Koło młyńskie pokaż koniecznie Ja dopiero co zamówiłam u mojego Pana od mebli, wymyśliłam sobie, że dam u źródła suchego strumienia, niech wypływa ze młyna , a nie z siatki ogrodzeniowej strasznie mnie to Twoje zaciekawiło, pokaż, pokaż, pokaż
Dzisiaj spotkała mnie spora niespodzianka. Witek wstał rankiem i niespodziewanie wziął się za porządki. Od rana jeszcze go nie widać. Teraz zagrabia i zamiata na ulicy. A w dzień posprzątał prawie cały ogród z liści
Wygrabił też liście z rynien. Kupił specjalną szczotkę.
Dolega mu jesień i niskie temperatury. Liście opadną. Albo je oberwij. Na zimę owiń ocieplającą włókniną.
Nic mu nie dolega oprócz przechodzenia w stan spoczynku.
Danuś, pomyślałam sobie, po co czekać z floksami do wiosny, skoro teraz jest odpowiedni czas na wszelkie sadzenie...Odetną po kawałku karpy z różnych kolorów floksów i za parę dni będziesz mogła już posadzić je na właściwym miejscu w Twoim ogrodzie...mam nadzieję, że pamiętam gdzie poszczególne kolory rosły i nie powtórzą się (już obcięłam im badyle)...Podaj mi na priw swój adres...
Ponieważ brak jest odpowiedzi, zapewne nikt nie ma doświadczeń w tym zakresie, radzę poczytać w google wszelkie dostępne materiały i fora oraz przede wszystkim przepisy prawne, a także:
są przykłady zamieszkiwania, a nawet zameldowania. W jakich sytuacjach - poczytaj sam.