taa no nie wiem ile stron się cofałam, jestem bezzębna, mam pustkę w głowie, zszokowana, przepona mnie boli i właściwie to ja jeszcze raz się pocofam ...
dozuj sobie te udręki rozsądnie, bo się nie podniesiesz i trwałe ubutki na zdrowiu mieć będziesz. Gośka jest faktycznie atomówka, ma wielka siłę rażenia.
Jak nie ogród to dekoracje... wchodzę tu chyba po to by się dołować.. rodzaj sadomasochizmu.
Tak pięknie mieć nie mam i nie będę, choćbym chciała.. ale brakuje mi wielu rzeczy by tak mieć... ale numer jeden to zmysłu estetycznego do takich detali
no ja prawie zeszłam od tego atomu Gośki, Ja nawet nie wiem co powiedzieć no obłęd ...
Magnolia a Ty to na własne oczy oglądasz
Gośka powiem tylko, że nie dość że pracowita, że zdolna diabelnie, to jeszcze piękna no jak żyć kurde, no kumulacja normalnie !!!
A ja wyczaiłaś u ciebie Pantonki .....też mam a co...!!!!! Chyba ten sam styl nam w duszy gra hahahahahah......jestes na etapie pokoju dziecięcego ...może chcesz jakieś fajne linki...???
Małgoś pisałaś u mnie, żeby ciachać krótko świeżo posadzoną lawendę. Jak krótko ?? i jaką stosowałaś rozstawę, myślę że 40 - 45 cm będzie oki ?
Ps. Zębów dalej szukam