Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) 06:58, 10 kwi 2015

Do góry
Karolina chyba jeszcze nie jesteś świadoma siły zakupowej forum... Najpier kupujemy , potem piszemy na forum gdzie co jest w przeciwnym razie sama nie zdązysz kupić
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 06:54, 10 kwi 2015

Do góry
Nacieszyłam oczy starującą wiosną , w szczegolności magnoliami
Ogród Małej Mi - sezon 2015 06:50, 10 kwi 2015

Do góry
Mam nadzieję że znajdziesz chwilke czasu aby pokazać jak tulipany botaniczne dają czadu
Ogród Sylwii od początku cz.II 06:47, 10 kwi 2015

Do góry
Syla my czekamy bez snu na te donice
Od razu daj namiar na prive gdzi ei za ile kupiłaś!
Kondziowy ogrod cz II 06:45, 10 kwi 2015

Do góry
Cieszę sięże wróciłeś
Kurki mozna wypożyczać ?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:37, 09 kwi 2015

Do góry
Małgosiu
Czy balacha którą mi podałaś to materiał z którego masz wykonane donice?
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 20:35, 09 kwi 2015

Do góry
Mysza, Zielona, Kamasja, Agata, Lindsay pozdrawiam
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 20:34, 09 kwi 2015

Do góry
malkul napisał(a)

Małgosiu czy z takiej blachy sa wykonane Twoje donice?
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 20:33, 09 kwi 2015

Do góry
Ensata napisał(a)
jak masz w głowie, to nic innego nie wymyslisz, bo beda to półśrodki i będzie Cię trafiał szlag. Pleksi w ogole brzmi okrutnie Zbierałabym na blachę, zdecydowanie

Blacha ma jedną wadę.... mocno pracuje przy zmianie temepratur ... i moze się powyginać jesli zostanie na sztywno pryztwierdzona... Juz wymieniałam nad garazem na aluminium..
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 20:31, 09 kwi 2015

Do góry
Juzia napisał(a)
A komary Cię tymi wieczorami nie zjedzą?

Masz może jakiś sposób? Czy u Was nie ma?

Koc i świece zapachowe w koło.... oraz Off
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 20:31, 09 kwi 2015

Do góry
Agania napisał(a)

Kompozycje w donicach, ciemierniki przepiękne, a jajka na magnoliach to już hicior
Podziwiam twój żywopłot grabowy, ale nie sposób jest wszystkie foty cytować

Remontu nie zazdroszczę

jajka już zdjęte, zostały tylko ptaszki
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 20:30, 09 kwi 2015

Do góry
I dzień bez gapienia się na ciemierniki jest dniem straconym

i stokrotki

Jesli w weekend białe narcyzy nie zakwitną w szarych donicach to bedzie foch!
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 20:28, 09 kwi 2015

Do góry
Magnolie coś powoli się ruszają

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 20:27, 09 kwi 2015

Do góry

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 20:26, 09 kwi 2015

Do góry
Pierwsze tulipany mam nadzieję że w sobotę otowrzą kwiaty a hiacynty juz wystartowały

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 20:25, 09 kwi 2015

Do góry
Sebciu ja ani zadatków ani zaliczek bez umów z karami umownymi nie płacę.
Płace po wykonaniu całości roboty

A teraz obiecane fotki dla spragnioych wiosny 200 czosnków głowkowatych i 5 szt golden toupee posadzone

Pissardi startuje

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 19:04, 09 kwi 2015

Do góry
Juz wiem źe pleksi nie wchodzi w grę z woda... Zatem zostaje wariant stali nierdzewnej...więc jednak chyba przlożę na kolejny sezon....
Ani żywica, ani kamień nie wchodiz w grę, przemaluję moze na ciemniejszy szary aktulny tynk. Jesli ma coś zmieńiac to wyłacznie na coś lustrzanego co zmieni proporcje murku ze ścianą wodną. Mam za dużo kamienia w gabionach i ściana musi być z innego materialu, za dużo szarości a żadnego inengo koloru w tym miejscu nie pożądam. Dziekuje porady ale ja uparty człowiek jestem od kilku lat mam wizję mojej ściany, musze jednak uzbierać na stał nierdzewną

Co do żagla. - nawet nie myśle aby takie zadaszenie chroniło przed deszczem, ma służyć wyłacznie ochronie przed słońcem i zmianie proporcji domu dzieki pergoli z drugiej strony. Wszystko skonsultowane z architektem M sie łamie w kierunku stali ale koszty przeważyły szalę, będzie drewno i za rok rolety rzymskie , czyli harmonijka zwijana na noc.
Żagiel będzie zamawiany na allegro lub zakupię w Jysku Koszt ńiewielki, ma być biały bo są kanapy i donice białe na tym tarasie . Ja sie nie sprawdzi powędruje do ogrodu teściów

Ale musi powstac pergola a na pomiar sie z fachowcami nie moge umówić... Oby pergola powstała przed wrześniem.... Moje dwa lata walki z wszelkimi fachowcami w czasie budowy domu podpowiadają mi co nagle, to po diable, co ma być nie utonie... Pod warunkiem że to nie są pieniądze nieodpowiednio ulokowane tzn zainwestowane jako zaliczka....

Co do leżaka jako odpowiedż dla Małej Mi - zamierzm leżeć wieczorem , gdy juz brak światła nie pozwoli pracować w ogrodzie pić winko i gapić się na podświetloną ciurkającą ścianę wodną.....
Dla gosci są kanapy na tarasie kuchennym zdarzyło mi sie trzy razy latem tak poleżeć wieczorem. W tym roku planuję 5 x bo program naprawczy wdroźe

Lampki catalpa kupiłam kiedyś w zamierzchłych czasach w Castoramie. Dobrze ze zdjęcie nazwy firmy zrobiłam, poluję na drugi komplet od dwóch lat i nigdzie nie ma..... Ale jak siebie znam to je upoluje i od razu zakupuę x 2

Melduję, ze jest już +15 stopni, tulipany i hiacynty startują do góry. Zamowłam w innym miejscu czosnki główkowate i. Chyba ide je teraz posadzic. Zrobic fotki?
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 12:12, 09 kwi 2015

Do góry
siakowa napisał(a)

o matko w jednym zdaniu ja i Madżenka ale zaszczyt u Madżenki to są zdjęcia na tych jej stronach to i lektura przyjemniejsza

No to może też byś dała jakieś zdjęcia ?!?!
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 12:06, 09 kwi 2015

Do góry
Magda70 napisał(a)

Oj..biedactwa

Czy ty musisz tak pędzic?? Ja mam u Ciebie wieksze zaległosci niż u Madżenki

o matko w jednym zdaniu ja i Madżenka ale zaszczyt u Madżenki to są zdjęcia na tych jej stronach to i lektura przyjemniejsza
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 06:54, 09 kwi 2015

Do góry
Skoro poszukiwania plexi mogą byc owocne to przydaloby się więcej punktow oświetleniowych. Wiec prosze o pomoc w poszukiwaniu halogenków na szpikulcach , ktore mozna łaczyć szeregowo. Razem potrzebuję min 8 szt a mam 4 na jednym kablu...nie moge znależć nigdzie kolejnego egzemplarza aby połączyć Catalpa

Mam takie jak ten na zdjeciu ale polaczone jednym kablem (wazne aby je połaczyć szeregowo). Tylko,mże ja 4 szt kupiłam za taka cene a nie jeden....
[link zmoderowany]
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies