Irenko dziękuję! cokolwiek bym o Tobie napisała zabrzmi banalnie... Siedzisz w mojej głowie od dnia kiedy Cię ujżałam w Claudi w 2004 Buziam serdecznie
Muszę TO napisać, jako że Magnolia nie posiada wąku (o zgrozo!), ale obiecała poprawę. Magnolio patrząc na Ciebie u Anuli jaśmin z magnolią pomyliłam jesteś niesamowita, ciepła, wrażliwa. Pomyślałam taka młodziutka dziewczyna a ma taką wiedzę, takie doświadczenie...po tym jak powiedziałaś o najstarszej lattorośli szczękę z ziemi podnosiłam podziwiam!
Kasiu z jedynką bardzo miło mi było Was poznać, chociaż przyznam....żałuję, że rozmawialiśmy maaaalutko, ale to przez Izę! bo mnie z tropu zbiła Ona temu winna
Gabrysiu ja również się cieszę ze spotkania. Już przed spotkaniem wiedziałam że jesteś niezwykle sympatyczna! Nie wiem jak Wy to robicie, co pijecie, co bierzecie w tym Wrocku żeście wszyscy tacy energetyczni buziaki przesyłam!
Ewelinko też mi przykro, śmieje się że z nadmiaru wrażeń miałam pomroczność (żeby nie było nic nie piłam % nawet Ani monte nie zauważyłam, a rozglądałam się za nią Może wybierzecie się do mnie nadrobimy
hahahaha jesteś niesamowita! Adaś nadrobił , jesteś rozgrzeszona
Alinka mówisz? hmmm weszłam sprawdzić kiedy i gdzie bo mi się wydawało, że na począku lipca a ja wedy mam wesele... widzę jednak że ostatni weekend lipca, zatem kto wie bo planujemy wyjazd w góry z dziećmi... aaaaa widzę że lista zamknięta
Anuś nie wiem gdzie jest Łomża ... zaraz wygooglam ... przy pomocy Adamo ... uffff ... powiedz, ze choć Adaś entuzjazm miał to nas uratuje cokolwiek ... ja zachowawczo ??? ... taaak ... pamiętam ... wcześniej wycałowałam sąsiadkę Dany nie zrzeszoną i cokolwiek wystraszoną moim lubieżnym zachowaniem ... to co siem dziwisz ...
kawał drogi ... buuuuuuuuuuuuu ... u Alinki nie będziesz ? ...