Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 20:31, 17 kwi 2015

Do góry
Anulka damy radę Na szczescie weekend, tylko żałuję, ze jogi dzisiaj nie mam...

Ensata już pod płotem Magdy poleżałam
Ogród Małej Mi - sezon 2015 19:59, 17 kwi 2015

Do góry
Mnie przez calutki dzień i dzisiaj wyrzucało z forum ...
Macham i zarobiona jestwm na max...
Ogród niby nowoczesny ale... 19:52, 17 kwi 2015

Do góry
Wow ale wszystko pieknie ruszyło!
Ogród niby nowoczesny ale... 19:27, 17 kwi 2015

Do góry
Posunta się pod tym płotem!, bo napić się przybiegłam , spragniona jestem.
Madzia tak do 2000 dociągniemy u Ciebie

Uff forum działa, bo wczoraj byłam jak bez ręki...
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 19:21, 17 kwi 2015

Do góry
malkul napisał(a)
jesteś? pijemy u Madzi lecisz? pod płotem leżymy

Lece tylko nei wiem u ktorej
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 19:21, 17 kwi 2015

Do góry
bdan napisał(a)
Marzena mam pytanie o Twoją sosną varella. Planuje posadzić u siebie w dalszej części ogrodu. Jakie masz o niej zdanie, czy Ty ją przycinasz?

Rosnie bardzo dobrze na suchej gelebie, na bardzo nasłonecznionej rabacie, przystarsta umiarkowanie szybko, nie trzeba jej absolutnie przycinać, ma ładny zwartą półkulisty pokroj i piekny ciemnozielony kolor igieł przez calutki rok
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 19:18, 17 kwi 2015

Do góry
polinka napisał(a)
A weszłaś

Czy wszyscy mieli takie problemy? Bo mi ruch na forum zaniknął o 12:08 i mimo ze troszke poczytałam nic nie mogłam napisać....
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 19:16, 17 kwi 2015

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Ogrodzenie bardzo oryginalne! świetne!
Ale fotkami to nas nie rozpieszczasz bynajmniej Kulkujesz, wiśnie się przyjęły... to wszystko fajnie, ale pokazałabyś cokolwiek
Też czekam, aż znajdziesz "złoty środek" i pomysł na swój ogród, tylko... wg mnie nie znajdziesz go, zanim nie zaczniesz tworzyć ogrodu, bo wszystko wychodzi w praniu - co się podoba, a co nie, co dobrze rośnie/wygląda na tej konkretnej rabacie... Stąd u wielu ogrodniczek (czytaj: Madżenka, Gabi i inne szalone ) ciągłe rewolucje, zmiany i poszukiwania tego złotego

To jest tak, że teoretycznie wiem gdzie leży ten złoty środek
A w praktyce - wszystko przede mną Tak jak mówisz - wyjdzie w praniu
I tego nie mogę się już doczekać

Jeśli chodzi o zdjęcia - wierz mi, pokazuje co mogie
Kulki wyszły tak se

W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 18:43, 17 kwi 2015

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Ale fotkami to nas nie rozpieszczasz bynajmniej Kulkujesz, wiśnie się przyjęły... to wszystko fajnie, ale pokazałabyś cokolwiek
Też czekam, aż znajdziesz "złoty środek" i pomysł na swój ogród, tylko... wg mnie nie znajdziesz go, zanim nie zaczniesz tworzyć ogrodu, bo wszystko wychodzi w praniu - co się podoba, a co nie, co dobrze rośnie/wygląda na tej konkretnej rabacie... Stąd u wielu ogrodniczek (czytaj: Madżenka, Gabi i inne szalone ) ciągłe rewolucje, zmiany i poszukiwania tego złotego

musze się zgodzić
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 12:56, 17 kwi 2015

Do góry
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 06:52, 17 kwi 2015

Do góry
Nie moge wejść do swego wątku....
Pszczelarnia 06:49, 17 kwi 2015

Do góry
Ewo pokaz te bukszpany?
Mojej przymrozkach wiosennych brzydkie, lekko podbrązowiałe ale przy łagodnych zimach co roku tak mam.

Łyse badyle to nie zawsze ta najgroźniejsza choroba.
Bukszpan ostrzyżony i posadzony
"W kolorze blue" 01:45, 17 kwi 2015

Do góry
Elegancki avatarek
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 19:14, 16 kwi 2015

Do góry
Danusiu zrobiłas tak dużo dla forum, że my juz wszyscy doceniamy!
Moja "przyziemna" :) pasja 18:57, 16 kwi 2015

Do góry
Proba
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 18:48, 16 kwi 2015

Do góry
Wybaczcie ale nawet nie odpowiadam' poczytam tylko i wrocę do was może jutro wieczorem
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 18:46, 16 kwi 2015

Do góry
Pieknie!!!!!
Jaki Photoshop? Do niczego niepotrzebny Twoj ogród jak Tina Turner photoshopa nie potrzebuje, im starszy tym piekniejszy

Hakone jeszcze u mnie nie posadzone
Ogród pewnej ogrodniczki 22:39, 15 kwi 2015

Do góry
A ja te trawy zostawiam najdłuższe jak mogę - również Madżenka i inne dziewczyny zostawiają je długie... Zbieram w całość i wyczeszując ją przycinam suche końce...

Ale jak widać są dwie szkoły, skoro te Grembosi również żyją Jednak one przezimowały Ci na tyle ładnie, że polecę ten pierwszy sposób

Kostkę na obrzeżach mam i w sumie jedynym plusem jest to, że koszenie przy kostce jest łatwe, bo jedna strona kosiarki jedzie po kostce

Jednak są dwie strony medalu i minusem jest to, że przy kostce kanty robi się trudniej, a po za tym układanie też nie jest przyjemnością... Tam gdzie układałem kostkę na piasku siedzi ona równo już kilka lat i jest OK Podczas rewolucji ułożyłem kostkę na ziemi i jest tak nierówno ułożona, że chyba kupię piach i będę ją od nowa rozbierać i układać... Głupiego robota lubi, a głupiego, który robi coś w pośpiechu (czyli ja) robota kocha...

Jeśli masz pewność, że linie rabat zostaną na stałe i takie wiecznie Ci się będą podobać to ułóż kostkę A jeśli nie to zostaw sam kant

A najlepiej zrób sobie eksperyment i na części połóż kostkę, a przy reszcie zrób kant Wtedy zdecydujesz Jednak po latach pielęgnacji stwierdzam, że same kanty są lepsze i łatwiejsze w utrzymaniu Gorzej jak się ma rabaty żwirowe - wtedy pozostaje kostka lub ekobord
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 18:34, 15 kwi 2015

Do góry
Macham zbiorowo, zarobina jestem, na pytania odpowiem przed północą
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 19:10, 14 kwi 2015

Do góry
dziekuję za tak miłe poranne wpisy. Rzeczywiscie miło zaczyna sie dzien po porannej wizycie na forum. Tak od trzech lat zaczynam dzien

A zaraz zmykam poćiwczyć kręgoslup
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies