Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 22:57, 23 cze 2013

Muszę TO napisać, jako że Magnolia nie posiada wąku (o zgrozo!), ale obiecała poprawę. Magnolio patrząc na Ciebie u Anuli jaśmin z magnolią pomyliłam jesteś niesamowita, ciepła, wrażliwa. Pomyślałam taka młodziutka dziewczyna a ma taką wiedzę, takie doświadczenie...po tym jak powiedziałaś o najstarszej lattorośli szczękę z ziemi podnosiłam podziwiam!
Joaska 23:13, 23 cze 2013

Aniu miło było Cie poznać, a co do latorośli to Ty wcale nie byłaś gorsza....... kiedy wy te dzieci ... nieważne, świetne z Was dziewczyny
rozajerycha 23:32, 23 cze 2013

ana_art napisał(a)

Martuś Ty wiesz że Cię na począku nie poznałam szukałam w pamięci skąd skąd skąd znam. Stwierdziłam że nadmiar wrażeń mnie otępił

Ja za to Ciebie bez problemu jestem wzrokowcem.Zreflektowałaś się winem )))))))))))))))))))))))))Żarty Ana tyle ludzi do identyfikacji można kota dostać )))))))))))Boćka pomyliłam sobie z inną istotą muszę jej to jakoś wyjaśnić ,ale nie mam odwagi ))))))))))))
Byłaś na pierwszym święcie w Komorowie,ale wtedy się minęłyśmy.

Margarete 00:04, 24 cze 2013

Aniu - miło było mi cie poznac osobiście. Czasu na dłuższe rozmowy nie starczyło. Dopiero jak skończyłysmy rozmawiac to ja zajarzyłam że ty to TY, ojej przeciez ja cie tak tu wyobserwowałam i nachwaliłam ....jak tyrasz u siebie na swoim "ugorze", mówiłas cos o maturrach i... dopiero później zaskoczyłam z kim rozmawiałam. Ojej, chyba ten upał spowolnił mi łącza w mózgu... ale i tak sie ciesze że cię poznałam
atena35 09:15, 24 cze 2013

Alle Wy rozemocjonowane wszystkie Super
Już nawet sprawdziłam ile od Zabrza jest Łomża , alle dalleko
ana_art 09:45, 24 cze 2013

rozajerycha napisał(a)

Ja za to Ciebie bez problemu jestem wzrokowcem.Zreflektowałaś się winem )))))))))))))))))))))))))Żarty Ana tyle ludzi do identyfikacji można kota dostać )))))))))))Boćka pomyliłam sobie z inną istotą muszę jej to jakoś wyjaśnić ,ale nie mam odwagi ))))))))))))
Byłaś na pierwszym święcie w Komorowie,ale wtedy się minęłyśmy.

Martuś ja Cię pamiętam doskonale, to tylko takie pierwsze zaćmienie umysłu było Kolorowe rabaty to jeden z pierwszych ogrodów do jakiego trafiłam na ogrodowisku. Na pierwsze spotkanie przyjechałaś po mnie, chyba nawigacja Wam zaszwankowała (?) A Bociula się nie bój Ona dobrotliwa kobitka , najwyżej jakieś zawiniąko Ci podżuci wiem, wiem... ale cuda się zdarzają. Wytrwałości Ci życzę!
magnolia 09:46, 24 cze 2013

ana_art napisał(a)
Muszę TO napisać, jako że Magnolia nie posiada wąku (o zgrozo!), ale obiecała poprawę. Magnolio patrząc na Ciebie u Anuli jaśmin z magnolią pomyliłam jesteś niesamowita, ciepła, wrażliwa. Pomyślałam taka młodziutka dziewczyna a ma taką wiedzę, takie doświadczenie...po tym jak powiedziałaś o najstarszej lattorośli szczękę z ziemi podnosiłam podziwiam!

Właśnie przyszłam napisać Ci że mnie sobą zauroczyłaś dziewczyno, a tu taki miły wpis.
Watek założę, musiałam obiecać.

ana_art 09:49, 24 cze 2013

atena35 napisał(a)
Alle Wy rozemocjonowane wszystkie Super
Już nawet sprawdziłam ile od Zabrza jest Łomża , alle dalleko
Właśnie u Neomi napisałam "po czasie swierdzam, że nie na moje zdrowie takie emocje, takie rozdarcie wewnęrzne z kim porozmawiać gdzie w danym momencie być"
Wcale nie tak daleko Madżen mi obiecała być... a Wrocław dalej no chyba że świat się przewróci do góry nogami ale mam nadzieję, że nie
ana_art 09:54, 24 cze 2013

magnolia napisał(a)

Właśnie przyszłam napisać Ci że mnie sobą zauroczyłaś dziewczyno, a tu taki miły wpis.
Watek założę, musiałam obiecać.

[/quote
Wiesz, że trzymam Cię za słowo! Nie wiem czy pamiętasz, że za Twoją sprawą mam macieżankę w gazonach i jestem z niej baaardzo zadowolona
Gabrysia_ 10:03, 24 cze 2013

Ania...twój ogród zachwyca,kule super!
Jesteś dla mnie autorytetem,nawet opowiadałam wczoraj na imprezie o tobie
...praca,dzieci i ogród perfekcyjny...chcieć to móc!
A większość tylko narzeka,ale podobno my Polacy już tak mamy
Spotkanie super,oglądałam zdjęcia i się zachwycałam,ogrodami...wami
Buziaki!

Magnolia...czekamy na Twój wątek!!!!