Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z pergolą

Ogród z pergolą

Iwk4 20:30, 25 lut 2016

Filemon, nie rozumiem, co Cię uraziło.
anna_t 20:31, 25 lut 2016

ag_zie napisał(a)
Aniu, dużo się dzieje u Ciebie podczytuję i może coś u siebie przemycę

wrzucam wszystkie projekty na pinterest moze ktoś bedzie potrzebował akurat
wybrałaś drzewo?i dlaczego zrezygnowałaś z liściastego?
anna_t 20:35, 25 lut 2016

Bogdzia napisał(a)
Pamietaj ze serby wielkie rosną albo je trzeba ciąc.

na wysokość to mi pasuje bo się odgrodze od drogi gminnej ale na szerokość jest wiele wersji.
jak je kupowalam i czytałam jak je sadzić to było że na szpaler (czyli tak ja chciałam- zwartą ścianę)co 1,5m a jak nie to co 2m a teraz dziewczyny radzą żebym przesadziła na co 1,2
Bogdzia 20:35, 25 lut 2016

Filemon24 napisał(a)
Mam dosyć tej uszczypliwości i tej ciężkiej atmosfery za dużo tutaj zadufanch i zapatrzonych w siebie osób. Nawet jak niosą pomoc to to wszystko jest takie na siłę ( że osoba która liczy na tą pomoc czuje się głupio) i zamiast być miło fajnie i przyjemnie to jest do dupy. Myślą że pozjadali wszystkie rozumy a inni to rzesza tępoli !!!! W dodatku mam wrażenie że to co tutaj jest przekazywane to jakby nie wiadomo jaka to była wiedza trudna do przyswojenia. Przykładem jest wyżej opisane przesadzanie roślin. Sorry ale na prawdę nie trzeba być alfą i omegą żeby prawidłowo przesadzić rododendrona
Na prawdę to nie moje klimaty i się żegnam

No nieTo juz nie wolno miec innego zdania niz Ty? A moje jeszcze poparte duzym doswiadczeniem bo kilkadziesiąt jak nie wiecej przesadziłam.Aż nie wierzę w to co czytam i nie bedę komentowac.
Bogdzia 20:37, 25 lut 2016

anna_t napisał(a)

na wysokość to mi pasuje bo się odgrodze od drogi gminnej ale na szerokość jest wiele wersji.
jak je kupowalam i czytałam jak je sadzić to było że na szpaler (czyli tak ja chciałam- zwartą ścianę)co 1,5m a jak nie to co 2m a teraz dziewczyny radzą żebym przesadziła na co 1,2

!,5 m tez dobrze bedzie sciana ale oczywiscie trzeba poczekac a na wysokosc trzeba uważac bo jak się ukorzenia to szaleja w góre.
jankosia 20:38, 25 lut 2016

Czy tylko ja mam wrażenie, że ktoś tu jest przewrażliwiony? I nie mam na myśli Ani
Filemonie, zaczęłam pisać przydługi post, ale skasowałam, bo nie będę u Ani ani na samym forum bałaganu robić Mam jednak nieodparte wrażenie, że już nie pierwszy raz robi się "gęsto" z twoim udziałem. Czy przepraszam to nie ty chciałaś sprzedawać patyczki z hortensji po 2 złote? Bo tak, kojarzę twoją reakcje na oburzenie innych ludzi. Wiesz, to forum to troszkę inne klimaty, nie wiem czy to rozumiesz, ale może jest szansa że uszanujesz. Pozdrawiam
Zielona 20:39, 25 lut 2016

Iwk4 napisał(a)
Filemon, nie rozumiem, co Cię uraziło.

To, co zwykle Brak wiedzy na temat choćby tego, że Ania potrzebowała dokładnej informacji i otrzymała ją od najbardziej kompetentnej osoby, od jakiej mogła
Cóż... taki typ z Filemona... Może rzeczywiście niech nie pisze, skoro ma pisać tak... Poza tym... dziewczyna tutaj wylewa żale, a na drugim forum pokazuje, jak sadzi zestawienia roślin żywcem wzięte z Ogrodowiska...
jankosia 20:39, 25 lut 2016

Sorry Ania, ale też musiałam. Jestem jak Bogdzia- nerwus Ładny dzień był dzisiaj nie?
Iwk4 20:43, 25 lut 2016

Filemon24 20:45, 25 lut 2016

jankosia napisał(a)
Czy tylko ja mam wrażenie, że ktoś tu jest przewrażliwiony? I nie mam na myśli Ani
Filemonie, zaczęłam pisać przydługi post, ale skasowałam, bo nie będę u Ani ani na samym forum bałaganu robić Mam jednak nieodparte wrażenie, że już nie pierwszy raz robi się "gęsto" z twoim udziałem. Czy przepraszam to nie ty chciałaś sprzedawać patyczki z hortensji po 2 złote? Bo tak, kojarzę twoją reakcje na oburzenie innych ludzi. Wiesz, to forum to troszkę inne klimaty, nie wiem czy to rozumiesz, ale może jest szansa że uszanujesz. Pozdrawiam

coś ci się pomyliło z tymi hortensjami......
ps szkoda że nikt nie szanuje moich uczuć ale spoko