęśliwą" posiadaczką balkonów....niestety nie lubiam fotografować z góry...ale obiecuję od czasu do czasu coś pstryknąć Sebek sika i jakie to miłe
nie żeby tatarak był brzydki ale hakone zdecydowanie ładniejsze. tatarak ma charakerysyczny kształ z nibypusym środkiem o 'strzelistym' pokroju, a hakone zwarą przewieszającą, zwiewną kępę