Zbierzesz nasiona z tego pszonaka? Weszłam podziwiać kwiatki (ta żurawka przy rh ogromna) a ty o ślimakach. Dziś rano po deszczu zebrałam pół wiadra. Na floksach i narcyzach zatrzęsienie.
Zbyszku, dziękuję za piękną azalię, takiej nie mam. To Homebuch?
Wierszyk podkreśla cały nasz sens bycia ogrodnikiem. Jeszcze raz podziękowanie składam. Baw się dobrze ze swoją ferajną.
Ja nie mogę swoich zawołać, bo oni są w ścisłej kwarantannie. Szefowa podobno ma pozytywne wyniki, więc pracownicy w izolacji.
A my w domu w izolacji dobrowolnej od 4 marca. Całe szczęście, że jeszcze jest ogród i praca zdalna dla młodych. Ostatnio po luzowaniu, musieliśmy sobie zrobić odskok od codzienności. bo oszaleć można siedząc non stop w czterech ścianach.
Ps. A skrzyp mam swój.
Cudowne! jestem zauroczona tym widokiem, żwirową rzeczką oraz tą misą. Do tego klonik, kosaćce? lub wysokie trawy, kukliki zaglądające do wody, pięknie.. Genialna kompozycja, zapisuje do swojego folderu z inspiracjami
Świetnie wyglądają w tej perspektywie. Ten strzelisty kształt super wygląda i pasuje bardzo do Twojego ogrodu zresztą podobe odczucia latem dają naparstnice