jestem...oglądałam "pokochaj swój ogród" z naszym ulubionym Alanem
a tu taka akcja!
zaczęłam pisać post, bardzo długi...ale nie, po co.
wyluzujmy
Anita pożegnała się z forum i zakończmy ten temat
miłego wieczoru
No pokazałabym tylko ... ciemno już jest
Jutro idę do stomatologa po pracy ... w sobotę to wiesz ... mogę w niedzielę ale ... Ty pewnie potrzebujesz na wczoraj?
na wysokość to mi pasuje bo się odgrodze od drogi gminnej ale na szerokość jest wiele wersji.
jak je kupowalam i czytałam jak je sadzić to było że na szpaler (czyli tak ja chciałam- zwartą ścianę)co 1,5m a jak nie to co 2m a teraz dziewczyny radzą żebym przesadziła na co 1,2
dziękuję Bożenko za wyczerpującą odpowiedź, jutro pomierzę troche rabate bo boję sie przesadzać, szkoda by mi bylo gdybym je zmarnowała
mam pewien pomysł ale to jutro
jutro dokładnie wymierzę ile rodki są posadzone od frontu.
a z serbami to dobra wiadomość dla mnie bo bedę miec wytłumaczenie dla em czemu serby wysadzamy.. bo musimy zagęścić w innym miejscu
Ania, czytałam że Danusia stawia je koło siebie tak by się stykały i.. tak sadzi. Ja też tak zrobię, kupię małe ale mocno rozgałęzione od dołu i posadzę
no ja kupilam takie za 28, z rurek, wiadomo ze chodzic po tym sie nia da ale dla roz wystarczajace
mam takie same pergole juz drugą zimę, nic nie rdzewieje poki co
ale sie zastanawiam czy isc dalej w takie tanie czy z pelnej stali zamowic...
a miskant to jakis konkretny Ci chodziła po głowie? bo brałabym pod uwagę ml lub gracka i którego kolor tu ładniej by wyglądał?czy zupełnie inna jeszcze odmiana?
dziękuję Iwona za kolejne wskazówki
a powiedz mi dereń to myślałaś o ivory halo czy elegantisima? bo potem jak rodki urosną to żeby ten dereń byl widoczny, to lepiej chyba Elegantissima?