A nie myslisz aby kostrzewe siną dać do białych roz? Wg mnie to najlepsze połaczenie. Swietnie tez wygląda z rózami czysciec wełnisty, ktory ma takie fajne srebrne liscie. U mnie jest zbyt mokro i nie wytrzymuje.
Jesli nie kostrzewa sina , ktora lubieM ale nie ma zwolenników na forum, widze tam tylko carex frosted cursl lub amazon mist, bo tylko te sa lekko niebieskawe. Do białych róz, z ciemnymi liścmi i ciemnej zieleni bukszpanow widze tylko srebrzyste tarwy.
Sa naprawde piekne, niemal srebrne odcienie kostrzewy. Polookaj w google.
Ps. Mam nadzieje, ze juz sie czujesz dobrez i wszystko jest Ok?
Pierwszy raz wyrzuciłam wszytskie opakowania... Eh ta Janina. Wiem że sie na cos w niej obok exotic Emparor skusiłam, ale na co?? A może to miały być Queen of Night.....? Bo ich w Janinie tak samo jak EE po 100 szt kupiłam...
Gdybym wiedziała to bym je z żółtymi posadziła... Byłoby pieknie... Ale ja bardziej B...x podejrzewam bo duzo od nich kupowałam....
Ewik rezcywiście wiosna u nas na całego. Skoro zielone graby to znak, że juz prawdziwa wiosna. Teraz czekam na purpurowe buki i aż sie doczekać nie moge, to bedzie ich pierwsza wiosna w moim ogrodzie. Ah te bordowe plecy rożanki, doczekać sie nei mogę
Jola dziekuje, ale ucze sie od trzech lat na O. Mi juz szczeka opada u Ciebie az starch sie bać co będzie w kolejnym sezonie. Na lawende czekam juz z Toba
Ja ciagle koryguje. Teraz jeszcze mysle o korekcie przy tarasie kuchennym. Ale sen z powiek spędza mi ta pergola...
A żebym to ja wiedziała.... Bedzie kolorowo. Purpury i blade roze ale chyba pójde w komoszkowanie, bo monotematyczne rózwe surfinie rok temu były bleeee. Mysle o purpurowych trawach z surfiniami. Ale jeszcze nie wiem
Sebek czerwone donice stoja z czarnymi fotelami w grafitowym ogrodzie zimowym
W domu panuje, biel i pomarancz (dywan znów lzostal przekręcony na te strone, znudził mi się grafitowy) zatem tulipany, ktore trochę mi podchodzą pod virdiflora pasuja. Jutro cyknę Ci fotkę
Donica nierozpakowana w garażu czeka.... Musze kupić bonzaja, dopiero wtedy pokaźe
Uwielbiam, zwłaszcza ze rosna na tle ciemnozielonego zywopłotu cisowego. Są piekne. W tym roku jest szansa na rozowe w miskantach, bo zarowno miskanty jak i zawilce porządnie ruszyly
Patrz , patrz, bo niedługo zastąpię nasadzenia w donicach i miejsce wysokich zajmą laury wawrzynolistne, ktore juz sie hartują w cieniu. Zamierzam w tym roku na południowym tarasie leżakować.
Aniu u Ciebie zawsze jacyś kosmici wyłaża z ziemi, ktorych nazw nawet powtorzyć nie umię
Ciepło nadchodzi z zachodu, u mnie było piekne słńce i +15. Za 1-2 dni dojdzie ciepełko do Ciebie a ja poprosiłabym deszcz...