Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 21:29, 23 cze 2013

żałujemy ... Magda ... żałujemy ...

pizza powiadasz ... wczoraj córka miała pizzę ... ... a my ... a właśnie o tym zaraz

teraz

Ogród z banią

bo tak sobie nazwałam ogród Wiesi i Kasi ... ... dziś dopiero doczytałam, że ogród Wiesi i Kasi to ten sam ogród a wczoraj żałowałam, ze do Wiesi nie trafiłam ... oj Magda rozjechały mi się wczoraj literki ))))

kolejny piękny ogród a przecież zupełnie inny ... tu pierwsze skrzypce gra bania ... wygląda monumentalnie a zapewnia miłą cieplutką kąpiel nawet w zimowy wieczór ...

stół ukryty przed słońcem pod naturalnym parasolem drzewa ... oj przypomniałam sobie zdjęcia Kasi tego miejsca wieczorem pięknie oświetlonego lampionami i pojawiła się pokusa ... zaczekać na ciemność a nuż Kasia ją rozjaśni ...

Aga z Gabisią na widok bani przyspieszyły kroku ... z kąpieli nic nie wyszło ... ale może by tak poskakać ??? ... a ja zapatrzyłam się w marzenie każdego dziecka na jabłoni ... tak na starej jabłonce był domek ... tylko Franio i jego mała koleżanka powstrzymali mnie żeby tam się nie wczołgać

Konstancja30 21:37, 23 cze 2013

cztery ogrody ... każdy inny ... każdy piękny ... i wspaniali właściciele, którzy tworzyli te fantastyczne miejsca z sercem ... to się czuło spacerując i patrząc na wypieszczone rabaty ...

gratuluje ... możecie być dumni to wspaniałe miejsca ... a ja się uczę ... podglądam i mam nadzieję doścignąć ideały ...
Konstancja30 21:41, 23 cze 2013

a w drodze powrotnej ... gdy ekipa świętokrzyska zatrzymała siem na popas ... okazało się, ze chłopcy ciągle jeszcze się bawią ...

niestety wygrana ciągle jeszcze do zdobycia ...

JulkAd 21:46, 23 cze 2013

I siem doczekałam... za opis baniowego ogrodu dzięki
ana_art 21:47, 23 cze 2013

Konstancja30 napisał(a)
a w drodze powrotnej ... gdy ekipa świętokrzyska zatrzymała siem na popas ... okazało się, ze chłopcy ciągle jeszcze się bawią ...

niestety wygrana ciągle jeszcze do zdobycia ...

Iza bo nie o to chodzi by złapać króliczka, a by gonić go
Cudne podsumowanie zrobiłaś , buziole!
rozajerycha 21:52, 23 cze 2013

Animacja z Katarzyną iście rozwodowa ))))))))))))))))))))))
Konstancjo,a strasznie delikatna Kobietka,ale chyba potrafisz dużo tylko nie śmiałość jakaś od dziecka drzemie w tej przemiłej istotce,raczkowej skorupce A nie powinna bo dobra aura od Ciebie,a to bardzo cenny dar.
Tulę mocno i pozdrawiam .

Marta
Konstancja30 22:09, 23 cze 2013

i dla mnie ku pamięci ... bo jutro wraca zwykły dzień

do oprawienia

nasi

do zapamiętania ... już was nie mylę ...

Bożenka i Gaby - jesteście wspaniałe ...

Ana i Bociek

Boćka też nie poznałam ... ale nie z Kasią te numery ... za frak ... wypięła pierś z boćkami sztuk trzy i nie było wyjścia ... był bal na Okrężnej ... Ana ja nie przeżyje ... nie przeżyje ...

nie ma co ukrywać ... Monika - Kwiat Holandii tak mnie oczarowała urodą, że no masz ... ja siem gapie ... zwyczajnie siem gapie ... ale jak nie gapić się jak w rzeczy samej jest zjawiskowa ...

i musiałam Was mieć u siebie ...

Gabisia ja tak mogłabym robić tam non stop ... zachwyt za zachwytem - nawiasem mówiąc prześlicznie wyglądałaś ...

Madziu jesteś taka delikatna i za mało ... za mało mi Ciebie

a tak błogo mi było ... i wciąż jest jak wspominam ... Irenko ja potrzebuję tak na stałe

Konstancja30 22:11, 23 cze 2013

rozajerycha napisał(a)
Animacja z Katarzyną iście rozwodowa ))))))))))))))))))))))
Konstancjo,a strasznie delikatna Kobietka,ale chyba potrafisz dużo tylko nie śmiałość jakaś od dziecka drzemie w tej przemiłej istotce,raczkowej skorupce A nie powinna bo dobra aura od Ciebie,a to bardzo cenny dar.
Tulę mocno i pozdrawiam .

Marta

Marta pozdrawiam ... medium jakieś jesteś nomalnie ... pracuje nad tym ...
ana_art 22:13, 23 cze 2013

Iza co do 'Kwiatuszka' mam identyczne zdanie! ŁAŁ poprostu
kwiatholandii 22:22, 23 cze 2013

Iza mogłabym Cię słuchać całymi dniami. Masz ogromną wewnętrzną siłę, (taki magnesik ) i mozna Cię sluchać i człowiek staje się taki spokojny i zauważa to wszystko wokół, co przed nosem ucieka. Musisz napisać ksiązkę !!!!, nawet o ogrodach. Bedzie poczytna zaręczam
ps. Jeżeli będziecie w okolicy, serdecznie zapraszam