Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 23:18, 23 cze 2013

Do góry
rozajerycha napisał(a)

Normalnie prześladowczyni ))))))))))))))))
taaaak, mega pozytywna Jeśli ktoś kogo nie znasz robi na Tobie wrażenie i gdzieś pozytywnie się w Tobie 'kołacze' tz że to ktoś wyjątkowy
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 23:10, 23 cze 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Irenko dziękuję! cokolwiek bym o Tobie napisała zabrzmi banalnie... Siedzisz w mojej głowie od dnia kiedy Cię ujżałam w Claudi w 2004 Buziam serdecznie

Normalnie prześladowczyni ))))))))))))))))
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 23:06, 23 cze 2013

Do góry
Irenko dziękuję! cokolwiek bym o Tobie napisała zabrzmi banalnie... Siedzisz w mojej głowie od dnia kiedy Cię ujżałam w Claudi w 2004 Buziam serdecznie
Ogrodnik Mimo Woli cd 23:01, 23 cze 2013

Do góry
wróble w Komorowie ćwirkały że miałas odlotową, rokendrolowa fryzurę. Koniecznie prosimy o foto, nie wymigasz się
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:57, 23 cze 2013

Do góry
Muszę TO napisać, jako że Magnolia nie posiada wąku (o zgrozo!), ale obiecała poprawę. Magnolio patrząc na Ciebie u Anuli jaśmin z magnolią pomyliłam jesteś niesamowita, ciepła, wrażliwa. Pomyślałam taka młodziutka dziewczyna a ma taką wiedzę, takie doświadczenie...po tym jak powiedziałaś o najstarszej lattorośli szczękę z ziemi podnosiłam podziwiam!
Zapraszam do mojego ugoru na Podlasiu - sierpień 2013 22:51, 23 cze 2013

Do góry
Joanka napisał(a)
Chciałabym, oj chciała, tylko czemu to aż tak daleko
Asiu wcale nie tak daleko!
Zapraszam do mojego ugoru na Podlasiu - sierpień 2013 22:50, 23 cze 2013

Do góry
victoriagos napisał(a)
oj, bardzo chętnie - moze uda sie połączyć dwa wyjazdy
ale to bliżej terminu bedzie wiadomo - tlko ze u mnie to cała gromada 5 osób
w gromadzie raźniej zapraszam!
Zapraszam do mojego ugoru na Podlasiu - sierpień 2013 22:50, 23 cze 2013

Do góry
Megi napisał(a)
Ana, jest czego żałować, zobacz jak fajnie nam było z takimi gospodarzami

Megi ja wiem, że Gabi to fajna dziewczyna miałam okazję już pare razy ją spotkać
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 22:47, 23 cze 2013

Do góry
Danusiu proszę napisz mi gdzie kupiłaś taki ładny grójecznik? mam już dla niego upatrzone miejsce u siebie Porzebuję też kupić dużego ambrowca.
Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - czerwiec 2013 22:38, 23 cze 2013

Do góry
Debra napisał(a)
A ja mam prośbę - nie umiem odnaleźć wątku przemiłej dziewczyny z tego zdjęcia.

W różowej sukni, z aparatem, po lewej stronie od Małgosi z Kubusiowa

Rozmawiałysmy tak miło, poza tym to Ta dziewczyna przywiozła kosze z pysznymi warzywnymi przekąskami, ciastka, wina...

Debro niestety jakoś nie było mi dane porozmawiać z Tobą... osoba o którą pytasz to Ania prawie moja sąsiadka
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2875-ogrod-na-gorce
Wszystko o czym ... Marzysz 22:24, 23 cze 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Kasiu z jedynką bardzo miło mi było Was poznać, chociaż przyznam....żałuję, że rozmawialiśmy maaaalutko, ale to przez Izę! bo mnie z tropu zbiła Ona temu winna

ach ten Izuś no za malutko, ale nadrobimy też nam było baaardzo miło
Moje zmagania ogrodowe 22:21, 23 cze 2013

Do góry
aaa te żurawki to w melonie? czy były georgia peach i po ile?
Wszystko o czym ... Marzysz 22:18, 23 cze 2013

Do góry
Kasiu z jedynką bardzo miło mi było Was poznać, chociaż przyznam....żałuję, że rozmawialiśmy maaaalutko, ale to przez Izę! bo mnie z tropu zbiła Ona temu winna
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:13, 23 cze 2013

Do góry
Iza co do 'Kwiatuszka' mam identyczne zdanie! ŁAŁ poprostu
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 22:08, 23 cze 2013

Do góry
Gabrysiu ja również się cieszę ze spotkania. Już przed spotkaniem wiedziałam że jesteś niezwykle sympatyczna! Nie wiem jak Wy to robicie, co pijecie, co bierzecie w tym Wrocku żeście wszyscy tacy energetyczni buziaki przesyłam!
Moje zmagania ogrodowe 22:05, 23 cze 2013

Do góry
Ewelinko też mi przykro, śmieje się że z nadmiaru wrażeń miałam pomroczność (żeby nie było nic nie piłam % nawet Ani monte nie zauważyłam, a rozglądałam się za nią Może wybierzecie się do mnie nadrobimy
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:00, 23 cze 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

Anuś nie wiem gdzie jest Łomża ... zaraz wygooglam ... przy pomocy Adamo ... uffff ... powiedz, ze choć Adaś entuzjazm miał to nas uratuje cokolwiek ... ja zachowawczo ??? ... taaak ... pamiętam ... wcześniej wycałowałam sąsiadkę Dany nie zrzeszoną i cokolwiek wystraszoną moim lubieżnym zachowaniem ... to co siem dziwisz ...

kawał drogi ... buuuuuuuuuuuuu ... u Alinki nie będziesz ? ...

hahahaha jesteś niesamowita! Adaś nadrobił , jesteś rozgrzeszona
Alinka mówisz? hmmm weszłam sprawdzić kiedy i gdzie bo mi się wydawało, że na począku lipca a ja wedy mam wesele... widzę jednak że ostatni weekend lipca, zatem kto wie bo planujemy wyjazd w góry z dziećmi... aaaaa widzę że lista zamknięta
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:50, 23 cze 2013

Do góry
rozajerycha napisał(a)
Ty również jesteś niczego sobie )))))))))))))))))))))))))))))))))
Sympatyczna,miła,ze smacznym winem itd....))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ściskam
Martek

Martuś Ty wiesz że Cię na począku nie poznałam szukałam w pamięci skąd skąd skąd znam. Stwierdziłam że nadmiar wrażeń mnie otępił
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:47, 23 cze 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
a w drodze powrotnej ... gdy ekipa świętokrzyska zatrzymała siem na popas ... okazało się, ze chłopcy ciągle jeszcze się bawią ...

niestety wygrana ciągle jeszcze do zdobycia ...

Iza bo nie o to chodzi by złapać króliczka, a by gonić go
Cudne podsumowanie zrobiłaś , buziole!
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:46, 23 cze 2013

Do góry
ana_art napisał(a)

Izula nie wiem zatem czy się cieszyć czy nie bo wiesz przecie ja matka wielodzietna i dzieciów moich szkoda
Jak dosrzegłam Was na trasie u Anuli to pobiegłam w podskokach, zakomunikowałam żem Ania z ugoru wpadłam w obięcia Adaśko (jak teraz czytam niczym Madżen) zakrzyknełam Izaaa, aaa że nie napotkała się z entuzjazmem (buauuauahahah) to siem wycofała ja taki sttwór niezbyt nażucajacy się
i widzę, że natura mnie uratowała od niechybnej śmierci
Zapraszam do siebie koniecznie !

Anuś nie wiem gdzie jest Łomża ... zaraz wygooglam ... przy pomocy Adamo ... uffff ... powiedz, ze choć Adaś entuzjazm miał to nas uratuje cokolwiek ... ja zachowawczo ??? ... taaak ... pamiętam ... wcześniej wycałowałam sąsiadkę Dany nie zrzeszoną i cokolwiek wystraszoną moim lubieżnym zachowaniem ... to co siem dziwisz ...

kawał drogi ... buuuuuuuuuuuuu ... u Alinki nie będziesz ? ...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies