Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

ana_art 22:14, 12 lip 2013

na począku patrzą jak na kosmitkę, kolejny etap to zazdrość, kóra przeradza się w zawiść.... moja sąsiadka od dwóch dni się nie odzywa ... żałosne...
Konstancja30 22:37, 12 lip 2013

widziałam w rabacie sadzonkę tojeści od Ani ... miałam w zeszłym roku taką samą ... a w tym to kępa metr na metr ... spójrz sama ... rozrasta się pięknie i szybko w poukładanej rabacie dobrze jej ograniczyć miejsce czymś subtelniejszym nić bambusom ale na takiej jak przy nich zasadzie ... coś wkopać w ziemię bo rozrasta się (nie wiem jak to fachowo nazwać ) wędrując korzeniem ... no jak mięta ... jeżeli wiesz co mam na myśli ... myslę sobie patrząc na swoją że zrobię jej kwadratowe "studnie" i pas niczym żywopłocik w innym miejscu ... a oto ona ... po roku

rozajerycha 23:16, 12 lip 2013

Malkul widzę,że wyplewione,konsekwencja i porządek na grzędach głowy Twojej .Bardzo ładna fryzura nie wiem od kiedy ten awatar bo rzadziej bywam ,ale widzę to sobie pozwoliłam na komentarz .
Pozdrawiam serdecznie .
Magda70 23:55, 12 lip 2013

a ja jeszcze do towarzystwa Panią sekator noszę obowiązkowo
Pani Taczka lata za moim eMem...też muszę się temu przyjżeć...koniecznie...oni często za ogród razem wybywają...
Sonka 07:26, 13 lip 2013

Hej, młoda ładna buźko, zaczęłam przegladać twój wątek na nowo, bo zauważyłam, że masz dokładnie takie rabaty A i B jak i ja o których pomoc w projekcie zwróciłam się do ogrodowiska zakładając wątek, nie byłam na fali, cóż, to sama podglądając zaczęłam tworzyć, ale mam straszne problemy z ograniczaniem gatunków i galimatiasu roślinnego. Póki co posadziłam misz masz co by rosło i nie było łyso ale to jest do weryfikacji i wyciepnięcia czy rozdania raczej. Aha, wczoraj był porządny deszcz, ulewa wręcz a moje AN. INC, stoją, cieszę się jak dziecko, ze to jednak prawdziwa Incrediball a nie zwykła Anabelka, bo z tą sprzedażą szczególnie internetową róznie bywa, ale dałam za nie 56 zł / szt.
Madzenka 17:03, 13 lip 2013

Na mnie siedzi patrzyli się na początku jak na kosmitke, potem się podśmiewali, potem zazdraszczali a teraz naśladują
Bogdzia 21:31, 13 lip 2013

ana_art napisał(a)
na począku patrzą jak na kosmitkę, kolejny etap to zazdrość, kóra przeradza się w zawiść.... moja sąsiadka od dwóch dni się nie odzywa ... żałosne...

U mnie to samo , na początku było ,,stale państwo pracujecie -odpocząc trzeba" a teraz dzień dobry tylko wtedy gdy już nie da sie ukryc miedzy chwastami ale naśladowac nadal się im nie chce bo od tego plecy bolą.
Konstancja30 21:36, 13 lip 2013

bolą oj bolą ... tylko czemu jak z tym bólem się kładę to tak od ucha do ucha się uśmiecham i czuje się taka szczęśliwa ... bo tak czuję ...
ana_art 22:15, 13 lip 2013

kurcze ale moi sąsiedzi tez mają ogrody, jedni bardziej zadbane inni mniej, też wkładają sporo pracy....ech
Enya73 22:16, 13 lip 2013

Po prostu się nimi nie przejmuj Ja też przez to przeszłam i nadal Ci rdzenni patrzą na nas, jak na ufo